reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Temat szczepieniowy....ja jestem pośrodku.
I raczej nie dyskutuję, to suwerenna sprawa rodziców, hm...Mam szwagra ktory wcale nie szczepi niczym, ale jest to w Ameryce i tam wszystko wolno. Ja osobiscie chwalę sobie szczepienie 5 w 1 z HIb, a co do tego dyskusyjnego to nie wiadomo czemu organizm niektorych tak reaguje, a innym wsio rawno...to tak jak z gronkowcem, ja po warszawskiej go nie dostalam, a zuzaczek dostal...hmmm...
~Co tam u was?Poza tym? Ja, jak widac, jestem wlasnie urlopowana na 72 dni....och jej...cudownie....cudownie....

Gosik, współczuję. Mam nadzieję, że juz do siebie doszłyscie i więcej nie zagościcie w szpitalnych progach. Jak sie czuje Zosia?
Koleżankom nauczycielkom gratuluję przebrnięcia przez rok szkolny i życzę duuużo odpoczynku!! A uczniakom forumowymn fajoskich wakacji.
Co do szczepionki:
SZCZEPIENIA A AUTYZM
Myślę, że nie ma się co nakręcać. Ja jestem po pedagogice i trochę nas uczyli o autyźmie. Etiologia nadal jest zagadką. A nakręcać młode mamy nie ma po co. Teraz i ja sie obawiam, chociaż mój rozsądek mówi co innego.
Pozdrawiamy

Pół dnia spędziłam wczoraj przed kompem szukając powiązania autyzmu ze szczepionkami, tak mnie wzięło. Ale z tego co wyczytałam to mało prawdopodobne i nie udowodnione :)

Lepiej późno niż wcale, witam Cię Kamila!! :-)
Bardzo rozsądna z Ciebie osóbka, już Cię lubię :-)

W dniu ich święta, buziaki dla tatuśków, tych lepszych i gorszych ;-)

hej, ja na chwilkę. zaraz wyjeżdżamy do rodzinki do Suwałk- chcialam się pochwalić, że wczoraj 6 kg jagód nabyłam i opychamy się niemożebnie,ze smietana, jogurtem, cukrem, normalna rozkosz. część zamrożona, reszta pożerana rodzinnie...Nawet malutki wybiera kuleczki mpaluszkami i mniam!
8 zl za kg.
I dwie roze pnące posadzilam.
I juz uciekam, za pol godziny wyjezdzamy. :-)
Mamy zamiar kamedulow odwiedzic i wigry na dwa samochody...papa

Kalinko udanego wyjazdu Wam życzę:-)

Nam sie młodsze dziecko rozchorowało - jakies diablestwo siedzi jej w gardle i schodzi na oskrzela:-(
My z mężem i starszą pociechą obchodziliśmy hucznie 80 naszych dwóch koleżanek:crazy::rofl2: Dowcipne dziewczynki zsumowały swoje latka (maja po 40) i zapowidziały imprezę gariatryczną na świezym powietrzu. :-D Dawno się tak nie uśmiałam:-):-):-)
Idę, bo mi pierworodny zezłośliwiał i straszliwie zamęcza resztę rodziny.
A i kochany mężuś śniadanko przygotował dla całej rodzinki:tak:

PS Co do szczepionek, to ... z pewnością wiem, że nalezy wybierać nowsze generacje (tzw. bez komórkowe) bo dzieciaki słabsze, mogą reagować potem kłopotami neurologicznymi objawiajacymi sie np. napieciem mieśniowym. A reszta ... no cóz do końca nie wiemy jak zadziala to, co ci lekarze nam przepisuja:baffled::eek:

Ale noc, Mały wstał juz przed 5 :/ jak on tak szybko śpi? Na szczęście poszedł spać po 7 i ja mogłam zregenerowac siły. :)

Mniam mniam i ja bym jagódek pojadła.

witam padnieta jestem po warszawce
juz wiecej tam nie pojade nie mam sily...
ale jeszcze wpisy i jednego egzamu nie zdalam wiec pewnie na wrzesien ale tluc sie pociagiem w 8 mcu nie bede ooo nie

reklama
O rany, piesek z kucykami :szok:
zkucykamiuo2.jpg

A ten dlaczego jest w klatce? :-(
wklatcebt8.jpg

A może slalomik....?:-)
slalomikwu6.jpg

Eeeee, idę sobie :tak:
idsobiebh8.jpg

Do góry