reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Agak ale nie napisałas nic w sprawie czekolady.....
No to rozumiem za trzy sztuki na bank:-D. jakby ktos jeszcze to zgłaszajcie do południa, bo jak nie, to zmienie stolik na 4 osobowy - nie będzie tak intymnie ale...

reklama
Na czekoladę się niepiszę bo Karol wyjeżdża a ja z dziecmi nieprzyjde bo to żadna rozrywka. Poza tym rodzice jadą do mojej siostry więc odpada podrzucenie im pociech

witam cieplutko.troszke mnie nie było ale powód jest jeden brak czasu.24.09 o 13:50 urodziłam moja córcie miało byc 25 ale dzidzia sama zdecydowała.miałam cc z czego jestem bardzo zadowolona.przepraszam ze pisze tek byle jak ale mam jedna reke zajeta,mam nadzieje ze mi wybaczycie.córcia wisi przy cycu i je.a ja miedzy czasie pisze i zagladam jak mi sie obiadek gotuje.teraz zmykam,zagladne jak bede miała wiecej czsu,pozdrawiam cieplutko.

Qubas, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Witaj w klubie świeżo upieczonych mamuś:tak: Ciężkie i piękne dni przed Tobą:happy: Trzymaj się! Buziaczki dla Paulinki. Ten smoczek to chyba ze starszego brata;-) :-D

Qubas, wielkie gratulacje !!!
Anetka idzie, Jeszcze nie zna Żużaczka, a chce poznać ;-)
Szkoda, że reszta się nie pisze. A tam koniecznie trzeba rezerwować stolik? Bo jak się okaże, że ktoś dołączy? Kobiety, postarajcie się, zaraz plucha nas czeka i wtedy z domu bedzie jeszcze gorzej się wyrwać, bo katary itp się zaczną!
I nie kupiłam wózka. Strasznie ciężkie były. Znalazłam lżejszy, to znowu kolor nam nie odpowiadał - śliwkowy? z różem brrr! Za 2 tygodnie mamy przyjść. Przyjdę, jak się nie rozsypię do tej pory:-D. Jak coś, to model spisany i męża wyślę. Zmęczyły mnie te zakupy, wogóle ostatnio męczę sie szybko i coraz dłuzej zajmuje mi dochodzenie do formy.
A dziś było mi straaasznie miło, bo zadzwoniły babki z pracy i na imprezę z okazji Dnia Edukacji mnie zaprosiły. też za 2 tyg;-). Madzia, wytrzymaj, tyle spraw za 2 tygodnie...
A co tam u Mani?

U nas będzie impreza połączona z wyborami belfra Roku, komedia istna.
Qubasku, dla ciebie i twojej córuni, from Kalina with love.

413yu8.jpg

zuzaczku, przegapiłam ten artykuł ale juz nadrobiłam i jestem pod wielkim wrazeniem. sliczny artykul, bardzo kaliniasty, nasycilam zmysły. Kapiel dziś bedzie sup[er, juz sie szykuje na te piekności.
Shoomna_a jak sie czuje malenka? pamietam ciągle o niej, ciągle ciagle. Fajnie byloby se spotkac, ja nie od tego, chętnie bym Qubaska odwiedziła w odwietkach tak za miesiąc, dwa...Potem Anetke...Shoomna...
Na zimowe i jesienne chlody zapraszam do siebie, kto sie nie boi wielopokoleniowego domu z mnóstwem dzieci i absorbującymi teściami. haha. :-)

hej, hej!!! U nas po staremu, Mikołaj nie przesypia nocy, a razem z nim mamusia :)))), ale już wiem, że prawa górna jedynka lezie i od tygodnia wyleźć nie może. Ma juz 6 zębów, ale przy żadnym tak długo nie marudził. Budzi się co pół co godzinę. Żużaczku, pisze się na czekoladkę, Miruś zostaje z Mikołajem. Uprzedzam, że mogę się z lekka spóźnić. Ale bedę na mur.

reklama
Do góry