reklama
Anetka75
Entuzjast(k)a
Witajcie z rana :-). Gratulacje dla Jonatanka!!! Pierwsze słowa, pierwsze kroczki....
Minia, ja też zrozumiałam żart, nie szukaj dziury w całym
U nas gniazdowanie pełną gębą. Lista coraz dłuższa zakupowa, w tym miesiącu chyba znowu będziemy się martwić o przeżycie od pierwszego do pierwszego;-). Ale z zakupami chyba nie ma na co czekać.
Kochane nauczycielki, bardzo Was rozumiem i trochę nawet współczuję, bo ja jakoś wyrzuciłam z mózgownicy pojęcie pracy, pisania planów, realizacja ich itp. Oj, jak mi dooobrze
W planach mam za to zrobienie dodatkowego miejsca w szafach, tylko sie zastanawiam, jakim cudem upchnąc to wszystko?? Mąż ma krótką receptę - wyrzucić hehe. ALe ja już wyrzuciłam wszystko, co wg mnie jest zbędne w domu.
Dziewczyny, jak wasze maluszki znoszą , gdy idziecie do pracy? Płaczą? Tęsknią? A wy? Możecie sie skupić na lekcjach? Mnie za rok to czeka, a y do tego czasu pewnie zapomnicie te wrażenia
Alem się rozpisała!
Pozdrawiam słonecznie
Minia, ja też zrozumiałam żart, nie szukaj dziury w całym

U nas gniazdowanie pełną gębą. Lista coraz dłuższa zakupowa, w tym miesiącu chyba znowu będziemy się martwić o przeżycie od pierwszego do pierwszego;-). Ale z zakupami chyba nie ma na co czekać.
Kochane nauczycielki, bardzo Was rozumiem i trochę nawet współczuję, bo ja jakoś wyrzuciłam z mózgownicy pojęcie pracy, pisania planów, realizacja ich itp. Oj, jak mi dooobrze

W planach mam za to zrobienie dodatkowego miejsca w szafach, tylko sie zastanawiam, jakim cudem upchnąc to wszystko?? Mąż ma krótką receptę - wyrzucić hehe. ALe ja już wyrzuciłam wszystko, co wg mnie jest zbędne w domu.
Dziewczyny, jak wasze maluszki znoszą , gdy idziecie do pracy? Płaczą? Tęsknią? A wy? Możecie sie skupić na lekcjach? Mnie za rok to czeka, a y do tego czasu pewnie zapomnicie te wrażenia
Alem się rozpisała!
Pozdrawiam słonecznie
Ż
żużaczek
Gość
Witam z placu boju. na jutro musze namalowac pania jesień. Ba! i nie tylko namalowac. Wymyslic cała dekoracje. Wracam więc do pracy a jak skończe wkleje moej arcydzieło;-)
G
Gosik
Gość
Właśnie wróciłam z kontroli bioderek. Muszę jej zakładać 2 pieluchy, bo lewe bioderko jest lekko przykurczone:-( Miałam nadzieje, że tego unikniemy

reklama

A ja mam stos wypracowań o jesieni. Ha, zabiore sie wieczorkiem, jak lampy sięzapala a dzieci zachrapią. Na razie za ładnie. Jadłam dzis żółte maliny, pyszne i jakie oryginalne. Dopiero co skonczyłam podlewanie astrów...deszczu juz 2 tygodnie nie ma. Gosik, dobrze że ci gipsu nie zalozyli. Ja tam nie wierzę w te ich bioderka. Co lekarz to inne zdanie.

Przeczytałam Pratchetta, paradne. Uwielbiam cykl o strazy. Vimes gora, jest doskonaly.
dzis u nas były stragany..dzieci szalaly...mamy straganowe lizaki, fuj, w ksztalcie misiow...i kwiatek spiewający Good moorning...papa
Podziel się: