Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
minia hihi... moja majeczka zagospodarowywała wszelakie kartony na legowiska. Żebym wiedziała jak zdjęcie tu wkleic to bym pare smiesznych przesłała, ale nic nie rozumiem z tych instrukcji na forum no i logowac mi sie na jakis tam innych stronach nie chce a podobno trzeba??????
No to juz mam w domu cały komplet, wraz z wózkiem. Jak tylko go zlozylismy to zrobilam kross po progach. Su-per! Niestraszne mi bialostockie chodniki ;D
Zużaczku, to prawdziwa kareta. Ja właśnie wróciłam od ginekologa i za tydzień umówiłam się na USG. Mam trochę słaba morfologię, więc przypisał mi witaminki. Już nie mogę się doczekać pierwszego "widzenia" z maluchem. Tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze. Muszę zmienić suwaczek, bo ja liczyłam od poczęcia, a suwaczek ma 40 tygodni, więc 2 tyg muszę dodać. Czyli to już koniec 10 tygodnia Pozdrawiam!
Jestem zla i zalamana. Pisalam Wam o tym ze w piatek mialam juz wyjechac do Warszawy zeby w sobote spotkac Karola na lotnisku. Dzisiaj zadzwonila moja siostra zebym nie przyjezdzala bo ona w sobote pracuje i dala mi odczuc ze nie bede mile widziana Wiecie jakie to okropne uczucie. Nigdy nie mialysmy ze soba wspolnych tematow bo spora roznica wieku nas dzieli 10 lat ale nie myslalam ze doczekam sie czegos takiego w momencie kiedy bede potrzebowala jej pomocy. Tak wiec ostatnie dni czekania bede przezywac w domku. Boze jak mi smutno
Aga ja akurat jestem jedynaczka i zawsze byłam nauczona, zeby liczyć tylko na siebie. :-[ Ale czasem kiedy potrzebowałam zrozumienia wsród przyjaciół, spotykałam się z podobnymi reakcjami. Więc wiem jak to boli :-[ W tym wypadku sa tylko dwie rady: siostre olac i cieszyć się, że sobota juz tuz tuz. Z drugiej strony, lepiej, że dowiedziałas sie o tej niecheci przez telefon, niz miała bys czuc się "niechcianym "gosciem juz po przyjeździe. Trzymaj się cieplutko i nie zapominaj, ze tutaj tak jak wszytskie jestesmy możemy liczyc na siebie i ciepłe słowo.
Dzieki Aga I tak bede miala do Was jedna prosbe i to nie mala. Jesli bedziecie mogly pomodlcie sie w piatek za szczesliwy powrot mojego meza bardzo bym Was o to prosila. Z gory dziekuje