reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No jesteśmy.
twoje zdolności Żużaczku sa oszałamiające. Ja tak nie umiem... :(
jestem zła na poradnię na warszawskiej. Fatalnie nas obsłuzono, zlekceważono, badanie pięć minut i jakioeś dyrdymały o napięciu mięśniowym, które rzekomo jest, bo mały piąstki zaciska. No przecież nie stale zaciska, czasem jeszcze- przecież to wczesniak, trzeba mu 1,5 miesiąca z tych 4 odjąć , to ja mam lekarza uczyć?
Cud że z tego 1 punkta w ogole wyszedł.
Obraca się na boczki, iada, slicznie trzyma główe- a oni, że rehabilitowac, bo łapki zaciskał, zreszta jedna zaraz rozprostowal.
Fu, musze jakiegoś dobrego pediatre prywatnie podłapać, niech zbada porządnie odruchy.
Co oni z tym 5 minutowym badaniem, pusty koruytarz, nie ma żywego ducha, nikt po nas sie nie pchał.
Mieli czasu....od wiecie czego. od groma.
Mogli wybadac ile chcieli. W końcu pół setki kilometow przyjechałam. Fiuuu i do widzenia. >:D >:D >:D

reklama
Dzięki Tusiaczku.
Jak leci w realnym świecie???
Tak miło jak w wirtualnym???

To mój pieszczoch.

da5yj.jpg

aj kalinko - jak mi brakuje naszego bb i was dziewczyny .... w siwecie w realu smtrud brud i ochyda a do tego atak zmutowanych moherowych beretow ... fuck ... :mad:

kalinkojaka sliczna pysia!!
Polecam ci neurologa dziecięcego (pani wykonuje od razu terapię. My chodzimy z Witoniem na masaże i juz po pierwszym jest niesamowita róznica. dzis bylismy na drugim. Do tej lekarz przyjeżdzaja rodzice z dziećmi z całej Polski.
dr. Kuptel. tel. 0857417198 Słonimska 21

ale jazda. Dziewczyny ostrzezenie.
Własnie dostalam semesa następujacej tresci: "Era Omnix. GRATULUJEMY. Twój numer został wylosowany i wygrał. Otrzymasz zestaw kina domowego. Wyslij sms-a o tresci 606513004 na numer 1120"
Nadawca jest nr. 606513004

Żużaczek jest oczywiscie do bólu ostrozny i NIGDY nie wierzy w wygrane na losowaniach o których nie miał pojęcia. Zadzwonilam na infolinię ERY i okazała sie, ze jest to forma naciagania na doładowanie konta. Wysyłajac semesa doładowała bym konto dla kogos na np. 50zł. (z własnego rachunku oczywiscie).

Ja w ogóle nic nie gram. Farta nie mam wcale. Nikt by mnie nie nabral...ale mego macka tak. Dlatego dzięki, w razie czego olejemy drania naciągacza.
A z lekarza skorzystam chetnie, trzeba się naprzód umawiać? jak tam z kolejkami?Ile kosztuje wizyta?

wizyta kosztuje 35zł. My zaraz nastepnego dnia bylismy przyjeci. Ona przyjmuje w gabinecie rehabilitacyjnym, wiec jest baaardzo długo, tak jak czynny gabinet. cały czas kts tam cwiczy albo ona czy jej pracownicy robia masaze

Taniocha, po prostu taniochaDzwonię i sie umawiam i to już.
Pogadałam z mężem przypominając mu o zdjęciu debowej kuchni, jaską robił.
Mówi że z buku to musi być lite drewno, jesli blat kamienny. Nie tylko drzwiczki, wszystko lite, bo nie udźwignie blatu.
Szafki trzebakleić, żeby nie wypaczały sie.
To duży koszt, masz babcie w Ameryce? ;)
Te mebelki dla lekarza z dębu syberyjskiego kosztowały z materiałami i robocizna 8 tys, do tego dolicz sobie blat...
A u ciebie chyba większa długość na metrach bieżacych...
I wyspe chcesz, co?
Mniamusna kuchnia...ale ta babcia w Ameryce musi być... ;D ;D ;D

reklama
Kalinko, czy twój mąż robi kuchnie? Szukamy dobrego i niedrogiego ;D stolarza, który zrobiłby nam kuchnię. Projekt mamy, w prawdzie jeszcze wymaga poprawek, ale to tylko kosmetyka. Szukamy tylko wykonawcy. Mażymy o drewnianych frontach (jakieś jasne), ale chyba nas nie stać, więc pocieszymy się płytą, jakaś imitacja naturalnego drewna. Mój mały znów szaleje, dziś znów tętno szalało ponad 180, a niby wszystko w porządku, no nic lecę wypić meliskę, może się uspokoi. W poniedziałek idziemy na wizytę, zobaczymy co zdecyduje lekarz, w końcu będzie to juz 38 tydz. Pozdrawiam - M.
.png

Do góry