reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mam nadzieję ze to nie uszy. Ale daję słowo że takiego płaczu jeszcze u niego nie widziałam. Zaczął się nagle i po kilku godzinach nagle się skończył. Teraz chodzi sobie wśród zabawek jakby nigdy nic. Więc chyba to nie uszy co????

reklama
Witam. A ja sobie dzis pospałam, jak nigdy :-).
Agak, trzymaj się cieplutko, może to nie z choroby płacze. Trzymam kciuczki. Idę dziś na usg, ciekawe, co tam u maleństwa słuchać:tak: Dam znać wieczorkiem.
Gosik, a co u Was? Cisza jakaś... MArudzi tak mocno?
Joasiah jak miło :-) Nam już mamy nie przynoszą łakoci tak często. Ale wczoraj byłam na rodzinnym łonie i było bombowo. Porozpieszczali nas. nie ma jak u mamy:)
Kalinka, a co u Ciebie?

próba

synek.jpg

Chwilowo pozwolę sobie coś wstawic co mi nieco humor dzisiaj poprawiło. Żeby było śmieszniej dostałam to od.......teściowej. Chciała mnie obrazic czy jaki gwint:laugh2:

DUPA

Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy:"dupa Wołowa".Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia.Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchuobrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa służy również doprzekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrzewymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczućnegatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można równieżprzekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w dupę. Dupa możespełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami.Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiemzadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby,a nawet społeczności. Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczyjest do dupy, tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorcaporównawczego. W dupę (lub po dupie) można również dostać. Czynnośćta umacnia więzi emocjonalne między rodzicamii dziećmi. Prócz tego,dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj nadupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np."[...] i siedź cicho". Określenie "dawać (dać)dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym iwartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko wtym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, cokolejny raz potwierdza ważność dupy w otaczającym nas świecie."Zabrać się do czegoś od dupy strony" oznacza podejścieniewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonimodwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymaćsię czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, alesamodzielności

reklama
Do góry