• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tfurca wlasnie powiesil na swoich drzwiach kartke z napisem: dawid jest gżeczny dawid jest gżeczny nie.
Wyjasnil, że to opisuje stan jego ducha- zmienny.
ja tez czasem jestem mila, a czasem jestem mila nie. A czasem jestem pracowita, a czasem jestem pracowita nie.
Poza tym rzucil dzisiaj w brata nozyczkami, bo ten zjadl mu kanapke, nozyczki wbily sie w sciane, zjechany pedagogicznie z gory na dol wyjasnil, ze nie widzial, czym rzuca, byl w afekcie.
Brat za kafre musial zrobic mu druga kanapke, ktorej obrazony dawid nie zjadl, za to zjadla mama, wyczerpana macierzynstwem.
Jonatana caly dzien niewidzialne fluidy kręca, wsciekly na caly swiat.
10 minut czyscilismy biurko, tak pomazal mazakiem. W odwecie spalilam w kominku wszystkie mazaki i Tfurca plakal, bo dobre tez.
Poza tym normalka, wesola rodzinka.

Po dwoch kąpielach w takim krochmalu z owsa firmy avenee duuuzo mi lepiej! mam 14 paczek na dwa tygodnie kuracji, bratowa mi ze stanow przyslala.
Jutro dzwonie do alergologa....umawiam sie na testy.
maz mi milo oswiadczyl, ze w ostatecznosci moze zamykac oczy, jak sie zblize.
:-)

Te mazaki to chyba też w afekcie? Bo to dosyć sympatyczne nie, tak wziąć i wrzucic do kominka;-) :tak: Ale musiało Ci ulżyć:-D
Zośka oczywiście śpi nie. Czytam książke "Uśnij wreszcie." :-D :-D :-D
hehehe Książki jednak naogół mają to do siebie, że wyposażają głównie w wiedzę teoretyczną...:cool2:

a to coś nowego...pierwsza wizytówka maluszka:-D:-D
0b31adfee66fb8aamed.jpg

i cos na domowe czekoladki....
cf1bde10f8ae55ae.jpg

minia mam juz kupiony zegar, tylko sklejka mi się nie podobywuje i musze pojechac na Botaniczna po jakąś ładniejszą. Pomysł jest wszystko inne tez. lezy czeka i sklejki pożąda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry