reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
I ja witam. Myslicie, że jak wróciłam do nałogu kawowego za pozwoleniem doktorka, to przykarmieniu piersią uda mi sie znowu odstawic kawe?

Wczoraj złapałam doła. Popłakałam się, marudziłam jak małe dziecko. To pewnie zsumowały się: remont, pogoda i hormony. Nie poszłam nawet na wykłąd, bo w deszcz mmi się nie chciało. No i w gardle cosik drapie. Jakaś ja marudna jestem:D
Gosik, ślicznie wyglądacie :)

Głowa do góry, Anetka, dla dziecka wszystko zrobisz, na głowie będziesz chodzić jak będzie trzeba. Sama nie wiem jak funkcjonuję bez ukochanej kawusi.
Już nie wytrzymuję psychicznie kiedy słyszę jak ona charczy. Jutro idę do lekarza, nie ma co. Niech coś wymyśli.
Linka, smutasku, zauważamy Cię :-* Życie Ci sie zmienia? Może na lepsze :)
Trzymam kciuki. Napisz jak było na rozmowie i co to za praca.

gosik jakby to był refluks, to dam Ci namiary na ordynatora z DSK, do domu chyba tez przyjeżdza. mojej kolezanki dzidzie lekarz z przychodzni tak "leczył" ze sie w szpitalu znalazla. Dopiero tamten dr. maluszka na prosta wyprowadził. W razie czego nie dawaj żadnej ostrej chemii w stylu Nifuroksazyd (lekarze kochaja go przepisywac a więcej szkodzi niż pomaga).

reklama
Dzięki Żużak :) Ja może też odważę się na mały spacerek. Susłak w bety i huzia ;D , w mojej uliczce może tak nie wieje, zobaczymy. Póki co już 10 minut śpi spokojnie, lepiej nie tykać i chodzić na palcach ;D Wczoraj już, już usnęła mi na rękach, a tu czuję kręcenie w nosie i nijak nie mogłam powstrzymać kichnięcia...mała aż cała podskoczyła i w bek ;D i dawaj od początku usypiać księżniczke na ziarnku grochu :)

Do góry