reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tuska ja sciskam bardzo mocno kciuki:) Zobaczysz wszystko bedzie dobrze smieszy mnie tylko ze urodzisz w niedziele - malego leniuszka:) Pozdrawiam Ciebie serdecznie - nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze:)

reklama
własnie dostałam wiadomość ze sklepu internetowego, ze moje zamówienie jest realizowane i w nastepnym tygodniu juz będe mogła misie mojego synka wozic w wózeczku ;D ;D. Zamówilismy wózek, gondole i fotelik. Spłukalismy sie totalnie. Do końca miesiaca koniec zakupów :P

No to dziewczyny trzymajmy kciuki za Tuśkę  :)  A może już po wszystkim i mały niedzielny leniuszek już jest  :D

Żużaczku ...

Dużo miłości i cierpliwości w dniu rocznicy ślubu Tobie i mężowi.

dzieki, oj cierpliwosć jest bardzo potrzebna, nie tyle do męża co do dzieciaków. Czasem człowiek zastanawia się jakie to zacmienie umysłu miał, że sie wrobił w cos takiego. Ale to przez pierwsze 7 lat ;D ;D

Tak się zakolegowałam z wami, że co dzień sprawdzam forum. Tuska rodzi, Żużaczek ma rocznicę...ja tez miałam rocznicę- jedenastą. Rok temu zrobiłam romantyczna kolację, a teraz przyjaciele wpadli i gotowalismy makaron szpinakowy z sosem i brokułami. Tez było wesoło, choc mniej romantycznie. ;D Jak chłopcy i teściowie spia, jest romantycznie- bo my na dole, a teściowie na górze ::) Randkujemy na tarasie jak ciepło, a jak zimno pod kołdrą. Dobrze, że czasy chodzenia się skończyły- beznadziejne było to włóczenie sie po alejkach. teraz choc człek sie wyspi. Wracając do Buble'a- kupuje oryginały. taki mam kaprys.

od wczoraj nuuuuuuuda okropna. ojej.... Spac sie chce, nic robic nie mogę bo mi zaraz brzucho twardnieje...ech. Jak pomysle, że jeszcze dwa miechy siedzenia w domu to mdło mi się robi. Mały juz tak szaleje że brzuch zyje własnym zyciem. Cały czas był narwany, ale teraz to przechodzi sam siebie. >:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry