reklama
G
Gosik
Gość
Akcja samopomocy babskiej odwołana;-) Mama popilnuje Zosi. Dzięki dziewczyny za chęć pomocy. Kochane jesteście!
Nie wiem ile mi zajmie w urzędzie, więc nie bedę sie umawiać na spacer. Może pojutrze?

Ż
żużaczek
Gość
Magdalenka może kaffka na Starym Miescie w sobotę?
pozdrawiam i lece na ciuchy (dzis dostawa)
Do kllubu dzis nie moge
bo nie zdązyłam sobie nóg wydepilowac. no ale i tak od następnego tygodnia zaczynam ćwiczenia (brak stroju). Gosik, jak tylko się dowiem dam znak.
pozdrawiam i lece na ciuchy (dzis dostawa)
Do kllubu dzis nie moge

Anetka75
Entuzjast(k)a
Dzień dobry przy szybkiej kawie ;-) Jaka piękna pogoda! Dziś wstałam o 5.30! Nie wiem, po co. ale zasnąć nie mogłam...
Żużaczek, jak ja Ci zazdroszczę. Uwielbiam gimnastykę w wodzie, wogóle basen jest the best! Chodziłam na gimnastykę na mazowiecką, baardzo relaksujące. Czekam na sprawozdanie z Warszawskiej, trochę o tym klubie słyszałam, ale takie ogólne info.
Zaraz wychodzę. Moze i ja na ciuszki się przejdę? Dobrego dnia!
Żużaczek, jak ja Ci zazdroszczę. Uwielbiam gimnastykę w wodzie, wogóle basen jest the best! Chodziłam na gimnastykę na mazowiecką, baardzo relaksujące. Czekam na sprawozdanie z Warszawskiej, trochę o tym klubie słyszałam, ale takie ogólne info.
Zaraz wychodzę. Moze i ja na ciuszki się przejdę? Dobrego dnia!
Magdalenka
Fan(ka)
Żużaczku ja bardzo chętnie, tylko jeste pewien dylemat z moimi krasnalami. Na kaffke to oni sie nie nadają, bo jak będę z nimi sama to będą gwiazdami wieczoru/popołudnia
a nie oto by nam chyba chodziło. Na chwilę obecną mąż ma być zdelegacjonowany, a babcie dały odczuć, że mają wychodne. Kiedy konkretnie tu przybywacie? Na jak długo? Chodzi mi oto, żeby był jakiś kontakt z Tobą jeśli co su mnie by uległo przeorganizowaniu, a wszystko ruchome u nas oj,
ruchome, czasem az za bardzo

Ż
żużaczek
Gość
magdalenka na dzisiejsza chwile to jedziemy w piatek rano a wracamy w niedziele wieczorem. Moge wysłac Ci na priva swój telefon.
Spotykamy sie juz z jedna sierpnioweczka (mam nadzieje)
Spotykamy sie juz z jedna sierpnioweczka (mam nadzieje)
Magdalenka
Fan(ka)
Żużaczku wyślij! Odezwę się nawet jak nic nie ulegnie zmianie:-)
reklama
Podziel się: