reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Przeciez pisałas, ze babcie pomoga na początek. czy się mylę? Więc nie jest to powód do załamania:-D. No ale chyba naprawde musisz pomyslec o tej agencji opiekunek.

reklama
Mania to nie idz do pracy dzieciaczki się ucieszą :-):-) a tak naprawdę to musisz wracać do pracy czy chcesz?
Żużaczek ja również będę pamiętać o Twojej mamie i na pewno będzie wszystko dobrze.
Dziewczyny nie wiem czy Wasze dzieciaczki tak miały otóż dzisiaj na głowie u Wiktorii ogromna ciemieniucha normalnie takie żółte łuski że szok a jeszcze niedawno było dobrze nasmarowałam oliwką i umyłam powinno zejść ale o czym to świadczy???

ponoć ciemieniucha jest objawem alergii. Moje dwa kajtki długo się z nią zmagały. Pomagała własciwie tylko oliwka i wyczesywanie

Dziękuję wam za modlitwę!!

Ja też tak myślę bo alergie Wiktoria to ma na wiele rzeczy mleko jajko cytrusy i sama czasem nie wiem na co jeszcze ale chyba wyrośnie z tego. A może słyszałyście coś o rogowaceniu mieszków włosowych? Strasznie mam dużo pytań co?

Rogowacenie mieszków włosowych pojawia sie najczęściej na udzie i przedramieniu. Wyglada jak twarde gródki zrogowaciałej skóry, czasem z wydocznym pod spodem białym pryszczykiem. jak jest tego duzo to wyglada jak ostra "gęsia skórka"

Żużaczku. :-)
RAZ przewaznie w godzinach wieczorno- nocnych uzupełniam. :-)
Kochana jesteś.:-)
I nie lecz się. Mam pytanko: skombinuj, i powiedz , czy da sie domyslić, kim jest owa dama w ostatnim rozdziale? Mam nadzieje, że nie.Chciałabym, aby rozplatywanie moich nitek bylo długie i smakowite. Podedukuj i napisz....jak zgadniesz, powiem ci w nagrodę, kto zakocha sie w Eidanie ( oprócz ciebie naturallment...) :-)

Kalinko podziwiam Cię! Normalnie jesteś super mama, 3 facecików, praca, dom i jeszcze chce jej się pisać. Pełen szacuneczek:-D.
Krysiu, jeszcze nie dawno chciałam wrócić do pracy, nigdy nie sądziłam, że będziemy mieli taki problem ze znalezieniem niani na 2-3 dni, na parę godzinek (4-5). Problem jest w tym, że są mali i dwóch:-(. Kobiety od razu odmawiają jak słyszą wiek moich szkrabów.
Gdybym wiedziała, że będzie mnie to tyle kosztowało, to poszłabym na wychowawczy. Poza tym myślałam, że będę miała ponad etat, a mam gołe 18 godz. Z jednej strony dobrze, bo będę miała więcej czasu dla dzieciaczków, z drugiej strony, jeżeli chodzi o finanse, to w takiej sytuacji wychodzi na to samo. Przynajmniej dopilnowałabym dzieci i obyłoby się bez niepotrzebnych stresów, a tak...:wściekła/y:Teraz żałuję, że nie zdecydowałam się na wychowawczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
Żużaczku, moja mama i tak będzie się opiekować maluchami, ale gorzej jest z teściową, ona pracuje i ma debilowatego szefa, z którym ciężko się dogadać, by dał dzień wolnego. Zostaje wtorek (ciocia nie bardzo się zgadza):baffled:. Jeszcze poczekam, ciekawe jak długo????????
Żużak, tzrymam kciuki za mamę i oczywiście też się pomodlę o jej zdrówko.:tak:

reklama
Oj mania, mania...Ja bym zwariowała bez mojego Błękitnego Zamku.:-)
Żyć tylko pieluchami to dla mnie za malo. Podziwiam kobietki, które się w tym realizuja, ale ja zawsze miałam w sobie taki dziki napęd. Od małego siedziałam na drzewach i łaziłam po okolicy. Poszłam wcześniej do szkoły, studia zrobiłam iteesem w 3 lata, potem podyplomówke w 1,5 roku :-) Byłam drużynową harcerska, instruktorem muzyki, teatru, plastyki, nauczycielką i jak wspominasz- teraz mama 3 synów. Normalnie tak smakuje mi życie! Moje dziedzictwo podoba mi sie, jak to w psalmie jest napisane...:-)
No cóż, ludzie sa rozmaici, w tym urok ludzi. :-)Ładny dzisiaj wieczór, zimny, wietrzny, taki kominkowy...dzieciaki już spią. Najmilsza chwila !ot, co macierzństwo robi z czlowiekiem, czeka niecierpliwie na chwile, gdy dzieci są, ale jakby nie bylo ich...Uwaga, teraz ogloszenie:

MAGDALENKO KOCHANA GDZIEś TY!!!!!NAPISZ DO MNIE!!!!!!!!!!

A to coś dla śmiechowania:
Kolekcja najgłupszych odpowiedzi na pytania, zadawane w brytyjskich teleturniejach.Zebrał portal internetowy www.jumpingjacksbar.com.

Pytanie: Co wydarzyło się w Dallas 22 listopada 1963 roku? Odpowiedź: Nie wiem, wtedy nie oglądałem.
Pyt.: W którym kraju znajduje się Mount Everest? Odp.: Hm, to nie Szkocja, prawda?
Pyt.: Podaj tytuł filmu z Bobem Hoskinsem. Jest to zarazem tytuł słynnego obrazu Leonarda da Vinci. Odp.: Kto wrobił królika Rabbita?
Pyt.: W którym mieście europejskim powstała pierwsza opera? Odp.: Sydney.
Pyt.: Jak długo trwała wojna sześciodniowa między Izraelem a Egiptem? Odp. (po dłuższym namyśle): Czternaście dni.
Pyt.: Jaką walutę mają Indie? Odp.: Ramadan.
Pyt.: Którą postać ubraną tylko w przepaskę na biodrach i huśtającą się na lianach grał Johnny Weissmuller? Odp.: Jezusa.
Pyt.: Ile metrów ma kilometr? Odp.: Trzy.
Pyt.: Znamy trzy stany skupienia - stały, ciekły i...? Odp.: Galaretka.

:-)

Do góry