reklama
Magdalenka
Fan(ka)
Gosik sama doskonałość z tej Twojej Zosieńki:-) A rozwija sie jak widac doskonale! Spojrzałam na wcześniejsze zdjęcia .... i mowę mi odebrało.... taka zamiana
Żużak ja też miewam takie przygody! Najbardziej pamiętna to kiedy pomysliłam na przelewie dwa zera
na szczęście mąż czuwał i zatrzymał (miało być 2000, a ja te dwa dołożyłam
), a teraz czujnie kontroluje moje poczynania w banku
Myślał nawet o zmianie haseł...:-)
A rameczka urocza. Choć ja zakochałam siew tej z lawendą... ze zrozumiałych względow. Teraz jestem na etapie produkowania poduszeczek z suszoną lawendą. Ale mi to dobrze robi jak sobie powącham
Kalina w moim konkursie wygrałaś już jakieś dwa miesiące temu:-) - to podstawowa lektura każdego dnia
A co do zakolanówek... Dzisiaj oglądałam takowe w ilościach hurtowych i o połowę przecenione
ale niestety ja ze względów zdrowotnych mogę sobie oglądać do woli ale nie nosić. Szkoda:-( Za to kupiłam śliczne pasiaste dla mojego synusia i bardzo mi sie podobaja takie nóżki pasiaste siedmiolatka wystające spod dżinsowych spodenek
W sobotę mamy imprezę urodzinową Mateusza i przychodzi 10 sześciolatków płci obu.
Sama sie na to zgodzilam, co więcej sama pomogłam mu przygotować zaproszenia i sama skontaktowałm sieze wszystkimi rodzicami, żeby uzgodnić obecność i szczegóły. Ja chyba nie dokońca byłam świadoma czego sie podejmuję
To chyba tak jak z tymi zerami
, co?
Miłego dnia dziewczyny! Postaram sie odezwac wieczorem jak mi rodzina pozwoli

Żużak ja też miewam takie przygody! Najbardziej pamiętna to kiedy pomysliłam na przelewie dwa zera

A rameczka urocza. Choć ja zakochałam siew tej z lawendą... ze zrozumiałych względow. Teraz jestem na etapie produkowania poduszeczek z suszoną lawendą. Ale mi to dobrze robi jak sobie powącham

Kalina w moim konkursie wygrałaś już jakieś dwa miesiące temu:-) - to podstawowa lektura każdego dnia

A co do zakolanówek... Dzisiaj oglądałam takowe w ilościach hurtowych i o połowę przecenione

W sobotę mamy imprezę urodzinową Mateusza i przychodzi 10 sześciolatków płci obu.

Miłego dnia dziewczyny! Postaram sie odezwac wieczorem jak mi rodzina pozwoli

Magdalenka
Fan(ka)
A co tam u Agak? Lepiej z kręgosłupem? Cały czas mi "siedzisz" w myslach...
A Wy chyba tez balujecie w tę sobotę? Czy to nie spotkanie u Madzi?:-)
A Wy chyba tez balujecie w tę sobotę? Czy to nie spotkanie u Madzi?:-)
Ż
żużaczek
Gość
Aniulek wiem jedno. Jesli dwoje ludzi sie szuka to: męzczyxni szukaja silnych kobiet, wesołych, radzacych sobie w rzyciu - faceta na łzy sie nie złapie. Może byc jedynie odwrotnie. patrz przed siebie z radoscia i ufnoscią. jestescie drowe, masz pracę....to bardzo duzo jak na począ
tek

Ż
żużaczek
Gość
prosze was o zdjecia fajnych miejsc w waszych łazienkach
Ż
żużaczek
Gość
...oj wiem...az za dobrze.
Cześć dziewczyny.
Dopiero po 18 dowlokłam sie do domu.
Mielismy dzis radę pedagogiczna i referendum strajkowe. :-)
Oświata chce strajkowac przeciw Giertychowi i jego pomyslom.
ja jestem optymistka i uważam, że niedlugo po panu ministrze sladu nie zostanie w pyle drogi...ale będa inni ministrowie i inne pomysły.
Po przyjściu do domu zajęłam sie więc spokojnie zjedzeniem placków ziemniaczanych.
Zamierzam do polnocy pisac o profilaktyce zdrowotnej....:-)
Aniula biedulka. Gdzies czytalam, że kobieta jest jak szczur, przegryzie sie przez wszystko. Może to brzydko napisane, ale prawdziwe. Kobieta wszystko wytrzyma, bo ma dzieci.
Dla nich.
Dla nich jest silna, usmiechnięta i ufna. Trzymaj sie dzielnie, kobietko.
Nie myslalas o tym, żeby zrobic kurs komputerowy, np ecdl? ja juz jestem u finalu, ostatnie 3 egzaminy....z takim certyfikatem europejskim latwiej o pracę.
Magdalenko, milej imprezy.
Anetko dostalam adres. Niestety, zwalę sie do ciebie z kupnymi owocami zamiast szarlotki, bo przyjade prosto ze szkolenia z teatru lalek, autobusem z Narwi.
Dopiero po 18 dowlokłam sie do domu.
Mielismy dzis radę pedagogiczna i referendum strajkowe. :-)
Oświata chce strajkowac przeciw Giertychowi i jego pomyslom.
ja jestem optymistka i uważam, że niedlugo po panu ministrze sladu nie zostanie w pyle drogi...ale będa inni ministrowie i inne pomysły.
Po przyjściu do domu zajęłam sie więc spokojnie zjedzeniem placków ziemniaczanych.
Zamierzam do polnocy pisac o profilaktyce zdrowotnej....:-)
Aniula biedulka. Gdzies czytalam, że kobieta jest jak szczur, przegryzie sie przez wszystko. Może to brzydko napisane, ale prawdziwe. Kobieta wszystko wytrzyma, bo ma dzieci.
Dla nich.
Dla nich jest silna, usmiechnięta i ufna. Trzymaj sie dzielnie, kobietko.
Nie myslalas o tym, żeby zrobic kurs komputerowy, np ecdl? ja juz jestem u finalu, ostatnie 3 egzaminy....z takim certyfikatem europejskim latwiej o pracę.
Magdalenko, milej imprezy.
Anetko dostalam adres. Niestety, zwalę sie do ciebie z kupnymi owocami zamiast szarlotki, bo przyjade prosto ze szkolenia z teatru lalek, autobusem z Narwi.
Ż
żużaczek
Gość
ja przniosa szarlotke... też niezłą robię....
reklama
Podziel się: