reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Asiolku dzieki za zdjęcia.... Koszulka faktycznie jak od Armaniego. ;D Najbardziej denerwuje sie tym, ze cały czas będe swiadoma - dotychczas przy operacjach spałam sobie smacznie i teraz jakos nie moge sobie wyobrazic jak to bedzie...brrrrr

reklama
ale jazda dziewuszki :-[... tak to juz jest z dziećmi.... Moj syn ma swinkę!! Bogu dzieki, ze zachorował w Supraslu i nie miałam bezposredniego styku z infekcją - nie chorowałam i Witek mógłby sie odemnie nabrac jakbym to złapała. Przybita jestem, bo ma dwa tygodnie kwarantanny i brata dopiero po tym czasie będzie mógł zobaczyc.... :-[ :-[ :-[ Bardzo bardzo mi smutno :-[

:mad:
Paskudnie...a z drugiej strony ty nie będziesz miała na głowie drugiego baby. Nie wiem jak twój syn, ale mój zazdrośnie zareagował na lokatora w domu...co prawda miał 5 lat, jak dostał brata w prezencie, ale wszystko jedno. Wpakował sie do łóżeczka dzidzi i oświadczył, że on tu będzie spał...więc może lepiej jak przez pierwsze paskudne dni będziesz go miała troche dalej. Nie wspomnę, że nie będziesz mieć siły na nic poza dzidzia..a i to z nadludzką mordęgą. Asiołek wie jak wyglądaja pierwsze dni po cesarce. Ja wracałam ze szpitala po ok. 10 dniach a i to na ostatnich niepewnych nogach. Co będzie po 3? Nie wiem. Liczę na mamę, która mieszka 10 minut rowerem ode mnie. A ja mam dwójkę dzieci , nie jedno...
baby24jv.gif

Juz leci do ciebie..trzymaj się...kobiety wszystko wytrzymają( Aga, to i do ciebie).

Po wczorajszej awanturze zabral dzisiaj Ize na spacer na kulki do Auchana - to mi dopiero spacer Mala sie swietnie dotleni i pozbiera przyjazne bakterie:] ale lepsze to niz nic a mi jak na zlosc spluczka sie w kibelku popsula i woda ciagle sie leje a w tych podwieszanych cudach z wbudowana spluczka nie ma zaworu wiec nabija mi ilosc zuzytej wody ale moze zaraz wroca bo Iza nie jest zbyt lasa na taka zabawe:) Dzieki za pocieszające slowa. Dzisiaj ide do lekarza walczyc o przedluzenie zwolnienia ciekawe jak mi pojdzie. Wiecie nigdy nie bylam patriotka ale w tej chwili to poprostu nienawidze naszego chorego kraju i gdybym mogla dostac papiery na legalny pobyt w USA to chyba bym zabrala Ize brzuch i meza i juz bym niewrocila. Tesciowa za jakies 2 lata bedzie miala zielona karte i zacznie nas sponsorowac ale to jeszcze duzo wody w moim kibelku uplynie:) Pozdrawiam Was serdecznie a za Aguche trzymam kciuki - moze juz tuli swojego malutkiego synka w ramionach

reklama
Do góry