Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga, wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. Ja już sie pomodliłam. A o której on będzie leciał? Spróbuj zająć się czymś co Cię wciąga, żeby czas szybciej minął. Postaraj się nie denerwować, chociaż wiem, że to trudne. Może upiecz jakieś ciasto na jego powrót, albo coś co lubi. Już wkrótce będziecie razem. Trzymaj się!
Wylatuje jutro o 5 rano naszego czasu a w Warszawie ma byc okolo 15.30 jak zdazy na przesiadka w Amsterdamie - Dzieki Gosiu za modlitwe. Iza wyczuwa moj strach i jest naprawde nie do zycia ciagle placze a ja juz trace cierpliwosc zajelam sie gotowaniem ale i tak nie moge przestac myslec. jak ja juz bym chciala zeby Karol byl w domu. Buuuuuuu
Dziewczyny, a ja mam krótkie pytanie, gdzie w Białymstoku najlepiej rodzić? Czy na Warszawskiej już jest dobrze wiem, że był remont i warunki bardzo się poprawiły , są teraz dwuosobowe sale obok łazienka itd. ale co z personelem . Jakie jest Wasze zdanie?
Cześc dziewczyny za rada Żuzaczka przeczytałam cały wątek 65 stron Uff! I zapisuję się do waszego klubu. Zaczęłam właśnie 15 tydzień ciązy. Po przeczytaniu wysetkich postów zaczęłam sie zastanawiać nad zmiana lekarza. A juz na pewno zrobię usg na zamenhofa. i pewnie tam albo na Parkowej bedę sie szykowac na poród. Pozdrawiam Żużaczka, Asiołka, Agak, Kalinę, Minia , Gosik I Tuskę. Mieszkam w okolicach Piasta.
K-asia niezła lektura co? hihi. Witamy w klubie! ja na Piasta mieszkałam w "czasach panienskich". Teraz okupuje ul Ciepłą (niedaleko ryneczku na Jurowieckiej)
Hej dziewuszki. Pogoda jest SU-PER Jesli o mnie chodzi, mogło by tak być do sierpnia ;D ;D Niech sobie słoneczko prazy na plazy.... a u mnie moze padac ;D