reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mania moja koleżanka ma dwoje dzieci - taki odstęp jak u Ciebie - po cesarkach. Wszystko OK. Teraz dzieci są już w szkole więc duże, ale na początku radziła sobie sama ze wszystkim w pokoju z przedpokojem:szok: i najgorzej tego nie wspomina. Współczuję tylko tych ciązowych trudności. Mi pomagała herbata z cytryną posłodzona lekko - podobno teraz jest trend, że nudności są wywoływane przez nagły spadek cukru w organiźmie ciężarnej. A że tak Cię męczy to znaczy, że ciąża silna i zdrowa i tej teorii bym sie trzymala:-)
Żużaczku i zaraziłam Was.:baffled: U nas to samo w Warszawce - większość choruje bez temperatury, wielkie osłabienie, trochę kaszlu. Kuruj sie w tempie ekspresowym.
Agak nie wiem co Ci poradzić, ale to mija - z pewnościąnie można sobie nic odpuścić. Mateusz w wieku trzech lat chorował co miesiąc - na zamianę angina z zapaleniem ucha. Jak zaczynal lekko zmieniać mu sie głos to ja już miałam problemy psychiczne ze sobą, bo sobie zwyczajnie z tym przestałam radzić. Głowa do góry, musi byc dobrze i już!!!!
Anetka wszystko będzie dobrze! Zestresowanie to przypadłośc matek małych dzieci - witam w klubie. Pociszeniem jest dla mnie Kalina, która jest potwierdzeniem, że można sie tego od uczyć, tylko kurcze dlaczego po trzecim dziecku? A u mnie ani, słychu ani widu tego trzeciego:sick: :dry:
A ja dzisiaj z pociechami nabyłam nowy obrus na Wigilię. Miał być zgniłozielony + czerwona dodatki, albo odrotnie obrus czerwony, a reszta zgniłozielona. Wyszedł z tego czekoladowy brąz:-) z zielonymi dodatkami i beżowo brązowymi serwetkami:-D :eek: Ale ogólnie nie jest źle - Żużaczku prosze nie wyprowadzaj mnie z tego błędu:cool2:
A i jeszcze dwie i pół balachy "tiraj misiu" popełniła z pomocą moich pociech! NIe nie to na wynos - mąz idzie do klienta z zyczeniami na spotkanie przy śledziku:-D, więc przez żołądek do kasy;-)
Dobrej nocki!

reklama
Magdalenka, wesoła kobietko- tiraj misiu anektuje, podoba mi sie to puchatkowe powiedzonko!
Tez lubie tiraj misiu.
A ja jutro pierniczki pieke, prawdziwe, na miodzie.
Co do stresu- kysz, kysz.
Magdalenka, masz dwoje, będzie trzecie, w swoim czasie...
Może zastosuj metodę Mani????
:-)

CZESC,MAM NA IMIE EWA I JESTEM Z BIALEGOSTOKU.AKTUALNIE LEZENA ZWOLNIENIU WIEC CHETNIE POZNAM KOLEZANKI.MAM 26 LAT,JESTEM W 8 TYGODNIU CIAZY I MAMUSIA 5LATKA.MOOJ NR GG 1035109:confused:

Melduję, że choinka ubrana i już z pięć razy zbierana z podłogi ... Marta zupełnie się nią nie interesuje, za to kot owszem i to bardzo :-)

Witamy Ewę na naszym forum :-)
ale zimno jakos w domku ze szok brrrrr
prezenty pokupowane juz? bo ja mam wszystkie
no okaże sie czy pozdawalam egzaminki wiem ze jeden przedmiot mam zaliczony a czy reszta okaże sie po Nowym Roku
kupiłam męzowi ksiazke po angielsku kod da vinci

Mania ja malo z krzesla nie spadlam jak napisalas ze ty w ciazy jezuuu :-D
ale strasznie sie ciesze :tak:
i bedzie wszystko dobrze
wszystkie ciotki sluza radą i pomocą :-D

Cześć dzisiaj.
Witam moja imienniczkę. :-)
26 lat....ales ty młoda, dziewczyno! I 5 letni szkarb w domu?Czyli w 21 lat urodzilas, jak ja. Jaki widac, mam teraz trzy szkraby....
% lat to dobra różnica.
napisz więcej- czemu na zwolnieniu, co robisz.
Zużaczku, to daj sobie luz. Rozkkoszuj sie pościela, mąz w domu, to cie dopatrzy
Joasiah, ja mam tez prezenty, nie martw sie, a egzaminy pewnie dobrze, juz z góry gratuluję.

reklama
Cześć Ewciu! Napisz coś więcej o sobie - rozumiem, że pięciolatek to chłopiec. Czy przedszkolak? wie, że już nie bęzie za długo jedynakiem?:happy:
Kalina na mam taka nadzieję, a skoro Ty tak mówisz to trzecie musi być i już! Z zaskoczenia też było, ale niestety szybko sobie poszło do Pana Boga. Jak widać wiele nas z takim doświadczeniem:sick:. MOja Gośka ostatnio z takim zauroczenim obcowała z 8 miesięczną dziewczynką, że aż szkoda odmówić jej tego w domu. Co prawda mój synuś powiedział, że on to by jeszcze tylko brata chciał mieć:-), ale jakaś sprawiedliwość musi być, więc siostra dla Gośki też:-D
Żużaczku wrzuć program na luz!! Ostatnio miałaś szczególny kolowrotek w domu, więc Ktoś za ciebie musiał zdecydować i powiedzieć STOP.
Joasiu gratulacje za to co juz zdane i awansem, bo mam przeczucie że tez juz za Tobą.

Co do pierniczków też mam wielką ochotę na zrobienie. Mam nadzieję, że mi sie uda. Nawet specjalne wycinaki z wymiennymi wkładami nabyliśmy i są super.
Kończę, bo Gocha śpi, a jeszcze muszę zrobić 1001 rzeczy i zdążyć po Mateusza do przedszkola z Gocha na piechotę:dry: i na 16:00 na szachy.
Do wieczora za tem :-)

Do góry