• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zmoklam jak kura. U nas leje.
I wichrowe wzgórza mamy, ale bez wrzosów.
Przysłam do domu i ratuje się wafelkami kawowymi i herbatą.
Na obiad tesciowa upichcila schabik. Mniam.
Pudelko ladne, bardzo ladne.
A dzidzius Anetki ma bardzo zdecydowana bródkę. osóbka moim zdaniem podobna do tatusia. :-)
Sprawdzimy w praktyce w sobotę, na zywo.
Qubas, zdrowiej szybko. Twoj maluch ma taka powazna mine, jakby mowil: Einstein to przy mnie pikuś. :-)
Maly mądrala.
Doszly do mnie dovy z bb. Piekne pudliszcze pokażnych rozmiarów. Juz rodzina ma chrapke. A ja- jak sułtan- zastanowie sie, kogo swoimi łaskami obdzielić.

reklama
do Anetki to ja jak wilbłąd pojade. szarlotka, wiaderko dla Kaliny, Cóś x 2, dla Joasiołka serwetki, farby i kupe huku z drewna...olaboga.....Bede jak domokrążca.... Może Kalinko zajedziecie po mnie?? Bu?

Hehehehe Kalinka chyba nie porównasz Madzi do tatusia, bo tatuś się zmywa, ja mu się wcale a wcale nie dziwię :-)
Jak to dobrze, że ja mam blisko, nawet dobrze zmoknąć nie zdążę :-p

Kalina, to musimy go kiedyś wystawić na próbę;-) . Proponuję wiosną babski najazd na dom Kaliny:-)
To nikt samochodem nie jedzie? Miałam nadzieję, ze sie z kimś zabiorę, bo chyba Zofijkę zabieram, a ja niezmotoryzowana.

No to fajnie, zużaczku.
:-)
A u nas leje...w Białymstoku tez taka siapająca pogoda?
Miło chlupocze rynna za oknem. Leje pod jaśmin, dorodne krzaczysko.
Trawa zielona jak we wrzesniu. Skaranie boskie z ta pogodą.
Jutro dzien babci w szkole, moje dziecie wystepuje z dwoma wierszami i piosenka. I zaloży krawat. Złamal sie pod presja przedszkolnej grupy- a myslałam, że starczy mu pary....
A co do zjazdu u mnie....czemu nie?
jak sie nie boicie?
Trzech chlopców, którzy nigdzie nie pójda, no bo taka atrakcja, goście.
Mąż tez nie pójdzie.
Teść i teściowa.
Bardzo zainteresowani.
I planuje kota na wiosnę.....:-)
Nie boicie się?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry