reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Betti własnie wróciłam z KTG, senna taka pogoda ale nareszcie choc jeden skurczybyk się zapisał na wykresie. Chyba jednak wytrwam jeszcze trochę, choc wcale mi sie to nie podoba :D

Tak mniej więcej wychodzi, bo 2 razy w tygodniu. Tez mam juz dosc. Choc jak mam je robione na sali porodowej to tak wygodnie sie lezy, ze zasnac mozna.

Syn juz jest w domu... ;D ;D Stan jak na zdjęciu:

bb5ix.jpg

A Wy zyjecie??

No, wróciłam znad jeziora. Prawie cały czas padało. Wczoraj było trochę lepiej. Mam nadzieję, że będzie jeszcze trochę letniej pogody, w przyszły weekend chcemy wybrać się na mały spływ kajakowy.
Żużaczku trzymam kciuki. Godzina "0.00" blisko :-) Dzis odbieram ze szpitala wyniki badania histopatologicznego, ale nie wiem czego można się po nim spodziewać.
Minia, już Ci przeszła złość? Mój ukochany to właśnie swoim spokojem potrafi doprowadzić mnie do białej gorączki. Ale teraz jest dla mnie bardzo dobry. Takie przejścia zbliżają.
Szukamy mieszkania 2-3 pokojowego, w starej cegle, w centrum. Jakbyście słyszały, że ktoś chce sprzedać to dajcie znać. Pozdrowionka!

Gosik ja mam takie mieszkanie, parter, dwa pokoje, kuchnia, toaleta, parkiety po generalnym remoncie, umeblowane (kuchani sliczna, przedpokój zabudowa). Ale mieszkanie jest bez balkonu, tylko okno weneckie. w tej chwili jest wynajete dla mojej kolezanki ale ona chyba bedzie rezygnowała, bo "ślubi się" we wrzesniu. Jakby co, to moge sie dopytać. Mieszkanie w grubych murach, na ul Cieplej

Dziś ide na 16-sta do lekarza. Zobaczymy co mi powie.

Monika i całe szczęście.... ;D ;D Mam nadzieję, ze charatker tez będzie miał po mnie.

Wiecie co dziewczyny, chyba zaczne firanki wieszac..... :mad:

reklama
A taka ładna pogoda była...
Dla mnie żużaczku żadne sposoby na przyśpieszenie nie działały, ale może uda się Tobie.
Maleńka już nauczyła się "obsługi" zabawki, ale i tak chłopaków bardziej ciągnie do niej. A dzisiaj z mężem obchodzimy 9 rocznicę ślubu- Kiedy to minęło?

Do góry