reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam!!Mam chwilkę wiec piszę pare słów.Dziekuję bardzo za gratulacje jesteście kochane!!Mimo że dołączyłam do was niedawno to czuje się tu między wami super.Mam nadzieję że kiedyś się spotkamy osobiscie.Moje dzieci lulają,maleńka już jakąś godzinke śpi i pewnie około 22 na mleczko się obudzi,synek poszedł spać jakieś 20 minut oczywiście po przeczytaniu bajki.A ja mam chwilkę dla siebie.Niestety od dziś już jestem sama w domku,mąż poszedł do pracy po 2 tygodniach zwolnienia.I na dodatek,jest w Warszawie :(niestety taką ma prace,że ja całymi tygodniami jestem sama w domku.Ale zostaje nam sobota i niedziela.I wtedy jest ok.
Anetka--- ja dla malutkiej mam kosmetyki z Nivea i są ok,oliatum nie kupowałam,ale używam ciekłej parafiny do kompieli to jest prawie to samo co Oliatum.Pępek przemywam właśnie spirytusem takim ze sklepu rozrobionym z wodą,tak jak pisała Gosik.
Agak trzymam kciuki za twojego maluszka!!
Ok zmykam zjeść kolacje i chyba spać.Pozdrawiam cieplutko i życze kolorowych snów.

reklama
qubas podziwiam kobiety będące cały dzień same z 2 dzieci. ja mam drugiego starszego, mama mi pomaga i gubie sie z rekoma i nogami. Chyba jestem jakas niezaradna kurcze... mam taka pomoc a czasu mi brakuje:wściekła/y:

Kurcze jakoś ostatnio mało się udzielam na forum :-p
Najpierw o bieliźnie nocnej hehehehe. Ja odkąd pamiętam nie posiadam czegoś takiego jak piżama, a koszulę nocną miałam jedną w zyciu jak szłam do szpitala. Już ją zresztą oddałam bo była bezużyteczna. Śpię w T-shircie :-) Myślę, że to doskonale do mnie pasuje :-) Mam satynowy komplecik - koszmar. Do tego jeszcze pościel z satyny i z łóżka można się wyśliznąć :-)
Poza tym u nas wszystko OK. Mała już nie smarka, zdrowa i wesiła jak zawsze :-)
Dziś mdloło mnie od samego rana. Anetka zasugerowała mi nawet test ciążowy heheheheheheheh O NIE !!!
Do kąpieli używamy co nam akurat w recę w sklepie wpadnie. Ostatnio bambino taki z oliwką, ale dla noworodka chyba niebardzo. Ostatnio nawet w dorosłych bąbelkach z avonu Marta się pluskała i żyje :-)
Qubas Ty przypadkiem nie mieszkasz gdzieś niedaleko mnie i Anetki? Czy mi się coś umaniło?
Joaśka Ty dopiero mówisz, że masz kotecka :-) Witam w klubie kotomaniaków :-d
DOBREJ NOCKI DOBRE KOBIETY !!!

Qubas, gratulacje! jeszcxze raz za kruszynke pietnastodniowa.
Minia, mdloło cię? Chiba zrób ten test....ja lubie odwietki.:-)
tshirt okay, sama czasem podspiwam w takim, szczegolnie męzowym. I skarpety do tego.
zuzaczku moj mąz kazal ci powiedziec, że jestes piekna kobieta. Co czynie.

minia ja mowilam juzo moim Fredziku (chyba) hehehe
ale jeszcze moja mama ma w domu dwa kotecki, kocura i kotkę (ktora ze mna mieszkala w Warszawie)
jutro bedzie fajny dzionek, nie moge sie doczekac ale opowiem jak wroce jupi :-)
obejrzalam sobie m jak milosc i na wspolnej hoho ale sie dzialo :tak:
dziewczyneczki do jutra :-)

Własnie poszla Asia.
Witek sie poryczal, jak sie za nia drzwi zamkneły. nakarmila go, zabawiala a ja nie dosc , ze się naplotkowalam, to jeszcze spokojnie posprzatalam prawie cale mieszkanie, pozmywalam. No super!!
tylko byłam kiepska gospodynia bo Asia prawie cały czas tylko moj zad widziala (sprzatałam) no i nie mialakm czym jej poczęstować. dal amnie to tragedia. Nie zdazylam wczoraj nic upiec i tylko kiupione ciastka były. Bu.

zmianarozmiaruzmianarozmiarudsc03575dr2.jpg

reklama
Do góry