reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Nie słyszałam o sopelku:confused: Na kontroli bioderek byłam na Wołodyjowskiego.
A wogóle to brawo Jonatan!:biggrin2: :rofl: :tak:
Joasiah, pewnie wybieram sie na spacer:happy: W jakich godzinach będziesz w Białym?

reklama
Ja też w te bioderka nie wierzę. Mam dowody. Małej też kazali pieluchę zakładać, a ja to (wyrodna matka) olałam. Na następnej wizycie wszystko było cacy i lekarz powiedział, że dobrze "pieluchowana" :-)

Joasiah Anetki nie ma w domu, wiem co sprawdzałyśmy :-) U jakiejś kumpeli plotkuje. Wiem, że była na Akademii Zdrowego Rzowoju, to nam napisze jak było i co straciłyśmy .... Nie wszyscy jak widać siedzą murem w domu :-p

Czyli nie tylko ja jestem wyrodna:happy: , bo też mam dużą ochotę olać to pieluchowanie, bo to jakis koszmar-dziecko w tysiacu pieluch, które nie wiadomo jak zamocować. Będę jej zakładać na noc+ ćwiczenia na brzuszku. Czyli słusznie z dystansem do tego podchodzę:cool2: Wogóle to wydaje mi sie, że na takie sprawy to najlepsze sa masaże i ćwiczenia a nie jakieś cholerne pieluchy.

:-D:-D:-D:-D:-D Dobre !!! Moja mała czasem sama swoją uwalnia przy przewijaniu. Nie masz pojęcia jak szybko można zwiać na czworaka żeby pieluchy nie załozyli :-D Daję tej pupce trochę wolności, niech sobie polata :-D

reklama
Oj wiem coś na temat konowałów unieszczęśliwiających dzieiciaczki chorymi bioderkami. Jak byłam na wizycie drugiej na Wołodyjowskiego kazano mi nakładac Patrykowi szelki pawilika czy jak to się zwie. Trzy dni dzieciak się w tym męczył aż za namową Żużaczka pojechałam na Zamenhoffa i tam na usg okazało się że bioderka są super i lekarz powiedział ze żadko się aż takie dobre zdażają. CO ja przeżyłam w ciągu tych trzech dni to aż strach wspominac. Pozdrawiam

Do góry