qubas
Zaciekawiona BB
Witam!!Mam chwilkę wiec piszę pare słów.Dziekuję bardzo za gratulacje jesteście kochane!!Mimo że dołączyłam do was niedawno to czuje się tu między wami super.Mam nadzieję że kiedyś się spotkamy osobiscie.Moje dzieci lulają,maleńka już jakąś godzinke śpi i pewnie około 22 na mleczko się obudzi,synek poszedł spać jakieś 20 minut oczywiście po przeczytaniu bajki.A ja mam chwilkę dla siebie.Niestety od dziś już jestem sama w domku,mąż poszedł do pracy po 2 tygodniach zwolnienia.I na dodatek,jest w Warszawie
niestety taką ma prace,że ja całymi tygodniami jestem sama w domku.Ale zostaje nam sobota i niedziela.I wtedy jest ok.
Anetka--- ja dla malutkiej mam kosmetyki z Nivea i są ok,oliatum nie kupowałam,ale używam ciekłej parafiny do kompieli to jest prawie to samo co Oliatum.Pępek przemywam właśnie spirytusem takim ze sklepu rozrobionym z wodą,tak jak pisała Gosik.
Agak trzymam kciuki za twojego maluszka!!
Ok zmykam zjeść kolacje i chyba spać.Pozdrawiam cieplutko i życze kolorowych snów.
Anetka--- ja dla malutkiej mam kosmetyki z Nivea i są ok,oliatum nie kupowałam,ale używam ciekłej parafiny do kompieli to jest prawie to samo co Oliatum.Pępek przemywam właśnie spirytusem takim ze sklepu rozrobionym z wodą,tak jak pisała Gosik.
Agak trzymam kciuki za twojego maluszka!!
Ok zmykam zjeść kolacje i chyba spać.Pozdrawiam cieplutko i życze kolorowych snów.