reklama
Ho ho ho! Ale się rozkręcacie! Joasiahm, tworz, twórz i wklejaj,.będziemy podziwiac. A ty zużaczku niedlugo na dwor królewski bedziesz dostarczać! Holenderski, oczywiście. Piotrze Breughel, Giotto, Dante, serce van Eycka...czworolistna gwiazdo rozświecona. A przyjmijże do swego grona mistrza Żużaczka....:-)
Ż
żużaczek
Gość
tak trzymac i dodac swiatłocien

Kalinka i jak tam stolik? :> ze tak sie niesmialo upomne
bylam w sklepie i jeden okragly stolik widzialam a reszta za duze wszystko znaczy sie do naszego pokoiku akurat ale oczywiscie nie w takim kolorze jakbysmy chcieli
bylam w sklepie i jeden okragly stolik widzialam a reszta za duze wszystko znaczy sie do naszego pokoiku akurat ale oczywiscie nie w takim kolorze jakbysmy chcieli
joasiah- ty nie denerwuj sie.
Męża nie ma w domu, jest w pracy.
Jesli chodzi o stolik, to wymiary nic nie zmienily, tzn cena miedzy 200-250. Gorzej z terminem.
malzonek ma 27 zamowien do zrobienia. dzis przyszla 28 pani amatorka na kuchnie.
Czyli twoj stolik bylby pewnie w okolicach czerwca haha :-)
U niego trzeba 3 miesiące naprzod albo i 4 zamawiac...na czerwiec to chyba żuzaczkowa kuchnia,jakoś tak w okolicach. :-)
Ja mam męża w domu od polnocy do rana. I na posilki.
Męża nie ma w domu, jest w pracy.
Jesli chodzi o stolik, to wymiary nic nie zmienily, tzn cena miedzy 200-250. Gorzej z terminem.
malzonek ma 27 zamowien do zrobienia. dzis przyszla 28 pani amatorka na kuchnie.
Czyli twoj stolik bylby pewnie w okolicach czerwca haha :-)
U niego trzeba 3 miesiące naprzod albo i 4 zamawiac...na czerwiec to chyba żuzaczkowa kuchnia,jakoś tak w okolicach. :-)
Ja mam męża w domu od polnocy do rana. I na posilki.
Anetka75
Entuzjast(k)a
Moje kochane forumowiczki. Zbliża się Nowy Rok. Moje dziecię skończy niedługo 2 miesiące i tak się zastanawiamy, czy chcecie nas na żywo zobaczyć?
Konkretna decyzja. Data, godzina. Do 14 stycznia nie możemy/chrzciny/
Zapraszamy serdelecznie
Konkretna decyzja. Data, godzina. Do 14 stycznia nie możemy/chrzciny/
Zapraszamy serdelecznie

Ż
żużaczek
Gość
Co do odwiedzin u Anetki, ja jak najbardziej "czworema" kończynami tudzież resztą kadłuba się piszę. Termin jak na razie odpowiada mi każdy.
Kalina
a kuchnia jak najbardziej w okolicach czerwca gotowa byc powinna.

Kalina

reklama
Ż
żużaczek
Gość
a to robocze zdjęcie mojej kiecki - od tylca z nienacka

Podziel się: