reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ze spirytusu to może nie:confused: Ja bym zadzwoniła do lekarza i zapytała, albo się przeszła. Podobno na nogach nie powinno sie zaokrąglać paznokci przy scinaniu, żeby nie wrastały właśnie.

reklama
Anetko ja też bym nie cczekała, tylko poleciała do lekarza. A Madziunia śliczniutka, następna laseczka. A jak w nocy nie płacze, nie domaga sie cycy, tzn., że sie najada. Widać taka jej natura drobniaczka. :) Gronkowiec nie pojawił się od ponad tygodnia, jak tylko widzę jakąś małą krostkę, od razu atakuję Mupiroxem i z głowy. Za to Mikołaj strasznie się dławi, kiedys zadławił się chlebem, fakt, że złapał za duzy kawał. Ale potem kaszą, ostatnio herbatką i wymiotuje. Dziś zadławił się zupa i prawie całą zwymiotował spowrotem w miseczkę. Wcześniej ani mu się nie ulewało, tylko zaksztuszał się prawie przy każdym jedzeniu. Czyzby miał refluks???? Abo inną cholerę???

Dziewczyny jak macie puszki po mleku takim modyfikowanym to nie wyrzucajcie ja bym je chetnie poprosiła
Mania a ty gadu masz włączone kiedy nie zagadam to cisza kompletna nie wiem co się dzieje ?

buteleka na nalewekę
4ade5369c658b431.jpg

ho, ho Zużaczku, weteran z Ciebie. Joasiu, nic do mnie nie przychodzi z gg. czasami ktoś nieznajomy sie odzywa, ale pisząc: "cześć, jesteś?". Nie otwieram takich wiadomości, kiedyś odzpowiedzioałam i miałam wrusa, więc teraz sie boję. Jak coś to pisz, ż eto TY, ok?

Żużaczku, a ja w kwietniu chyba...ty jestes naprawde weteranka. A ile postów napisałas!
A ja dzisiaj niebacznie poszłam do Auchanu...koszmar przez duże K.
Ale kupilam co chcialam i jakos przezyłam.
mam juz 12 ksiażek na prezenty! A dzisiaj przy aprobacie męża zamowilam sobie 9 tomów La Haye'a + 10 Nat-King Cole'ów( to moj prezent, mąz jest hojny)
Ale z nas czytaciele!
Dla męża chce kupic swetr. GDZIE w bialym mozna kupic fajny sweter pod krawat, z takim dekoltem w serek, oczywiscie męski? Tylko nie Richie i tym podobne!

Zamieszanie przed świąteczne i nam się udziela:-)
Ja dzień też pracowicie zaczęłam, sklep, zupa dla 6 osób na dwa dni:szok: , męża do pracy wyprawiłam, dzieci wykaszlałam iwysmarkałam, śniadanie dla nas zrobilam, ogarnęłam z grubsza:cool2: mieszkanie, przelałam ZUS-y, pani doktor osłuchała moje dzieci zasmarkane i kaszlące:baffled:. A teraz zaraz biegnę do apteki i po resztę zakupów.
Zamęt koszmarny!!
Anetka możesz Madzi zrobić okład z siemienia lnianego na ten ropiejący paluszek - ściągnie ropę skutecznie, tylko musi być chociaż ciepłe. Ale lekarzowi to lepiej pokazać, bo to maluszek-słodziuszek:happy:
Miłego dnia!

reklama
Paluszek wczoraj obejrzała teściowa, też lekarz, ale innej specjalizacji. Uradziłysmy, że przykładamy kompresy z sody oczyszczonej. Dziś jest zaczerwienienie, ale ropy nie ma. Ona ma jeszcze słabo ukształtowane paznokcie u stóp i nie są one wypukle, a jakby wcisniete w palec. Może jak sie ukształtują paznokcie, to bedzie juz dobrze?
Pozdrawiamy

Do góry