reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dzisiaj napisalam...króciutko....
Przyszłam z pracy wymęczona, po 7 godzinach lekcji i calodniowym dyżuzre....ufff....teraz czytam, odpoczywam, herbate piję. Mam pare obserwacji malucha i średniaka, ale cóż....czas jest zjawiskiem relatywnie niekomaptybilnym z potrzebami człowieka. :-)
Minia, wiosnę czujesz? baziulki u mnie na iwie rosną!dostałam hiacynta niebiesiego w doniczce i zachwycam się.
Sypialnię pzremalowuje pod wielkanoc...i menu juz szykuje...u nas tradycyjnie goście zjezdżają na święta na wsi, nasze warszawiaki zaprzyjaźnione.
Ach ta wiosna! O thou with dewy locks, who lookest down
Thro' the clear windows of the morning, turn
Thine angel eyes upon our western isle,
Which in full choir hails thy approach, O Spring!
jak u Blake'a-

reklama
Dla mnie wiosna jest wtedy, kiedy mogę siedzieć przed kompem przy otwartym oknie i nie marznę :-D
Właśnie słyszałam wrzeszczące gąsiory heheheh. Tylko słyszałam, bo z naszego blokowoparterowego okna g.. widać :-(

Minia, u nas tez gęgulce lecą, a i bociek podobno, dzieci mi w szkole powiedziały.
jakos sił mi brak, to po kuracji dwoma antybiotykami, 14 dób....ufff...

hej witam was :)
wstawiam troszkę zdjęć mojej Zuzki i znikam :)
IMG_2169_resize.jpg

IMG_1991_resize.jpg

IMG_1818_resize.jpg

zz1_resize.jpg

Mrrr Żużaczku, ale fajoskie!
Joasiu, ale żuzka już duża pannica.
A to mój dwuroczniak i maluch:

Załączniki

• DSCN05950023.JPG
    DSCN05950023.JPG
    122,8 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCN06020029.JPG
    DSCN06020029.JPG
    89,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCN06060033.JPG
    DSCN06060033.JPG
    147,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCN06270052.JPG
    DSCN06270052.JPG
    124,4 KB · Wyświetleń: 50
I nasze nowe meble w salonie: (wczoraj przywiezione:-D), jeszcze bez uchwytów

Załączniki

• DSCN06190046.JPG
    DSCN06190046.JPG
    94,2 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCN06200047.JPG
    DSCN06200047.JPG
    97 KB · Wyświetleń: 52
Mania meble piękne :-) Chłopcy niezmiennie przystojni :-) Wszyscy trzej :-p
Joasiah Zuzia laska, na zywo zresztą też :-)

!!! Sto lat dla dwulatka !!!

27bsv1.jpg

Gratki dla solenizanta!!!! Samych radosnych dni!!! I zdrówka i prezentów moc!
Joasiah napisałam Ci PW:happy2: Zuzka w kąpieli zjawiskowa :-D:-D:-D Jak te dzieciaki rooosnąąąą!!!! Pamiętam Jak Joasia Magdę przez brzuch głaskała a tu...
Kalinko, podziwiam Cię nieustannie, Twoje zorganizowanie, zapał do pracy i jakim cudem masz czas czytać? Pisac? i robić milion innych rzeczy? Oj, ty chyba sie sklonowałaś, kochana!
Gosik, Zośka cudna i taka "dorosła"
Miniowa Marta, kuma wszystko, co sie jej powie, włosy prawie do pasa! Gada jak stara i fajnie się bawi z innym dzieckiem/ heh, czytaj z moim rodzonym/;-)

Załączniki

• jem marchewkę.JPG
    jem marchewkę.JPG
    59,5 KB · Wyświetleń: 46
  • M mina1.JPG
    M mina1.JPG
    39,2 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 022.JPG
    Obraz 022.JPG
    29,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Aneta, jak nakłoniłaś swoje dziecię, żeby nosiło kucyki? Zosia zdziera z pasją każdą nawet najmniejszą spineczkę:cool2: Jeszcze potem leci do lustra i przeczesuje ręką włosy, żeby sprawdzić czy na pewno nic jej we włosach nie zostało:szok:
Może się wybierzemy na jakis spacer? Zosia średnio bawi się z innymi dziećmi (zabiera zabawki itd:baffled:), powinna, się spotykać jak najczęściej, żeby się trochę socjalizować.
Mania, ale masz fajnych chłopaków:happy2:

Do góry