reklama
Magdalenka
Fan(ka)
Żużaczku jesteś "dobrem" bardzo pożądanym jak czytam:-) 

G
Gosik
Gość
O matko, dopiero wróciłam z cudownej podróży po urzędach;-) Odebrałam pesel i złożyłam wniosek o becikowe. Nie chce mi sie pisać o tym, jak najszybciej chce zapomnieć
Piękna dziś pogoda:-)

Piękna dziś pogoda:-)
Ż
żużaczek
Gość
minia boo ci lizaka nie przywiozę...sobistycznego
Przeczytałam o podróżach i podróżniczkach. Szczęśliwej drogi już czas, mapę zycia w sercu masz...a ja po pracy wracam i co widzę? Teściowa pyzy zrobiła, cały gar!
No no. I bigos, ale ja mam doprawić.
Na suchy kaszel nie wiem co maluchowi....nie znam sie wcale. Ja jak choruje biore acodin, ale to nie leczy tylko zatrzymuje. Nie polecane przy flegmie.
Jonatan chodzi, mialam wam wczoraj napisac, zapomniałam. Trzy kroczki zrobil sam od taty do mamy. Ćwiczymy dalej. Za jedną rączkę dobrze sie prowadzi, ale sam jeszcze boi sie, najwyżej kroczek od czegoś do czegoś.
Moje średnie dziecko oznajmilo, że koło sklepu jest piwnia. Chodziło o piwiarnię. Iże jakas koleżanka jest wredna jak mysz. Dzieci sa fajne. :-)
Ide do malucha, jęczy do mnie. Pozdrowionka. Gosik, pamiętasz Asterixa i 12 prac i Dom, KtóryCzyni szalonym? Wypisz wymaluj nasze urzędy.
No no. I bigos, ale ja mam doprawić.
Na suchy kaszel nie wiem co maluchowi....nie znam sie wcale. Ja jak choruje biore acodin, ale to nie leczy tylko zatrzymuje. Nie polecane przy flegmie.
Jonatan chodzi, mialam wam wczoraj napisac, zapomniałam. Trzy kroczki zrobil sam od taty do mamy. Ćwiczymy dalej. Za jedną rączkę dobrze sie prowadzi, ale sam jeszcze boi sie, najwyżej kroczek od czegoś do czegoś.
Moje średnie dziecko oznajmilo, że koło sklepu jest piwnia. Chodziło o piwiarnię. Iże jakas koleżanka jest wredna jak mysz. Dzieci sa fajne. :-)
Ide do malucha, jęczy do mnie. Pozdrowionka. Gosik, pamiętasz Asterixa i 12 prac i Dom, KtóryCzyni szalonym? Wypisz wymaluj nasze urzędy.
Ż
żużaczek
Gość
Gratulacje dla Jonatanka!!!!
Magdalenka
Fan(ka)
Minia ja też to odebrałam jako żart.Oooooooo i widzę masz adwokata Żużak :-) Madzia przecież ja się zgrywam. Udanego poznawania, niech Wam się uda spotkać przede wszystkim :-) Żużak masz uścisnąć dłoń Madzi ode mnie :-)

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojej przyjaciółki. Nie widziałyśmy sie na spokojnie ROK

A pochwalę sie Wam, że mężuś przyprowadził dzisiaj wspaniałae autko, a raczej maszynę roboczą. Samochód, który wjedzie wszędzie

Magdalenka
Fan(ka)
Oczywiścei wielkie brawa dla Jonatana i jego mamuśki też!! :-)
reklama
mania78
Fanka BB :)
JONATANKU SZEROKIEJ DROGI!!!!! Żużaczku, to wspaniale, że jednak zdecydowaliście się an wyjazd. Miłego odreagowywania, odpoczywaj i relaksuj sie ile wlezie! Nie mam kiedy do Was pisać, zaczęły się kartkówki, a za tydzień już pierwsze sprawdziany. Oj, nocki będą zarwane
((
Podziel się: