• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewuszki co robic co robic co robic. Patryk wstał o 5.30 i od tamtej pory płacze. Udało mi się go uspac ale tylko na pół godz. Wstał i dalej to samo. Pediatra przyjmuje dzisiaj od 13 ale jest tylu pacjentów z gorączką że będę tam siedziec baaaardzo długo zanim mnie przyjmie i do tego boję się znów przynieśc czegoś nowego. Gorączki nie ma, kupę zrobił. Co to może byc????????

reklama
Witam o poranku, przy kawusi jak zwykle :-)Posłuchałam Kaliny i już nie walczę z chorobą, mam katar od wczoraj :-( Jeszcze dziś i jutro i mam to z głowy :-) :-) :-) Mała ciężko zasypia, bo katarek jej przeszkadza, ale jak już zaśnie to jest OK. W dzień ani śladu zarazy, ciekawe .....

agak a daj mu może viburkol przeciwbolowo. Wyglada to na zabki. Do lekarza w te epidemie lepiej może nie iśc. A uszka sprawdzałaś? naciska sie delitatnie za małzowina, tam gdzie jest taki dolek za koscia szczeki, pod samym uszkiem. jak zaboli to znaczy, że uszko może byc przyczyna płaczu.

Agak może jak nie te uszy to on poprostu ma zły dzień i wiem , że to trudne, ale może trzeba dać mu sie wypłakać:baffled: Duzo siły!!!!
Żużaczku w stolicy mieszkam... A winogron kupiłam 1 kilogram:sick: :szok:
Odezwę się wieczorem, bo mąż mnie do roboty goni, a Gośka jakaś taka niewyraźna więc nie wiem, czy mi sie jej pobyty w przedszkolu na jakiś czas nie skończą.
Żużaczku nie wiem jak Ty finansowo, ale może by tak jakieś SPA? Jest tego teraz sporo, a tam dzieci z pewnością nie uświadczysz:-D tylko nie wiem czego oczekujesz?

magdalenka własnie myslelismy o SPA i nawet znalzałam pere ciekawych propozycji - ale dzis jakos kasy mi sie zrobiło żal....:wściekła/y:. I szukamy noclegu za friko a za resze bysmy sobie poszaleli. No i chyba własnie do Wawy przyjedziemy, do ciotki Tomka. Ona mi zrobi masarze a reszte wydamy na strówce:ninja:

czeeeeść
a ja dzisiaj pozno znowu wstalam znaczy sie o 9 hehe
nalesniczka z parowka zjadlam, mamusia mi przywiozla :)
i ciacho mi zrobila ale pyszne i zaraz ide zjesc hehe

Żużak brawo brawo!!!! Ale kochana salonu piękności sobie nie odpuść! Niech wreszcie ktoś zadba o Twoje dobre samopoczucie!:-) Myśle, że to nie jest żadna strata pieniędzy!:no: Oczywiście podkreślam, że wszystko zależy od okoliczności jakie są u Was, więc zrób jak Ci serce dyktuje! Ty mądra dzieczyna jesteś:tak:
Ale, ale to by oznaczało, że była byś całkiem blisko mnie.... :szok:
O rety muszę do PZU biec:baffled:

reklama
Joasia zatem dzień dobry! Ja już popracowałm u męża, dzieci odstawiłam do przedszkola, podpadłam paru rodzicom, bo zbieram składki na radę rodziców:-) :confused: :szok: Po południ mam spotkanie z architektem w sprawie naszej pięknej rezydencji na wsi.
Jak nie miałam przychówku i mężusia też mi tak dobrze było jak Tobie! Ale teraz tez jest świetnie, choć inaczej:-) :cool2:
Miłego dnia dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry