reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
wieszaczek łosiowy (na zamówienie)
3822fb396315b108med.jpg

Buuuuu moje małe ma zapalenie jamy ustnej, dziąsła spuchnięte, że prawie zębów nie widać, męczy się okropnie :-( Strasznie mi jej żal :-(

Biedna Martusia:sick: Mam nadzieje, że szybko z tego wyjdzie i za kilka dni zapomnicie o całej sprawie.
Żużaku mam na myśli taka propagandę, że butelka to wróg dziecka numer jeden. Myślę, że gdybym od początku co jakiś czas karmiła Zosię swoim mlekiem także z butelki to nic by się nie stało i nie byłoby teraz problemu.
A tak to ona wogóle nie wie co się z butelką robi, memła ja dziąsełkami i nic z tego nie wynika. A jak jest głodna to płacze i się denerwuje.
Na szczęście znalazłam jakies wyjscie- strzykawka. Opyliła w ten sposób jakieś 50ml odciągnietego pokarmu. Jak na początek to chyba nieźle. Może jakos to będzie.
A czy dobry Bóg stworzył kobietę, aby chodziła do pracy i zostawiała w domu swoje dziecko? Pewnie nie, ale czasem nie ma wyjścia nad czym BARDZO ubolewam.

Gosik tak tak ta. Jak zawsze masz racje. Żużaczek jest po prostu zawsze jak świeżo z wariatkowa. Do wszystkiego mega emocjonalnie.

Minia współczucie gorace. mielismy i wiemy błlłe....

No to teraz ja.
Jonatan ma ospe.
Maciek ma ospe.
Ja mam ospe.
Buuuuuu.............jestesmty banda wysmarowanych na bialo wyrzutków.....
Co ja powiem w pracy......Buuu>>>>>>>>>..

Kalinko martwię się o Cibie bo słyszałam że ciężko sie przechodzi ospę w starszym wieku. Napisz że dobrze się czujesz:(
Minia Iza miała już ze 3 razy zapalenie jamy ustnej. Wiem co to jest i bardzo współczuję. Za pierwszym razem o mały włos a wylądowalibyśmy w szpitalu. Próbuj ją dopajać w szczególności podawaj schłodzone rzeczy nic kwaśnego ani słonego. Iza zjadała jedynie danio waniliowy ale musiał byc zimny i popijała wodą też schłodzoną. U nas skończyło się zastrzykami za pierwszym razem. Ucałuj od nas biedulkę.
Patryk znów kaszle i zasmarkany że licho. Co dziwniejsze Iza zrowa więc nie ona winna. Tylko czekam na 5 zapalenie ucha od września. Oszaleć można. Ehhh
Shooma (pewnie źle nick wpisałam) napisz co u Was jak Maleństwo. Co w szpitalu? I czy wynik białka który podałaś to dużo czy mało?
Iza dzisiaj zalicza pierwszą naprawde przyjemną imprezę w przedszkolu. Będzie teatrzyk i Mikołaj i prezenty:) Jak do tej pory wszystkie imprezy przechodziły jej koło nosa bo była chora.
No i miałam Wam napisać że dzieci mi się zdziebełko naprawiły :) Wstają około 8 a nie jak wcześniej po 5 Jestem wyspana w miarę. Tylko Patryk cycoholik budzi się po 5-6 razy w nocy na jedzenie. Szkoda tylko ze za tym nie idzie jego waga. Nadal szczuplaczek 9700. No nic widocznie taka jego uroda.
Pozdrawiam Was Mikołajkowo. Życzę miłego dnia.

reklama
MIKOŁAJKU KOCHANY!
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin!
Życzę Ci abyś miał takie dobre serduszko jak święty Mikołaj i umiał w życiu dawać, dawać, dawać :happy:

Do góry