reklama
Ż
żużaczek
Gość
kalinkowe wiaderko:

Ż
żużaczek
Gość
i troche bokiem:

No jak tam gdzie zdjęcie mego wiaderka??
Niedzielka leniwa, oj, leniwa.
Jonatan bryka ubrany w oldskulowa kamizelke z fioletowej welny. jak ja kocham te malutkie ciuszki! Cudnie cicho i cieplutko u mnie. Rodzina wybyla w gości, zostalam tylko ja i chlopcy.
Dawid maluje Mikołaja z ospa, a maciek gra na necie z kumplem.
Ja leniu****e...papa
Niedzielka leniwa, oj, leniwa.
Jonatan bryka ubrany w oldskulowa kamizelke z fioletowej welny. jak ja kocham te malutkie ciuszki! Cudnie cicho i cieplutko u mnie. Rodzina wybyla w gości, zostalam tylko ja i chlopcy.
Dawid maluje Mikołaja z ospa, a maciek gra na necie z kumplem.
Ja leniu****e...papa
Ż
żużaczek
Gość
hm... wkleiłam. Nie widzicie?? U mnie sie wyświetla

Ż
żużaczek
Gość
dooobra. Wysłałam do BB swój artykuł za potwierdzeniem odbiowu. oto treśc AUTOMATYCZNEGO KOMUNIKATU, podkreslenie moje -
"To jest potwierdzenie dostarczenia wiadomosci dla wiadomosci, ktora zostala wyslana do redakcja@babyboom.pl.
Uwaga: To potwierdzenie dostarczenia wiadomosci oznacza tylko, ze wiadomosc zostala wyswietlona na komputerze adresata. Nie ma zadnej gwarancji, ze tresc tej wiadomosci zostala przeczytana lub zrozumiana."
buhahahahahaha... a myslałam, że pisze zrozumiale.
"To jest potwierdzenie dostarczenia wiadomosci dla wiadomosci, ktora zostala wyslana do redakcja@babyboom.pl.
Uwaga: To potwierdzenie dostarczenia wiadomosci oznacza tylko, ze wiadomosc zostala wyswietlona na komputerze adresata. Nie ma zadnej gwarancji, ze tresc tej wiadomosci zostala przeczytana lub zrozumiana."
buhahahahahaha... a myslałam, że pisze zrozumiale.
Buhahaha widze wiaderka.
Ładniutkie.
W sam raz na doniczke z majerankiem.
Smieszna wiadomosc, owszem.
Alescie leniwe w weekend..Gosik ma uroczystosc, rozumiem, ale reszta? Joasiah, nie mow ze ogladasz kasete z wesela. haha. ja swoja raz widzialam i mialam dosc.
Ładniutkie.
W sam raz na doniczke z majerankiem.
Smieszna wiadomosc, owszem.
Alescie leniwe w weekend..Gosik ma uroczystosc, rozumiem, ale reszta? Joasiah, nie mow ze ogladasz kasete z wesela. haha. ja swoja raz widzialam i mialam dosc.
Ż
żużaczek
Gość
ja laniwa?? lakieruje maluje, przyklejam... zrobilam do końca Twoje wiaderko (mam nadzieje, że sie naprawde podoba), zrobiłam puszke na kawę, zagruntowałam wieszak pod aniołko - amorki, napisałam artyykuł no ozdobach swiatecznych, zrobilam ramke z lawendą, przygotowałam zimowa ramke na wróbelków naklejanie.....obiad zrobiłam....
Nie jestes leniwa, skąd. To one sa leniwe, tamte inne. :-)
Ty jestes nawet nadpracowita.
Za siebie i za mnie.
ja zamierzam uspic malucha i wziąśc kapiel dluuga, w pachnidlach.
I moze jazz?
herbata z cynamonem.
Kominek juz rozplomieniony.
Co by tu jeszcze,,,jutro blok robie z bakaliami.
Ty jestes nawet nadpracowita.
Za siebie i za mnie.
ja zamierzam uspic malucha i wziąśc kapiel dluuga, w pachnidlach.
I moze jazz?
herbata z cynamonem.
Kominek juz rozplomieniony.
Co by tu jeszcze,,,jutro blok robie z bakaliami.
reklama
Kalinko ja w podróży byłam czytaj jechałam do Hajnówki przez Narew i tak się zastanawiałam gdzie ty dokładnie mieszkasz
ide jutro do mamy na praktyki odbebnie i wsio - niestety szkola sobie wysmylila
no ale nie bede narzekała
miłego wieczorka kochane
zapomnialam dzisiaj mamy 3 miesiecznice kurcze czas jednak szybko plynie... a jak sie pojawi dzidzia to juz w ogole bedzie plynal :-)
ide jutro do mamy na praktyki odbebnie i wsio - niestety szkola sobie wysmylila
no ale nie bede narzekała

miłego wieczorka kochane
zapomnialam dzisiaj mamy 3 miesiecznice kurcze czas jednak szybko plynie... a jak sie pojawi dzidzia to juz w ogole bedzie plynal :-)
Podziel się: