reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik, mój mąż też pod wrażeniem;D On u rodziców ma kilka zdobyczy typu hełmy, granaty itp. Na szczęście w tym przypadku mamy małe mieszkanie i na zawsze to zostanie w ich mieszkanku:) No i weekend mija... Ładna pogoda wykorzystana?
Kalina, fajnie tak dowiedzieć się czegoś ciekawego o rodzince, to jakby podróż w historię. Kiedyś na historii kazali nam robić drzewo genealogiczne. Nic to nie wniosło do mojej wiedzy o rodzinie. Chyba nie miałam zapału... A może dlatego , że kazali?;D
Od jutra chodzimy na przygotowanie do porodu. JEstem ciekawa, jak to będzie:)
Moja dzidzia coraz mniej kopie, a coraz bardziej się wypina i czuję jak atakuje moje wewnętrzne narządy. Dzis w nocy prawie nie spałąm, bo ciągle coś mi było nie tak, a nad ranem złapał mnie potworny skurcz łydki...
Minia, zamawiamy pogodę na wtorek? Pospacerujemy? Jutro full zajęć, to raczej nie wyrobię:)
Udanego powrotu zawodowego koleżankom w nauczycielskim fachu życzę i dzieciaczkom szkolnym udanego roku!!!

reklama
Hej, przed snem. Prasuje biale koszule...
Tak, sentymenty wzbieraja, co? Zapach jablek z sadów, kwitnące astry, mgly i wrześniowe niebo w kolorze ultramaryny. idziemy do szkoły!
Jutro zdam relacje, teraz uciekam.
;)

Ach, ostatnie chwile przed szkołą. Ubranie juz wisi, drukuję plan rozwoju, jutro oddaję. I do roboty!!!!!

Dziś pod Ratuszem kupiliśmy chleb pieczony na liściu chrzanowym, mniam, mniam.

a mnie szlag trafia na bezmyslnosć pana Tura. Przez ten jarmark nie mogłam się dostac do delikatesów :mad:. czy w bialymstoku nie ma logicznego miejsca na takie spędy? jest - PLANTY. K... A NIE ŚRODEK MIASTA

[/qMoja dzidzia coraz mniej kopie, a coraz bardziej się wypina i czuję jak atakuje moje wewnętrzne narządy. Dzis w nocy prawie nie spałąm, bo ciągle coś mi było nie tak, a nad ranem złapał mnie potworny skurcz łydki...
uote]
Jak ja się cieszę, że już urodziłam :D BARDZO!
I jak cieszę się, że nie muszę jutro iść do szkoły :D :D :D Zawsze mnie to cholernie przygnębiało.

mania chyba wszyscy tak myślą...tylko ci co handluja w łape komu trzeba daja i jest jak jest.

gosik oj, jak mi sie nie chce dzis z domu wychodzic. tak paskudnie......

reklama
witam dziewuszki
całą noc wiało i padało
a ja tesknie ze tym ze juz do szkoły nie chodze, zawsze czekalam na poczatek roku
tymczasem zaraz na grzybki chyba pojde ;D

Do góry