Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tuska ja sciskam bardzo mocno kciuki Zobaczysz wszystko bedzie dobrze smieszy mnie tylko ze urodzisz w niedziele - malego leniuszka Pozdrawiam Ciebie serdecznie - nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze
własnie dostałam wiadomość ze sklepu internetowego, ze moje zamówienie jest realizowane i w nastepnym tygodniu juz będe mogła misie mojego synka wozic w wózeczku ;D ;D. Zamówilismy wózek, gondole i fotelik. Spłukalismy sie totalnie. Do końca miesiaca koniec zakupów
dzieki, oj cierpliwosć jest bardzo potrzebna, nie tyle do męża co do dzieciaków. Czasem człowiek zastanawia się jakie to zacmienie umysłu miał, że sie wrobił w cos takiego. Ale to przez pierwsze 7 lat ;D ;D
Tak się zakolegowałam z wami, że co dzień sprawdzam forum. Tuska rodzi, Żużaczek ma rocznicę...ja tez miałam rocznicę- jedenastą. Rok temu zrobiłam romantyczna kolację, a teraz przyjaciele wpadli i gotowalismy makaron szpinakowy z sosem i brokułami. Tez było wesoło, choc mniej romantycznie. ;D Jak chłopcy i teściowie spia, jest romantycznie- bo my na dole, a teściowie na górze : Randkujemy na tarasie jak ciepło, a jak zimno pod kołdrą. Dobrze, że czasy chodzenia się skończyły- beznadziejne było to włóczenie sie po alejkach. teraz choc człek sie wyspi. Wracając do Buble'a- kupuje oryginały. taki mam kaprys.
od wczoraj nuuuuuuuda okropna. ojej.... Spac sie chce, nic robic nie mogę bo mi zaraz brzucho twardnieje...ech. Jak pomysle, że jeszcze dwa miechy siedzenia w domu to mdło mi się robi. Mały juz tak szaleje że brzuch zyje własnym zyciem. Cały czas był narwany, ale teraz to przechodzi sam siebie.