reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

A twoja mała tez taka indywidualistka?
Ja jestem połączeniem indywiduum ze zwykłym ludziem. Studia konczylam indywidualnym tookiem, ale ciągle pracuję z ludźmi- w mlodości w harcerstwie, bylam drużynową 40,instruktorem, potem wylądowalam jako instruktor w osrodku kultury, potem nauuczyciel....
Żyję sobie po swojemu, ale do ludzi życzliwie żem nastawiona. Niech se też zyją.
A propos chmur, nad blokami nteż płyną :-)

reklama
Niby płyną, ale już jakby nie te same ....
Trudno powiedzieć, czy Marta jest indywidualistką. Narazie widać tylko co lubi, a czego nie. I to widac bardzo zdecydowanie :-)
Ja też jestem pozytywnie nastawiona do ludzi, bardzo tolerancyjna i wogóle, ale nie nawidze zachowań typu "owczy pęd". Form "powinnaś", "wszyscy", albo, że coś jest "na czasie" czy po prostu modne o!
Idę wieszać pranie :-)

Ja tez sprawiłam sobie chmuroterapię,co prawda leżąc na kanapie i w mieszkaniu ale tak ustawiłam swoje oczy by tylko chmurki płynące widziały.:tak::tak::tak:
Relaksik...

Ika jak tak sie relaksujesz, napisz cos o sobie, jakie studia skonczylas lub nie, czy pracujesz, kim jestes z zawodu, gdzie dokladnie mieszkasz i tak dalej az do ulubionej zupy, muzyki i cechy ludzkiej włącznie.:-)

Witaj Ika!
Magdalenko, jak sie cieszę, że najgorszy trymestr już za Tobą i dzidzia taka fotogeniczna:-D
Kalinko, ja mam WSZYSTKIE papierzyska oddać na piątek:wściekła/y:Pracuję na grupie, mam zrobić salę i szzatnie, napisać plan do ksiażek, których nie mam i nawet na oczy nie widziałam i to wszystko na piatek. Ale co tam. Grunt, że niania się sprawdza. Strasznei tęsknie do Magdy...
Maniusia, współczuje tej roboty, ja awans odkłądam na potem. Może jakiś bobasek za rok?:happy: Cmoknij najmłodszego w piętę od ciotki Anety
Gosik, Zosia, to taka dorosła na tym zdjeciu od Kalinki, że nie mogę:tak:Czas tak szybko płynie...
Żużaku, podziwiam za te powidła i inne przetwory.Ja w tym roku NIC nie robię. I chyba wcale mi z tym dobrze:sorry2:
Strasznie jestem zajeta, ale powoli jakos się organizuje i w pracy i w domu. Nie mam czasu na spacerniak z Minią buuuu Ale może nam sie uda spotkać jak na rano bedę pracować.Zobaczymy! Damy radę!
Pozdrówka Dla Tuśki, Minia!]
Joaśka,
co tam z tymi puszkami? W sobotę wyjadą na śmietnik:confused:

JOASIU WIELU WSPANIAŁYCH CHWIL, WIECZNEJ MIŁOŚCI, ZDROWEGO BOBASKA, ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI, A TAKŻE JESZCZE WIELU TAKICH ROCZNIC!!!!!
Miniasta, nie mogę nic zrobić z tym suwakiem, póki co. Też wkurza mnie niemiłosiernie, ale gdy chce go wywalić i zmienić, ciągle mi wyskakuje - BŁĄD:wściekła/y:!!!!!! Narazie dam sobie spokój, pewnie do jutra,a może jeszcze dzis coś mnie najdzie. Poza tym witaj w świecie praczek, też dzis urządziłam dzień pt. PRANIE.
Ika nie sugruj się suwaczkiem, bo moje bobo ma już O LA BOGA 2 tygodnie.:-) Przepraszam, moja wina.
Kalinko, na wydrukowaniu planu rozwoju i wypisaniu co muszę napisać się skończyło, widocznie to nie ten dzień:laugh2:. Więc rozwieszam pranie, zbieram suche, marznę w nogi, karmię swego synusia, jem, zmywam, patrzę głupio w telewizor, czytam, patrzę na swoje bobo jak smacznie śpi (tylko czemu w nocy nie chce????:confused:). I tak minął mi dzisiejszy dzień. Nie wychodziłam na dwór, bo Olkowi ropieją oczka. Wczoraj juz było lepiej, ale wyszłam na 20 min. powiało i wieczorem ledwo widział na maluchne oczka. Jak widac z pracy nici. :baffled:
Jutro jadę do szkoły podpisać umowę:-p.
:-D:-D:-D HURRA JUTRO WRACA MÓJ KOLUŚ!!!!!:-D:-D:-D

No a ja MUSZĘ i POWINNAM zlikwidować bloga. W`świetle nowego prawa jest rzeczony blog GAZETĄ LUB CZASOPISMEM i wymaga zarejestrowania jako organ prasowy ( 40 zl). Likwidujemy albo zrzutka na organ prasowy :-) hahahaha
Anetko, masz robocopa zamiast dyrekcji. Na piątek???Olaboga.
Mania trzymaj sie. Całowac Kolusia.
Ja suche rudbekie powycinalam i podlewalam teraz godzinę...sucho jak pieprz w ogrodzie.
Średniaka ostrzygłam maszynką, żeby był do ludzi podobny i teraz wsadzony do wanny z maluchem radośnie się plumkają.
A ja idę na herbatkę.

reklama
Kalina miesięcznie, kwartalnie czy jednorazowo? jak jednorazowo proponuję zrzutkę bo zostaną nam do czytania Claudie, Niemojestyle i inne potworyszcza.

Do góry