reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mania, wiem wiem co czujesz... Ale ja jestem tak jak ty rozstrojona, tylko że z powodu że dostałam @! Wiem zamieniłabyś sie chętnie ze mna, a ja nie mniej chętnie z Tobą! Kurcze dlaczego tak nie można???? :dry: :baffled: maniu ściskam Cię i jestem pewna, że wszystko sie ułoży. a Milokowi zyczę ślicznej młodszej siostry!
Kalinka gdzie te zdjęcia z mebelkami? Takie piękne ... mąż zrobił... kurcze a nam nie pokazesz?:-)
Żużaku tak to właśnie jest z interesami, że trudno na początku przewidzieć, w którą stronę sie rozwinie:baffled: :dry:

reklama
Mania jak ja Cię rozumiem .... Ale zobaczysz sama, wszystko się poukłada, a my jeszcze będziemy Ci zazdrościć odchowanych dzieci jak np. ja, Gosik, czy Anetka zdecydujemy się władować w kolejne pieluchy :-)
Swoją drogą bardzo nam miło, że dzielisz się z nami tą nowiną zaraz po tatusiu i siostrze :-)
Wbrew Tobie Mania, GRATULACJE ! Ja osobiście bardzo się cieszę :-)
I Lidka ma "brzuchatkowe" towarzystwo :-p

Prosze, oto meble.

img0043lz2.jpg

img0043rn2.

Zdjęcie nie oddaje uroku..i nie widac porcelanowych gałeczek w zbliżeniu. Ale ja jestem szczęsliwaaa!
A co do konkursu na bloga...nie mam za bardzo szans, pisze go od 2 miesięcy, niektorzy juz po kilka lat...ale lizy sie zabawa. Pisze go dla zabawy, relaksu, zyskania dystansu do spraw domowych...no najwazniejsze, że wam sie podoba, dla was głównie piszę!

Wow! Mania ależ wiadomość!!! SUUUUUPEERRRRRRRR!!!
Ależ się cieszę :-D A z drugiej strony - ten Twój Miruś to niezły czarodziej :cool2:
Czekałam na ciężarne towarzystwo i się doczekałam:-)
A reszta? Dziewczyny do boju!!!!!!! (a właściewie to Wasze chłopaki ;) Ogołoćmy kasę becikowego:baffled: :-p

Maniusia, domyślam sie co czujesz...też bym sie podłamała gdyby sie okazało, że teraz jestem w ciąży. Ale myślę, że mimo wszystko szybko Ci przejdzie złość jak juz ochłoniesz. Ściskam Cię bardzo ciepło. Będzie dobrze, może nie tak jak planowałaś, ale dobrze. Planujemy i wydaje nam sie, że mamy wpływ na swoje życie, a Bóg patrzy na to z góry, uśmiecha się dobrotliwie i uczy nas pokory. Powiem Ci jeszcze Maniusia, że tysiąc razy wolałabym twoją lekcję pokory niż tą którą dostałam kiedy straciłam dziecko...Całuję Ciebie i twoja maleńka fasolkę:happy: Będziesz miała sierpniowego dzieciaczka:-)

Dziękuję ogromnie za słowa otuchy, jesteście kochane! To nie złość mnie dobija, to bezradność, boję się, że nie dam rady. Mikołaj jeszcze nawet nie raczkuje, a co mówć o chodzeniu, ja zaledwie 9 m-cy po cesarce. Nie będę mogła go podnosić, nosić, kołysać, a tak to kocham. On teraz będzie mnie coraz bardziej potrzebował. Dzis znów wstałam z młościami i wyladowałam w kibelku. okropne!!! Rodzinka się cieszy, a może tylko stwarzają pozory, bym bardziej sie nie załamała. Pomału staram sie przyzwyczaic do mysli, ze jestem w ciąży, choć bardzo mi ciężko. Co do zabezpieczenia, to była to zwykła prez...., jak widać żadne zabezpieczenie. W czwartek umówiłam się do gina, zobaczymy co powie. Nie wiem na którego się zdecydować, tak chwaliłyście tego Przepieścia? Kalinko, przedpokój śliczniutki, taki w Twoim stylu, a jak się dobrze człowiek przyjrzy to zobaczy porcelanowe uchwyty. Buziaki. Idę się zdrezmnę, póki Mikołaj spi, bo jakoś strasznie mnie łamie.

Mania dołączam się do gratulacji:) Wiem wiem masz ochotę nas wszystkie za to pobić że gratulujemy ale ja Ci powiem jedna ważną rzecz ciesz się że teraz a nie za rok. Wg mnie różnica wieku jaką mam ja jest straszna. Z jednej strony za duża bo nie potrafią się jeszcze razem bawić z drugiej za mała bo Iza ma jeszcze zielono w główce i makabrycznie męczy Patryka. Moja Mama miała moje siostry rok po roku i powiedziała że to jest super różnica. Dzieciaczki sie same wychowują nie trzeba uważać aż tak żeby starsze nie zrobiło krzywdy młodszemu. Uszy do góry nie mówię Ci że będzie lekko ale naprwde myślę że nie masz czego płakać. Dobrze mi mówić - jak się dowiedziałam że jestem w ciąży z Patrykiem też długo płakałam ale w tej chwili nie mogę przeżyć jak mu coś jest nie tak i kocham go tak samo jak Izę chociaż całe 9 miesięcy twierdziłam że nie będę potrafiła tego i pomimo iż padam na nos ze zmęczenia załąmują mnie kolejne choroby które nas męczą niezamieniłabym sie z żadną singlową mama

Dziękuję Agak, zawsze sądziłam, najlepiej decydować się na drugie dziecko, jak pierwsze kończy 2 latka. Może rzeczywiście masz rację, zresztą wiele znam matek, które miały dzieci rok po roku. Mam cudownych rodzicó i wiem, ze nie zostawią mnie w potrzebie, tak samo mój mężuś. Dla niego to tez będzie nowe doświadczenie, ale trzymajmy się superowego przysłowia: "Co Cię nie zabije, to napewno wzmocni". Co do lekarza, idę do dr Kupisza, do Omedy (prywatna przychodnia). Jak sie leczę u prywatnego lekarza, to wszystkie badania muszę robić prywatnie? Nie poszłam dziś do pracy wzięłam dzień na dziecko. Ale wyczułam, jakbym wiedziała, że ten dzień wolny się przyda. Lecę robic obiadek dla męzusia. Nic nie mogę przełknąć. macie jakiieś sposoby na mdłości???? Przy Mikołaju tak nie miałam.

reklama
Mania ja jak miałam mdłości, to w kółko coś pogryzałam żeby nie mieć pustego żołądka bo wtedy było jeszcze gorzej. Łaziłam wszędzie z krakersami w kieszeni :-)

Niech ktoś wierzy lub nie wierzy, Marta jest twórcą tej wieży :-p

beztytuumm1.jpg

Do góry