Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Minia ja też to odebrałam jako żart.Oooooooo i widzę masz adwokata Żużak :-) Madzia przecież ja się zgrywam. Udanego poznawania, niech Wam się uda spotkać przede wszystkim :-) Żużak masz uścisnąć dłoń Madzi ode mnie :-)
A tak sobie pomyślałam, że Żużaczkowi miło pewnie, że wszystkie sie o nią upominami.
I stąd mi wyszło dobro pożądane - każda z nas chce poznać Żużaka!! A ja już sieczujęjak byś mi dłoń uścisnęła. Oj, jaka szkoda że z Wawy do Białego i odwrotnie jest tak samo daleko:-(
Dzieciaki były w przedszkolu, a ja sobie jadłam z nią śniadanko
A potem miłe sie skończyło, bo trzeba był zdążyć z dzieciakami na szachy, do mechanika naprawić w aucie chłodnicę, umówić nas z mężem na bardzo ważne spotkanie, przygotować obiad dla pracowników, pomóc mamie w zakupach i myciu okien... i ja sie dziwię, że oczy same zamykaja mi sie ze zmęczenia
, taki prawdziwy terenowy
Nazywa sie UNIMOG i był mazeniem mojego męża od dłuższego czasu. Oczywiście jak sie wyrobię zamieszczę zdjęcie z własną osobą. I to ja mu takie autko wynalazłam