reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

kalinko! Tomek mówił, ze wspominałas kiedys o tym, że Filip jakis extra dobry miód skadś kupuje. Czy móglby nam kupic taki duzy słoik?? jak najszybciej by sie dało??

reklama
zuzaczku, miód możemy załatwic i przywieźć w tygodniu, nie znam dnia ani godziny, ale Fil mowi, że przywiezie...zamów dla mnie puder i na razie wiecej nic.
Fajnie, że wam sie dobrze czekoladkowalo, umnie dzis były urodzinki Jonusia w wersji senior, jak wspominałam
Śpiewalismy ruskie pieśni, babki oplotkowaly wszystko i wszystkich i z dobrym samopoczuciem zjadły obiadc i tort. Starałam sie nie sluchać aby nie zwątpić, ale nie dalo sie. Trochę zwątpiłam i z utesknieniem mysle o rozmowie z kobioetami w wersji junior czyli wy.
O czym rozmawiaja panie w wieku midzy 70 a 90?
O facetach. Faceci sa jak psy, chodzi im tylko o jedno.
O zdradach. faceci zdradzaja, każdy, nie ma im co wierzyć.
O piekle. faceci pójda do piekła, a szczegolnie nie ma co wierzyc duchownym.Dla nich sa specjalne rejony bardziej gorące z ekstra siarką.
O chorobach. O schizofrenikach. O czarownicach,. O misjonarzach. O murzynach.
Witamy w klubie panny marple.
Nie miałam szans, naprawde.
Z poezja? Z wyrafinowana kuchnią/ z moja milością do męża?
jakie my będziemy w wieku Balzacowskim delikatnie mówiąc? Boże, nie chce byc zgredka. chce byc wesoła babcia kalinka...Ratunku...wątpię w sens itnienia czegos takiego jak limeryk, dźwiek skrzypiec, villanella czy sliwkowy obrus z lnu....Wiecie, świat jest zły, a mężczyźni mysla tylko o jednym.
:-((

Blyssskawiczna ankieta.

która z was spałaby w satynie, koronkach, flaneli?
ja sie pisze na flanele
ze skarpetami z welny. I jeszcze nauszniki, hehe.

Satyna, taak..styl Żużaczka? Plus perły?
vfcxfheqz1ktnyqe55cygg4.jpg

Koronki? Minia, ty spisz w koronkach? Joasiah pewnie ty, mloda panna męzatka znaczy....

wxcbwjf99rgr8x6h4j6hut5.jpg

No i...kandydatka numer trzy, piżama! Kochana, wygodna, niezastapiona na nocne pogaduszki, niekrepująca teściów dzieci i gości, po prostu doskonała.
kto kocha piżamy?
Dla was:
rz117x06328st8.jpg
p08ao7.gif

I absolutna klasyka gatunku, kapcie zajączki do tego :-)

albo takie, z nutka perwersji
dsc00004bb7.jpg

Ja osobiscie i takie cos bym na jesienne wieczory wciagnła, byle w koncu mi cieplo w nogi bylo.
img1726sm5.jpg

No dobra. A u mnie znów gorzej:( Patryk wczoraj około 17 zaczął płakac i niczym niedał się uspokoic. Po 2 godz padł zmęczony. Obudził się po pół godz z temp39 stopni. Dałam mu syrop na gorączkę i tak co 5 min miałam pobudkę. Dzisiaj rano na pogotowie bo gorączka ciąg dalszy. Z pogotowia do szpitala na ostry dyżur laryngologiczny. Wyrok - ostre zapalenie ucha, zastrzyki od dzisiaj Zinacef. Ehhh życie:(

Kalinko ja nie śpię w takich satynowych ani koronkowych cudach
tylko wlasnie w takich pizamkach ;)
agak tulkam cie mocno, chorobsko minie
wiem wiem slabe pocieszenie

kalina z Filipem rozmawiałam, bardzo dziekujemy za miodzio!! Super!

Satyna od czasu do czasu, koronki bawełniane i owszem. Piżamy nieeeee... nienawidze miec jakichkolwiek nocnych majtasow. Z niewiadomych przyczyn zawijaja sie wokół mnie.

posciel - satyna bawałniana.

Czuje sie podle. Moja choroba nie może się zdecydowac czy mnie opuscić czy osiąść na dłużej....

Ja tam nic nie wiem,ze z nim rozmawialas. Nie wtajemniczyl mnie. Ale jak dziekujesz, znaczy ze miodek bedzie, tak?
Agak, biedne male uszko...daj mu buzi ode mnie. I cierpliwosci zycze, po zastrzykach szybko sie poprawi. Co z tymi uszami w tym roku, onatan tez mial..teraz na zimne dmucham i w czapie cieplej go na dwor biore, albo na czapke lzejsza kaptur z polaru. Co prawda my szczepieni Hibem, niby ma byc mniej zapalen od tego...
Joasiah, a ja cie podejrzewalam o młodomałzonkowe ekscesy. To dla kogo te koszulki przezroczyste produkuja, jak nie dla mlodych mężatek z nienaganna figurą? U mnie piżama supoer, naleśniczki ukrywa na brzuchu, rulonki....
Jonatan marudzi, zaraz bedzie spal.
A ja bede pisac na jutro konspekty,,,ech...
Kto nie wie co to konspekty niech spi w blogiej nieswiadomosci.

Postanowiłam nie pisac konspektów. jak będzie bez deszczu wezme klase na wycieczke na stary cmentarz zydowski i opowiem im o Korczaku. napisze potem. matko, jak ja nie moge sie zebrac do pracy w niedziele...kominek mnie kusi i ksiązka..Jonatan spi, a ja mam slodycze do przegryzienia...wklejam wam mego roczniaka, patrzcie jaki angiełek...
jbh2.jpg

Kalinka ja i nienaganna figura hehehe to nie do mnie
ja tez mam sadelko i pod pizamkami swietnie sie to ukrywa ;)
Kalinko a gdzie zdjęcia z urodzinek Jonatanka ja bardzo usilnie poproszę

reklama
Do góry