reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Minia, dostałam pytanie i tak, pytałam męźa i tak, zrobiłby, cena za drzwiczki drewniane miedzy 400-500zł za m2, zalezy z jakiego drzewa. prosze o dokladniejsze wytyczne, ile metrow tych drzwiczek i na kiedy, to okresli bliżej swoje mozliwości.
;-)
Siedziałam pod tym lustrem i popijałam wisniowa czekolade, polecam, ale trzeba zagryzac, sama jest za sodka, z paluszkami ok.
Zdałam egzamin z przetwarzania tekstów, jupi, dostałam 29 pkt na 32 mozliwe, baardzo sie ciesze, Zostaly mi jeszcze 4 egzaminy do 20 kwietnia...chyba sie wyrobie, mam nadziejke.
Jak tam dzionek?
Ja miałam jedno zatrzasnięcie sie w klasie, rzy godziny muzyki, cztery polskiego i dyzurek ranny i robienie dwóch gazetek, a jutro zaczynam od badan w hajnowce i na 6 godz do pracy, a potem pieczenie tortów i szarlotka i sprzatanko domu i haha może relaks przed kominkiem???
U nas dzis zmarźniście, wiatr przewiewa uszy, niebo ołowiane i tak cudnie smakuje gorąca herbata dla zmęczonego człowieka....zrobiłam sobie suwaczek na tiktaku i zajrzałam tam i wiecie co nasze forum bardziej mi sie podoba.:-)
Nawet po zmianach.

reklama
Ja wpadnę o ile jacyś goście się nie zapowiedzą. Zosia cudnie dzisiaj spała. W nocy prawie 6 godzin bez przerwy i cały ranek spała tylko z przerwami na jedzenie. Wyspałam się, że hej:happy: Podejrzewam, ze to po tej szczepionce, bo lekarka uprzedzała mnie, że może być ospała. Zzimno dzisiaj, brr, na spacerze złapał nas deszczyk. Jesień pełną gębą:happy:

Oj duża ta jesienna gębula. I szalikiem otulona...i pod parasolem.
Ja nacieram stopy pulmex baby i lepiej mi. Straszny zmarzluch ze mnie.
Tylko na gorąca czekolade iśc, nie ma co.
:-)
Jonatan spi niexle. Tak od 23 do szostej rano. Do 23 jakby rozpędu nabieral, spi i budzi sie co godzinka. teraz go uspie i bede miec godzine na herbatke.Wskocze do was potem.

:laugh2:Żużaczku, czy tą czekoladowa fiestą twój tłuszczyk urzadza wieczór kawalerski?Przeciez sie odchudzasz. Podobno. Ja tam nie wiem z czego, fajna z ciebie kobitka, ale cos mi nie pasuje ta czekolada...na plotach nie oprzecie sie pokusie łasuchowania. No, ja bym sie nie oparla...
Patrzcie jaka fajna chusta Kalinkowa.
wrapne9.jpg

No a na zdjeciu maciek z bocianiatkiem. Potwornie brzydkie, małe syczące maleństwo. Ocalił go wiosna, pamiętasz, zawieźlismy bocianka do wawy i jesteśmy ekobohaterami.
Cos ja dzis sama z soba piszę.
Agak jak maleństwa? jak pęcherz Izy?
Cos sie Qubasek nie odzywa....mlode mamy na wątki, udzielac się! Nie to co stara mama Kalina, nie ma czasu na zab cos wrzucić a pisze...Jonatan spi pierwszym rzutem, ide na kolacyjke. Ryba bedzie jutro po grecku, odmrażam...
Może w folii kilka upieke z ziołami ze skalniaka, podumam jeszcze, w gruboziarnistej soli, z kartofelkami...
Żuzaczku, o kapieli artykuł będzie?

Minia, może jednak sie wyrwiesz? Fajnie by było:-) A reszta?
Mania, Agak?
Żużaczku, cieszę się, że tam nie tylko czekolada do picia, bo ja uwielbiam słodycze, ale podobno po tej czekoladzie to za słodko może być. Na poczatku ciąży zjadłam słoiczek ogórków po żydowsku, popiłam pół słoika octu z nich, a potem zagryzłam połówką czekolady. I wcale mi za słodko nie było hihi ;-)
Gosik, nei ważne, czy to zasługa szczepionki, czy nie. Najważniejsze, że pospałyście sobie :happy:
Dziś idziemy oglądać wózek i kończyc maluszkowe zakupy z listy. Szybko czas leci. W przyszły wtorek zaczynam 9 miesiąc! Jak mrugnięcie okiem....
Marzę o zdrowym dziecku, bezpiecznym porodzie...
Marzę o powrocie do figury i wagi sprzed ciąży...
Marzę o karmieniu piersią...
Dużo teraz marzę...
Dobrego dnia!

reklama
No więc może najpierw o zdrowiu;) Iza bierze furagin jeszcze do niedzieli. Dzięki niemu gorączka spadła ale łóżko mam zasikane (znaczy się Iza nie ja ale pościel ja musze uprac i uprasowac). Przedszkole Izy mnie wkurza bo obiecali od października chodzic na spacery a tu d...... Panie mówią że zimno jest przed południem i dlatego niechodzą, ale ja u diabła wiem jak jest rano i ubieram ją stosownie do pogody więc niezmarzłaby. Co w takim razie będzie zimą jak przyjdą mrozy. Iza zrobiła się jakaś blada. Dają jej witaminki z żelazem w syropie ale jakos kolorków niewidze.
Z Patrykiem byłam wczoraj na kontroli. Ucho lepiej ale nie jest jeszcze dobrze. Nadal mamy pic eurespal - jeszcze 2 tygodnie. I w tym momencie ogłupiałam bo pic to przez w sumie 3 tygodnie dla takiego szkraba to wg mnie zadługo. Zastanawiałam się nawet czy antybiotyk nie byłby w takim razie lepszy bo on by pomógł w 5 dni. Co na ten temat sądzicie? Dzisiaj zadzwonię jeszcze do naszej pediatry. Zobaczę co ona powie. Ale ta pani laryngolog chyba mi podpadła. Patryk raczej dzielnie znosi to zapalenie. kilka razy dziennie potrze się po uszku i na tym koniec niepłacze niemarudzi bardziej niż zwykle. Dziwne.
Karolowi oxykort do ucha niepomógł więc znów przeszedł na antybiotyk. Dzięki Bogu dużo mniej go boli, zobaczymy jak będzie teraz.
Ja chwilowo zdrowa ale zdziepko kiepsko u mnie z humorem bo niemogę znaleźc pracy a z pieniędzmi naprawde robi sie cienko. Wysyłam cv i jak do tej pory nikt nieodpowiedział :( Więc po co kończyłam studia ?
No nic chciałyście wiedziec co u mnie to macie znów marudzę. Pozdrawiam

Do góry