reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja zawsze chciałam chodzić na jogę i aqua aerobic:-) Serio!Tylko nie wiem czy teraz to możliwe. Może w godzinach wieczornych jakby sie dało, cudnie by było. A to trzecie to co to jest:confused: ;-)

reklama
Wrocilam z pracy, przeczytalam was i zanurzam sie w Pratchetta. Mam elefanta, zużaczku! A pieniązki odlicz sobie oczywiście. I tak zjawie sie dopiero po puder...albo wy u nas.
Pogoda piekna jak marzenie malarza. A ja czytam...herbatkuje...szarlotkuję- nigdy nie mam dośc tego ciasta. Pa!
ps. mam oczywiscie duzo roboty, ale ja kopnęłam z wdziekiem w kąt i czytam. :-)

GOSIK ja tez będe chodziła własnie wieczorkiem tak o 17stej. Do klubu na warszawskiej - na duzy basen niechce chodzic, bo tam łaża i pływaja i przeszkadzają. jutro ide na konsultacje do trenera i zobaczymy co tam jeszcze zasugeruje.

Wróciłam z usg. Będzie kobietka na 100%:tak:. Wszystkie wymiarki wg normy na 33 tydzień ciąży. Czyli tak, jak jest teraz. Mała waży 2120 i mierzy 28 ,5 cm:-) Jaka ja szczęśliwa dzis jestem. Głową do dołu już leży. Łożysko bez zwapnień. No i mogę kupować sukieneczki!!!
Idę jutro na gimnastykę dla ciężarnych. Pozdrawiam wszystkie małe aniołki, te co mają gorszy i te co mają trochę lepszy humor. :-D
Kalinka, podeślij mailem szarlotkę!

Pizza...pomarzyć mogę. Dopiero zauważyłam wiadomość. Nie wiem jak będzie jutro z tym spacerem, bo muszę z urzędu miejskiego odebrać pesel Zosi, bo na pojutrze mi potrzebny i nie wiem jak to zrobię:confused: Z wózkiem sie tam nie wtelepię, a W. pracuje w godzinach pracy urzędu. Paranoja, chyba wszyscy maja ten problem, co? Dlaczego trzeba odebrać osobiscie tego nigdy nie pojmę:wściekła/y:
Żużaczku, a na co będziesz chodzić o 17-tej? Na aqua aerobic, na Warszawskiej? Dokladnie o 17-tej? Bo W. o 17-tej wraca z pracy, więc troche za wcześnie:-(

Gosik, ja ide do szkoły rodzenia na 10.30.Jeśli chcesz, to moge Zosi/wózka popilnowac przed urzędem. Około 12 byłabym na Branickiego. Podrzuciłabys mi salaterke, a ja Tobie jabłka.Razem mozemy wrocic do domu potem. Jak cos, to pisz smska

gosik jutro ide na miejsce zobaczyc, jakie są godziny. jakbys chciała chodzic, to moge później. zawsze to fajniej razem. Jutro napisze jakie godziny sa dostepne. Bo zaczne od nastepnego tygodnia (musze sobie strój kupić)

Anetka, pomysł jest puchatkowy:-) Dobra kobieta z Ciebie, poratujesz w biedzie:tak: Ale tych jabłek to może nie dźwigaj, a raczej na pewno nie dźwigaj.Zabraniam Ci siatki nosić:wściekła/y: ;-)
Żużaczku, to zdaj relacje co i jak, jakie godziny, jakie dni. W. bedzie chodził na angielski i nie wiem jeszcze w jakie dni, wiec to zależy tez od tego.
Joasiah a o której bedziesz w Białym?

reklama
oo to ja chetnie tez popilnuję bo maz bedzie na uczelni swoje sprawy zalatwial a ja bede sie nudzila w domu
Anetko to moze sie spotkamy gdzies razem z gosikiem albo jakos same co??
mam wrazenie ze sie narzucam :eek:
no trudno kiedy indziej sie spotkamy :-(

Do góry