reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mam mam Joasiah chyba ze cztery :-)
Ja się nie mam czym chwalić, wszystkie prezenty zgarnęła Marta :-) Joasioł ... coś czuję, że chcesz się pochwalić swoimi :-p

reklama
Hej,hej. Moje prezenty to takie niezbyt ekstrawaganckie: książka, koc, mikser z końcówka do rozdrabniania zupek,lampki na choinkę, ale za to Zosia dostała... nocnik:-D Najbardziej postępowy prezent!

minku to trzymaj dla mnie puszeczki i zbieraj dalej, jako sie umowimy po odbior
ja nie chce sie chwalic bo nie lubie tego robic ;)
ale dostalam scrabble i mam latocika ;)

Gosik fajne prezenciki, a jaka ksiazka?
ja mezowi kupilam kod leonarda da vinci po angielsku i zadowolony
siostrze zrobilam ramke na zdjecie
mama dostala portfel
tato pasek

zrobilam puszeczke na grzybki wszystkim gosciom sie podobala
bo pokazalam :)

mania jak tam powiedzialas rodzince??

Minia, a to tak, niechcący...:-)
Joasiah, czy pod słowem " latocik" rozumiem laptop? Dostałas to ustrojstwo od męża?
Gosik, nocnik! Ach....Jonatan posiedzialby moze sekunde, pod warunkiem, że przykuty lancuchami.
Przwinięcie go zajmuje zjednoczonej rodzinie 5 minut, przy czym ja zwijam się jak w ukropie i przewijam, mąż trzyma za nagdarstki, babcia zabawia, bracia pokazuja głupie miny, a on drze sie, drze, przewraca, szarpie okowy...przewinięty natychmiast uspokaja sie, na twarzy usmiech, niewinne oczeta...
Co do prezentów- 6 książek i 10 Nat King Colow w boxie. No i, oczywiscie, Dior od męża...
Dobrze nam.
Najwiekszym hitem tarcza na strzalki. Nawet teściu z parkinsonem gra. Obiekt kultu.

tak "latocik" to laptop to akurat sama se kupilam hehe
jestem zadowolona zadnych kabli od netu tylko zasilacz podlaczony co by mi nie padl ;)

Kalinka to jak z tym stolikiem drogie by cos wyszlo?

bardziej mi sie podoba taki kwadrat ale zeby mial jeszcze poleczke pod spodem na polozenie czegos czy cos podpytaj meza co? :-)
aha i kolorek olcha

Joasiah, w sklepach często ceny nie są dużo wyższe od rzemieslniczych, oni maja hurtowych dostawcow, a to tanio wychodzi. Cena jest orientacyjna, dokladno dostaniesz jak podasz wymiary,. prosze, zmierz szerokosc i dlugosc, jaki ma byc, wysokosc, to mąz wyliczy ile pojdzie materialu.
Moze ostatecznie bedzie w okolicach dwustu, nie martw sie.
Z drewna byloby drozej, trzy razy tyle....:-)

kalinka wymiary to szerokosc 68 i glebokosc 68 i wysokosc 52,5
albo szerokosc 60 i glebokosc tez tyle i wysokosc ta sama
w sklepach widzialam tylko przewage okraglych albo takie jojowate ławy
widzialam w lapach jeden stolik kwadratowy za 230 zl dlatego sie ciebie pytam koszt mniej wiecej zrobienia stolika :-)

reklama
Joasiah, gdzie kwadrat ma głębokość?
Rozumiem, że bok 60 lub 69. Od podlogi do blatu 52,5.
Ale głębokość? jakos ja z innego wymmiaru jestem, no cóż, humanistka ze mnie :-)

Do góry