reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Naprawde, jestem pełna podziwu. Nic od południa nie napisałyście???
A ja juz po jedzonku...pycha...najlepsze przyjęcie w moim zyciu, powiedział dawid. Sam dekorował jajka w majonezie i roznosił sztućce.
Aktualnie dojadamy rozmaite potrawy i gawędzimy. Jonatana uspiłam. ide na kawke

reklama
nie odzywam sie, bo tworzę...:-D:-D

nastepna dezeczka:
dsc03747ls8.jpg

żużaczku sliczne dziela
która z was ogladała supernianie dzisiaj?
szok jestem w szoku do tej pory, rodzice trojaczków w wieku 4,5 roku
a matka tak: miksowała im zupki, i nie wiem czy one cos jadly czytaj gryzly cos innego :no:
Uwaga !! na noc matka zakładała im pampersy i oczywiscie przewijała na przewijaku i odkladała do łozeczka
rodzice myli im zeby i kapali
łolaboga makabra
matka jakas durna za przeproszeniem :baffled:

nie ogladam super niani bo nie chce mi się patrzec na dorosłych debili którzy uważają ze istnieje jakas "super niania" - bo po prostu normalnie myslaca matka jest taka super niania. ten serial powinien się nazywac "Super debil Rodzic" i nie wiem ile im zaplacili, zeby się zgodzili swój debilizm pokazac na forum publicznym:-D:-D.
Rozumiałam cykl pt/ Zaklinaczka dzieci" ale tego po prostu NIE ROZUMIEM.

- Żyje nam się lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier.
- To fajnie wam - pomyślał naród.

Nobel pokazał przyjacielowi swój wynalazek:
- No jak dla mnie bomba! - rzekł przyjaciel.

- Chcemy waszego dobra - powiedział premier Kaczyński do
Polaków.
Zaniepokojeni Polacy zaczęli więc ukrywać swoje dobra
w bezpiecznych miejscach.

Jestem! Wróciliśmy z Czeremchy, ach nie ma jak u mamy. dziadkowie opiekowali się Mikołajem a ja mogłam odpocząć. Po powrocie do domu rzuciałm się w wir pracy, napisałam wniosek o przyznanie grantu na realizację zajęć pozalekcyjnych. Choć w niektórych momentach nie mam pojęcia co mam napisać, jutro obowiązkowa wizyta u dyrekcji, może pomoże? Dyrekcja dobra na wszystko. Mikołąjowi wyskakuja jakieś dziwne ropne pryszcze. Parędni temu wyskoczył mu na brzuszku, taaakiii wielki. Nasza lekarz rodzinna mówi że to rodzaj potówek, ale w tym wieku potówki????? Takiego dużego pryszcza to jeszcze Mikuś jie miał, jutrochyba wybiorę sie do laboratorium, niech pobiorą wymaz. Zobaczymy co za świństwo. Nie wiecie czy można zrobić wymaz bez skierowania???? Anetko trzymajcie się! Ach, życie bez słodyczy jest gorzkie.

witam z rana

mania wymaz zrób koniecznie, to może być gronkowiec skórny:-(. bez skierowania go nie zrobisz, ale możesz prywatnie - dobre laboratorium ma esculap na Nowym Świecie lub Białowny.

Dzis wieszak w motylki i we wróbelki bardzo zimowe:-D:-D

reklama
najlepsza zabawa: walenie, demolowanie, rozwalanie...maskarowanie. Ta piła na mikołaja będzie debest. od babci dostanie zestaw: stoliczek z kolkami i młotek do wbijania tych kołków. Będzie git. tesciowa podeszła bardziej infantylnie i jakies misie do kapieli z prysznicem mu szykuje. Zostaną pewnie uduszone prysznicem, utopione, zagryzione na śmierc....:eek::eek:

skąd on ma tą zajadłość??:cool2:

Do góry