reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hej!
Zmieniłam suwaczek na nowy, stary był przeterminowany i smutno mi z nim było. Nie wiem, czy mi się udało, obaczymy.
Byłam u Żużaczka w Bielsku. Ślicznie domek się prezentuje, jest piękniusi już teraz, a co dopiero będzie potem :). Jest tyle w nim pomieszczeń różnych, że mogłybyśmy wszystkie spokojnie w chowanego grać, albo w 20 patyków (czy 40?) nie pamiętam już, dawno to było. Altanka teściów fajowa, duuuuża. Żużaczku, pozdrów od nas domek. W weekenda nie pojedziemy raczej do Bielska, chcemy sobie odpocząć w domku razem.
A mnie dalej boli w okolicy krzyża, troszkę inaczej, jak poprzednio, ale boli, cholerka. Wczoraj byłam u położnej, powiedziała, że to może być rwa kulszowa :-(. Myślałam, że to po zastrzykach mnie tak pośladek boli i promieniuje ten ból na nogę. Nie wiem już sama. Kazali doktory brać urosept i nospę, więc biorę na razie i obserwuję, co będzie dalej. Za tydzień mam wizytę u gina, zobaczymy, co mi powie mądrego. Pozdrawiam Was weekendowo!!!!

Mama Aniołka 26.05.2006 r.

Witam wszystkie Białostoczanki. Nazywam się Basia. Pochodzę z Białego, ale od niedawna mieszkamy z mężem i małym Krzysiem w Grajewie. od 3 marca 2007 jestem szczęśliwą mamą. Pozdrawiam Was cieplutko

Hej Basiu...Zaglądaj częściej :-) Witamy w naszym wirtualnym domku.
Qubasku...napisz mi na priva swoj adres. dobrze? bedziemy w gosciach od 14, moze tak okolo 17 do was wpadniemy?

Witam wieczorową porą!!
Witam Basiu!!;-)
Kalinko --napisałam na priva adresik i mapke;-)
Ok to tyle,padam na nos.
Dobranoc białostocczanki

Basiu witaj
Magdalenko rower nie kupiony, niani nadal brak. Włosy mi wychodzą z nerów....Domek wysadzę w powietrze (ale razem z robotnikami)

MAM LAPTOPA MĄDRZEJSZEGO ODE MNIE:baffled::eek::tak::tak:

reklama
Nie umie decoupagowac, Żuzaczku, nie jest mądrzejszy. :-)
Pierwsza kocia sesja- dzięki, Qubasku!

hpim0721ma8.jpg

Jeszcze przestraszony.

A tu z moim starszym- od razu zazdzialala chemia, zasnał mu na kolanach.

hpim0723be5.jpg

Jechal spokojnie, spal w pudelku, w domu zjadl, spal w piwnicy na starym dywaniku. :-)A dywanik na worku. :-)
Mlodszych dzieci sie boi, troche czasu spędzil pod komodą i za kanapą.
A u Macka, najstarszego, zrelaksowal sie i mruczal nawet, zasnął spokojnie.
Pozdrowionka !

Do góry