reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

hej, hej! Witajcie dziewczynki!!!! Madziunia słodka, słodka, aż schrupać się chce. Wczoraj odsypialiśmy piątkową imprezę, poszalelismy do 3, a Mikołaj jako wyrozumiały synus dał pospać rodzicom do 8. Za to dziś pobudka od 3 co godz., marudzenie i na dobre wstał o 5.50. Gdy wypił mleko o 7, zasnął i spał do 8. Teraz odsypia już dobre 1,5 godz, a z nim tatuś. A mamusia w tym czasie upiekła Kalinową szarlotkę (tym razem użyłam margaryny którą poleciła kalina, jednak dalej wielką niewaidomą dla mnie zostaje rozwałkowanie drugiej części ciasta i nałożenie w całości na jabłka??????). Trochę nie po bożemu,piec ciasto w niedzielę, ale wypadł nam nagły wyjazd do znajomych, a nie miałam co wziąć, wiem że kalinkowa szarlotka niezastąpiona. Jak tylko maluch wstanie, to jedziemy. dziś nic nie sprawdzam, strajk!

reklama
Kalinko to ja Ci powiem, że koło mnie jest seminarium teologiczne Zielonoświątkowców i jakiś czas temu znałam sporo studentów właśnie z Twoich okolic:tak: Dzięki nim zrozumiałam, że najważniejsze do kogo i co w sercu, a nie w jaki sposób. BYło to dość dawno, ale miało zdecydowany wpływ na moje potrzeby życiowe i sposoby ich osiągania - powiem tajemniczo;-).
A rodzinę masz prawdziwie ekumeniczną jak mówią katolicy. Szczerze to Ci tego zazdroszczę:tak:
Ale u nas jak dobrze pójdzie to będzie jeszcze bardziej, bo szwagra mamy mieć ... Hindusa:szok:
Agak uważam, że prezent znakomity i bardziej adekwatnego do okazji trudno wymyślić.
Żużaczku deseczka wyszła Ci bardzo ładnie. Aż trudno wyobrazić sobie jakie będą Ci wychodziły prace jak nabierzesz wprawy:szok:
A ja właśnie zrobiłam wierzchy do dwóch poduszeczek na igły - w planie jest ich przyjnajmniej 10:eek: - i oczywiścei nie omieszkam sie pochwalic, ale jak mi mama doszyje spody:laugh2: .
A my dzisiaj zmykamy odświerzyć kontakty z chrześniakiem mojego mężulka, chociaz matka jest moją kuzynką:dry: .

dsc03724kr9.jpg
Kochane, dzieki za słowa otuchy:-D. No to za kare macie moją następną pracę - wieszaczek będzie jeszcze cieniowany laserunkiem

kalina może przeziębienie?? Bogucha nawet przy katarze miał 38

Żużaczku, napisz na czym polega ten decoupage(tak sie pisze?), bo ja nie mam pojecia i W. też:happy: Wogóle to W. kazał Was pozdrowić i powiedział, ze w wolnej chwili wklei jakis czołg na dowód sympatii.:rofl2:

Kalina, może zęby mu rosną:confused: a żadnych innych objawów nie ma?Zosia zaczęła się ślinić jak mops, ale u niej to chyba za wcześnie trochę na zęby:confused:

nie ma innych objawów i dzxiasła nispecjalnie opuchniete.
zużaczku, prorokuję ci wielka kariere decoupazystki i zadnych problemow ze zbyciem towaru. śliczności. bardzo kalinkowe.
Moje gratulacje pomyslu.

gosik maluszek zaczyna sie slinic na długo przed wyrastaniem zabków. Witek miał własciwie tylko miesiąc przerwy gdzies okolo 11 miecha jak chodził bez sliniaka.:wściekła/y:

kalina a co na wiaderko mam....pieknosci!! Tylko musze poczekac na "wyplate" to wiaderko nabedę:-D. Co do temp. Może mu zapalenie gardziolka sie szykuje, wirusowe? Przy tym własnie pierwszym objawem jest temp. I czasem tylko na niej sie kończy.

reklama
Żużaczku, rozwijasz się, że hoho!
Gosik, dzięki za menu. Muszę męża na zakupki wysłać. Strasznie mi się mleka chce:baffled: Na szczęście taka dieta ma swoje plusy. Schudłam 2 kg od wypisu ze szpitala. No i biust już nie jak u Pameli. Duży, ale miękki. Uff
Idę szykować kąpiel!
Dobrej nocki:happy:

Do góry