reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Anetka, na wszelki wypadek idź do doktorka, albo zadzwoń najlepiej odrazu i powiedz co sie dzieje.
Żużaczku, jak ona posikuje przy zabawie to z emocji, młode psy tak mają, a niektórym to zostaje...tfu,tfu ;)
Joasiah, witamy po podróży, opowiadaj, opowiadaj.

reklama
Po pierwsze Iza znów chodzi z zadowoleniem do przedszkola i wkółko powtarza że do dziadków nie chce :]
Patryk w nocy dzisiaj dał mi popalic przez 1,5 godz dosłownie nie spał tylko na rączkach mu było dobrze a odkładany do łóżeczka wył. Wkońcu położyłam się z nim w łóżku i jak zasnął to go odstawiłam do łóżeczka.
Postanowiłam dac czas dziadkom na przemyślenie. Jeśli sami nie zrozumią a co gorsza znów zacznął wyjeżdżac z tekstami ze to moja wina bo dzieci niepilnowałam to poprostu nie będzie niedzielnych obiadków u dziadków. Jeśli będą chcieli zobaczyc wnuki niech się do mnie pofatygują bo ja nie jestem w stanie upilowac dwójki dzieci w muzeum.
No to tyle narazie.
Pozdrawiam

zjadlo mi pol postu. Chcialam napisac ze Jonatan zdrowy, troche charczy mu w gardzieli, ale jutro mamy kontrol, popatrzymy. Ciagle na claritinie. I antybiotyk, Antybiotykowy mocz uczulil go teraz w okolicach intymnymi zwanych, smaruje go elocomem i przechodzi. pa na razie, nie mam jak pisac, drze mi sie na reku. ide, ide, Ryczacy Potworze!

No to suuuper Kalina że z małym już dobrze  ;D
Gdzie spotykamy się 23 w sobotę? I kto ostatecznie idzie?  ;D
Żużak czekamy na zdjęcie psicy w pampersiku  :p

Martusia już sama stoi  ;D A to dowód  ;D

img0876mediumvu3.jpg

reklama
Do góry