reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik to były czasy, które nigdy nie wrócą:-(
A wiece co ? Wiktoria od 2 dni nie mówi już tot, toń ,tysia tylko kot ,koń ,Krysia :happy2:

reklama
No ja z mówieniem nie mam problemu, ale innych problemów, np zdrowotnych po uszy..:-) Albo za uszy nawet. Cieszcie sie z tego, co jest.
Okropnie dzisiaj bylo i naprawdę cieszyłam sie z pobytu w domku!
W ciepełku, z herbatami i ukochanym pisaniem.
Moj średniak dał mi już prezent na dzien kobiet- okropieństwo w stylu fałszywe bonsai, z plastiku, wściekle zielone, made in China.
Ucalowałam go szczerze wzruszona i pytam, skąd wział pieniądze? Z reszty za obiady szkolne, odpowiada rezolutnie moje dziecie...
No, zaraz usypianie malucha i wieczór domowy. Pieknie jest!

Nie śmiejcie się że ja sie tak ciesze ale strasznie mnie to wkurzało jak niektorzy pytali co ona mówi ? co? co? a teraz to już nie tylko mama Wiktorię rozumie :-):-)
Kalina problemów to chyba każdy ma po uszy ja jakoś ostatnio też ale co tam cieszmy sie z tego co mamy.

Krrrrrrrrrrystyno, ja sie nie śmieje, pocieszam tylko Agak!
A mój mały ostatnio dusił kota, kot zaczął dramatycznie piszczeć i rzęzić, a on na to: Co kotek mówi? Co on mówi, mamo?:-)
Całkiem jak niektórzy z twego postu. :-)

A to mój Jonuś .
Dawno nie wklejałam....
joncikgl1.jpg

A to ja sobie gram w ośrodku kultury....
ewagc7.jpg

Pobudka! Piatek...teściowa bułki zamieszała, dzieci poszły do szkoły, a ja piszę. Muszę dzisiaj gazetę zlożyć a i rozdziałek dwa nie zaszkodza.
Chciałabym od października studia doktoranckie zacząć na UW, mąż mnie dopinguje, proponuje, żebym na pół etatu od wrzesnia pracowała, a reszte pisanie i studia....:-)
Nasz znajomy pastor zaczyna na psychologii , więc jeździlibyśmy razem.
Ciekawy rok się zapowiada...

reklama
Dzisiaj strasznie zdenerwowana nie piszę czym mówie do Wiktorii chyba będziesz musiała iść do żłobka bo mamusia nie daje rady a ona rozbawiona do Pana Jezuska ?:-D:-DZłość mi przeszła .
Żużaczku to może ja Ci kawę zrobię chociaz pewnie już wypiłas.?

Do góry