reklama
G
Gosik
Gość
Hej,hej. Moje prezenty to takie niezbyt ekstrawaganckie: książka, koc, mikser z końcówka do rozdrabniania zupek,lampki na choinkę, ale za to Zosia dostała... nocnik
Najbardziej postępowy prezent!

minku to trzymaj dla mnie puszeczki i zbieraj dalej, jako sie umowimy po odbior
ja nie chce sie chwalic bo nie lubie tego robic
ale dostalam scrabble i mam latocika
Gosik fajne prezenciki, a jaka ksiazka?
ja mezowi kupilam kod leonarda da vinci po angielsku i zadowolony
siostrze zrobilam ramke na zdjecie
mama dostala portfel
tato pasek
zrobilam puszeczke na grzybki wszystkim gosciom sie podobala
bo pokazalam
mania jak tam powiedzialas rodzince??
ja nie chce sie chwalic bo nie lubie tego robic
ale dostalam scrabble i mam latocika
Gosik fajne prezenciki, a jaka ksiazka?
ja mezowi kupilam kod leonarda da vinci po angielsku i zadowolony
siostrze zrobilam ramke na zdjecie
mama dostala portfel
tato pasek
zrobilam puszeczke na grzybki wszystkim gosciom sie podobala
bo pokazalam
mania jak tam powiedzialas rodzince??
Minia, a to tak, niechcący...:-)
Joasiah, czy pod słowem " latocik" rozumiem laptop? Dostałas to ustrojstwo od męża?
Gosik, nocnik! Ach....Jonatan posiedzialby moze sekunde, pod warunkiem, że przykuty lancuchami.
Przwinięcie go zajmuje zjednoczonej rodzinie 5 minut, przy czym ja zwijam się jak w ukropie i przewijam, mąż trzyma za nagdarstki, babcia zabawia, bracia pokazuja głupie miny, a on drze sie, drze, przewraca, szarpie okowy...przewinięty natychmiast uspokaja sie, na twarzy usmiech, niewinne oczeta...
Co do prezentów- 6 książek i 10 Nat King Colow w boxie. No i, oczywiscie, Dior od męża...
Dobrze nam.
Najwiekszym hitem tarcza na strzalki. Nawet teściu z parkinsonem gra. Obiekt kultu.
Joasiah, czy pod słowem " latocik" rozumiem laptop? Dostałas to ustrojstwo od męża?
Gosik, nocnik! Ach....Jonatan posiedzialby moze sekunde, pod warunkiem, że przykuty lancuchami.
Przwinięcie go zajmuje zjednoczonej rodzinie 5 minut, przy czym ja zwijam się jak w ukropie i przewijam, mąż trzyma za nagdarstki, babcia zabawia, bracia pokazuja głupie miny, a on drze sie, drze, przewraca, szarpie okowy...przewinięty natychmiast uspokaja sie, na twarzy usmiech, niewinne oczeta...
Co do prezentów- 6 książek i 10 Nat King Colow w boxie. No i, oczywiscie, Dior od męża...
Dobrze nam.
Najwiekszym hitem tarcza na strzalki. Nawet teściu z parkinsonem gra. Obiekt kultu.
tak "latocik" to laptop to akurat sama se kupilam hehe
jestem zadowolona zadnych kabli od netu tylko zasilacz podlaczony co by mi nie padl
Kalinka to jak z tym stolikiem drogie by cos wyszlo?

bardziej mi sie podoba taki kwadrat ale zeby mial jeszcze poleczke pod spodem na polozenie czegos czy cos podpytaj meza co? :-)
aha i kolorek olcha
jestem zadowolona zadnych kabli od netu tylko zasilacz podlaczony co by mi nie padl
Kalinka to jak z tym stolikiem drogie by cos wyszlo?

bardziej mi sie podoba taki kwadrat ale zeby mial jeszcze poleczke pod spodem na polozenie czegos czy cos podpytaj meza co? :-)
aha i kolorek olcha
Joasiah, w sklepach często ceny nie są dużo wyższe od rzemieslniczych, oni maja hurtowych dostawcow, a to tanio wychodzi. Cena jest orientacyjna, dokladno dostaniesz jak podasz wymiary,. prosze, zmierz szerokosc i dlugosc, jaki ma byc, wysokosc, to mąz wyliczy ile pojdzie materialu.
Moze ostatecznie bedzie w okolicach dwustu, nie martw sie.
Z drewna byloby drozej, trzy razy tyle....:-)
Moze ostatecznie bedzie w okolicach dwustu, nie martw sie.
Z drewna byloby drozej, trzy razy tyle....:-)
kalinka wymiary to szerokosc 68 i glebokosc 68 i wysokosc 52,5
albo szerokosc 60 i glebokosc tez tyle i wysokosc ta sama
w sklepach widzialam tylko przewage okraglych albo takie jojowate ławy
widzialam w lapach jeden stolik kwadratowy za 230 zl dlatego sie ciebie pytam koszt mniej wiecej zrobienia stolika :-)
albo szerokosc 60 i glebokosc tez tyle i wysokosc ta sama
w sklepach widzialam tylko przewage okraglych albo takie jojowate ławy
widzialam w lapach jeden stolik kwadratowy za 230 zl dlatego sie ciebie pytam koszt mniej wiecej zrobienia stolika :-)
reklama
Podziel się: