reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Powinnam przewidziec..piesek na awatarku...uszczęsliwisz psiary na naszym wątku. :-)
Kocistek i tak u nas duzo. ( kto pamięta wiersz Kałuzyści, w którym dwie kocistki pod ławeczka cukierkami karmia kota?)
Tak, tak, zadowolona z wyczerpujących wyjasnien.
Ja tez mam dzieci, ale niektóre potrawy robię wybitnie pod SWOIM kątem. :-)

reklama
Nom mamuśka, mnie pominęłaś :-p jak mogłaś buuuuuuu
Tak wogóle to witam kolejną mamuśkę w naszym gronie :-) Im nas więcej tym weselej :-)
Cholerka, kot mi pudło z Magdy fotelikiem zjada :eek:

Aniulek niee...tylko ja....:rolleyes: buhahahahahaaaaaa.......

żartuje oczywiscie. To forum rozwija ani sie obejzysz a Bitwę pod Grunwaldem skopiujesz.

aniulek mój ex zarabia sporo, placi 350zł alimentów. Ale mam tak serdecznie dość sądów, że niech sobie reszte kasy w d(tralalalalalalalala) wsadzi.:wściekła/y::wściekła/y:

Jak sie zapisze na kurs decuopagu do Żuzaczka to tez moze cos ładnego wysmaruję:-) Zawsze mnie ciągnęło do zabaw plastycznych, ale wybrałam muzykę:happy: My tu malujemy, piszemy, gramy i wogóle jakies artystyczne foru nam sie zrobiło:tak: Aniulku, zdaje mi sie, że jest na forum taki kącik, gdzie samotnie wychowujący dzieci rodzice wymieniają się doświadczeniami, tam na pewno coś Ci doradzą w kwestii sprawy o alimenty. Powodzenia!

Hej dziewczyny! Bardzo Was proszę, żebyście poleciły mi jakiegoś dobrego lekarza prowadzącego ciążę? Może kogoś z Przychodni na Warszawskiej? Dzięki:-)

Karolka, ja chodzilam prywatnie do dr Lenczewskiego ( Zamenhoffa, prywatna przychodnia) i tez prywatnie dr Gacuta- Janucik, mila kobietka. Oboje od cesarek. na warszawskiej rodzilam, ale zapomnialam u kogo, mlody, fajny doktorek. Inne dziewczyny chodziły do dr Przepieścia. Chyba im sie podobal. Najwięcej ci powie Lidka, ona teraz na bieżąco, oblatana w brzuszkowych sprawach...co nie, Lidka?
Ale was obrodziło w nowym roku, fasolek! Dobrze, bardzo dobrze. Nie umrze nam bialostocki wątek.

Póki co planuję rodzić na Warszawskiej. W związku z tym chciałam znależć jakiegoś lekarza z tego szpitala. To moja pierwsza ciąża, więc nie mam doświadczenia, ale po okropnych historiach jakich zdążyłam się już nasłuchać, wiem, że lepiej zawczasu o wszystko "zadbać" :-)
Mam pytanie-czy to prawda, że w szpitalu na ul.Warszawskiej bardzo łatwo zarazić się gronkowcem?

reklama
Do góry