reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

spaceballud8.gif
1429569723c63ccae31slc5.jpg

Dzieki,Żużaczku :-)

reklama
No jak tam gdzie zdjęcie mego wiaderka??
Niedzielka leniwa, oj, leniwa.
Jonatan bryka ubrany w oldskulowa kamizelke z fioletowej welny. jak ja kocham te malutkie ciuszki! Cudnie cicho i cieplutko u mnie. Rodzina wybyla w gości, zostalam tylko ja i chlopcy.
Dawid maluje Mikołaja z ospa, a maciek gra na necie z kumplem.
Ja leniu****e...papa

dooobra. Wysłałam do BB swój artykuł za potwierdzeniem odbiowu. oto treśc AUTOMATYCZNEGO KOMUNIKATU, podkreslenie moje -

"To jest potwierdzenie dostarczenia wiadomosci dla wiadomosci, ktora zostala wyslana do redakcja@babyboom.pl.

Uwaga: To potwierdzenie dostarczenia wiadomosci oznacza tylko, ze wiadomosc zostala wyswietlona na komputerze adresata. Nie ma zadnej gwarancji, ze tresc tej wiadomosci zostala przeczytana lub zrozumiana."

buhahahahahaha... a myslałam, że pisze zrozumiale.

Buhahaha widze wiaderka.
Ładniutkie.
W sam raz na doniczke z majerankiem.

Smieszna wiadomosc, owszem.
Alescie leniwe w weekend..Gosik ma uroczystosc, rozumiem, ale reszta? Joasiah, nie mow ze ogladasz kasete z wesela. haha. ja swoja raz widzialam i mialam dosc.

ja laniwa?? lakieruje maluje, przyklejam... zrobilam do końca Twoje wiaderko (mam nadzieje, że sie naprawde podoba), zrobiłam puszke na kawę, zagruntowałam wieszak pod aniołko - amorki, napisałam artyykuł no ozdobach swiatecznych, zrobilam ramke z lawendą, przygotowałam zimowa ramke na wróbelków naklejanie.....obiad zrobiłam....

Nie jestes leniwa, skąd. To one sa leniwe, tamte inne. :-)
Ty jestes nawet nadpracowita.
Za siebie i za mnie.
ja zamierzam uspic malucha i wziąśc kapiel dluuga, w pachnidlach.
I moze jazz?
herbata z cynamonem.
Kominek juz rozplomieniony.
Co by tu jeszcze,,,jutro blok robie z bakaliami.

reklama
Kalinko ja w podróży byłam czytaj jechałam do Hajnówki przez Narew i tak się zastanawiałam gdzie ty dokładnie mieszkasz
ide jutro do mamy na praktyki odbebnie i wsio - niestety szkola sobie wysmylila
no ale nie bede narzekała :-p
miłego wieczorka kochane

zapomnialam dzisiaj mamy 3 miesiecznice kurcze czas jednak szybko plynie... a jak sie pojawi dzidzia to juz w ogole bedzie plynal :-)

Do góry