reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to ustalajcie datę i zapraszam! drzwi stoją otworem, dzieci mile widziane:tak:.
Co do pracy, to już nie czuję, że byłam na urlopie:baffled:. Jeden dzień wystarczył na zregenerowanie i powrót do rzeczywistości. Np. dziś miałam zastepstwo na informatyce, podejrzeli naszą stronkę:wściekła/y: i nie wykluczone, że będą zaglądać. Muszę mieć się na baczności:-p i uważać co piszę.
Olko śpi, Mikołaj szaleje, M. siedzi w kuchni z kumplem, a ja idę się przygotowywać do lekcji na jutro. papapapa

reklama
Kalina a Ty miałaś urodziny moje życzenia spóźnione ale szczere
W każdej chwili , zawsze i wszędzie
niech Ci w życiu dobrze będzie !
Niech Cię dobry los obdarzy
wszystkim
o czym serce marzy.

Mam przyjemność przedstawić Państwu prototypowe wersje pisanek ze zdjęciami moich synków kochanych. jestem niesłychanie dumna z mojego pomysłu.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
DSC06450.JPG

DSC06452.JPG

Witajcie Kochane!
Żużaczku cały czas pukam do dobrego Boga za Twoja mamą!
Kalinko samych radości, nowych wyzwań i wiecej niedziel:-) I bardzo sie cieszę że jesteś i że mogłm Cię choć wirualnie poznać:tak:
Mania za Ciebie tez szczególnie się wstawiam, żeby wszystko wskoczyło na właściwe tory.
Wszystkim chorowitkom zdróweczka posyłam.

Ja jeszcze dwa w jednym, choc powiem szczerze mam juz dość!!!!!
Termin mam na 10 marca. Niby nic szczególnego niepokojącego sie nie dzieje, ale żylaki dokuczają mi okrutnie (dali mi zastrzyki profilaktyczne i niby mam je sobie sama robić, ale nie moge sie przemódz więc porosiłam sile fachową w osobie teściowej i już żałuję....). W zeszłym tygodniu jak sie schyliłam to już tak zostałam. Na szczęście moj nieoceniony rehabilitant mnie naprostował - kurcze przecież nawet cesarki takiej złożonej babie w pół łatwo by sie nie dało zrobić:szok: Do tego dochodzą różne nie przewidziane sytuacje - walka z reedukatorem w szkole, złośliwśc przedmiotów martwych, urzędników i ta koszmarna deszczowa pogoda wykańczająca mnie juz dwa dni przed swoim nadejściem!
A Martucha jeszcze sienie obrociła - niby to jeszcze miesiąc, ale poprzednie o tej porze już mnie piętami kopały w żołądek!!!
Na szczęście mój kochany mężuś stara się mi te wszystkie niedogodności rekompensować jak najmocniej!
POzdrawiam cieplutko i postaram sie odezwać, ale niestety w domu nie mam pełnego dostępu do internetu - to ta z złoścliwośc przedmiotów martwych - i czasem udaje mi sie Was podczytać, ale o pisaniu nie ma mowy.

I ja też z chęcia wybiorę się do Mani :tak:. Ja również zapraszam Was serdecznie. Pokażę Wam dzisiejszego Tymka mego.

angel2eb8.jpg
angelcu7.jpg

leaczekzo2.jpg

wczerwonychbutkachgx8.jpg

Toć to już chłop na schwał!!
:-D:-D:-D:-D

Wysięk nosowy w miarę opanowany. Teraz opłakuję straty na urodzie.:baffled:

Mama wychodzi jutro ze szpitala. teraz czekanie na wyniki badań "wycinka".

reklama
Wczoraj wrocilam o 21 do domu po zwiedzaniu galerii bialej z Chińczykiem. dzisiaj o 21 trzydzieści po zwiedzaniu Auchanu z Chińczykiem. W przerwach zdjęcia wszystkiego co się rusza i nie rusza, od kelnerek z Wedla, herbaciarni na Branickich kończąc. Ale cos ci powiem- mam juz pol nastepnego rozdziału, o zamku wilkołaków ;-)jak jutro wrócę ze szkolenia w centrum edukacji tak okolo 2o to moze dokończę i wkleję :-) Trzymaj kciuki. A pisanki basniowe. Dla mnie ta z koniczynką! :-)

Do góry