reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
o to niedlugo bedzie swietowanie.my mialysmy we wtorek urodzinki ,wiec ciacho bylo ..no i ktos musi je teraz zjesc hihi:-D
ale jutro na pilates !

Witam!
Umi sama będę ćwiczyć. Na pewno dużo lepszy byłby jakiś aerobik czy silownia, ale musiałabym jeździć do miasta, bo u nas takich atrakcji nie ma :no: Jednak nie mam na to za bardzo czasu i kasy. Jakoś dam radę, teraz w neci pełno jest różnych ćwiczeń i filmów:tak:.
Szyszka jak nie na urodziny, to na sylwestra :-) Fajną masz sygnaturkę, jak się na nią patrze to jestem pełna podziwu jak dużo masz za sobą :tak:
Iwona dopiero teraz zobaczyłam, że córcia miała urodzinki:sorry2: To STO LAT !!!
Ja dzisiaj mam labę, nie idę do pracy :-) Po południu mamy spotkanie z krawcowa i będziemy wybierać stroje komunijne dla dzieci :-)
Idę coś robić, bo cały dzień mi ucieknie.:-D

Edysiek, dzięki, sygnaturke zmieniłam bo nie wiedziałam jak edytowac tą starą :zawstydzona/y: I zamiast szukać po prostu wstawiłam nową, z poprawnymi danymi.

Ja dziś juz spacerek zaliczony, dietkę trzymam, ale nie wiem co się stało - chodzę tak głodna że mogłabym konia zkopytami zjeść. Normalnie dzis dopadlo mnie takie uczucie głodu że masakra. I jak to wytrzymać???? Jakoś...

A jutro rano lecimy ze szwagierką na grzyby :) Pewnie ostatni nasz wypad :) Po południu umówiłyśmy się na świętowanie dnia chłopaka.

Uciekam do pracy, jeszcze mi troszkę na dzis do zrobienia zostało.

A gdzie reszta dziewczyn? Tak nas tu mało i jeszcze wszystkie rzadko się odzywają... Piszcie cosik. Umi, Iwona, gdzieście???

wczoraj bylam u dentysty wyrwac zeba 8.Ale stresss!!!!najpierw jesc nie moglam ,a po wyrwaniu tez.wiec mam przymusowa dietke.Dzieki za zyczenia dla malej.

Witam!
Szyszka ja wczoraj tez cały dzień byłam w domu i ciągle myślałam o jedzeniu :-D Jakoś przetrwałam, ale nie wiem co to będzie jak przyjdzie zima i nie będę miała nic do roboty :eek: No bo jak nie mam co robić to urzęduję w kuchni, bo lubię, ale tez później lubie to zjeść ;-) Dobrze, że na razie nie mam na nic czasu :tak:
Iwona, to współczuję :tak:
My dzisiaj byliśmy na zakupkach, wszyscy razem. Zwyklę jeżdżę tylko z Angelą, ale dobrze, że mój był ze mną bo zobaczył jaka teraz drożyzna :szok: I nie pytał, na co tyle straciłam :no:
Zaraz muszę ogarnąć mieszkanko i jeszcze chcę przesadzić kwiatki, bo kupilam sobie nowe doniczki :-)

No a my jak pisałam byłyśmy na grzybach. Tak sobie z ilością ale w końcu to juz trzeci wypad więc nie było w sumie tak źle :)

Ja dzis jeszcze paczki posłałam, nawet była w carrefour u nas po udka bo w fajnej cenie :)

Poza tym - obiad, pranie odkurzanie, mycie kibla, pościerałam podłogi. A wieczorkiem idę na karty :0 Odwaliłam w końcu kawał roboty to mi się należy, nie? :)

No i dzis mój chłop w końcu po poludniu w domu jest, wow !!! Dzieci przynajmniej z ojcem troszkę czasu spędzą :)

Miłego popoludnia, kobietki :)

p.s. Iwona ja tez ostatnio zaliczam kontrolny przegląd u dentysty. Tylko ja wchodze i mówię - najpierw znieczulenie w dawce jak dla konia, potem paszczę otwieram dopiero :)

Witam!
Szyszka mój tez w końcu na weekend w domu, bo już nie jechał na ryby.:-)
Dzieci na pewno sie cieszą z czasu spędzonego z tatą, ale Ty chyba też ;-)
My dla siebie mamy tylko weekendy, bo w tygodniu oboje pracujemy na 2 różne zmiany i mijamy się.
Po południu chyba wybierzemy się na przejażdżkę rowerową. Trzeba korzystać z pięknej pogody :tak:

Ja juz dzisiaj w lepszej formie. Ale ukrop, masakra.Za chwilke idziemy na spacerek ,jak slonko troche zajdzie ...Dzisiaj bym sie nie pogniewala na angielski deszczyk..

reklama
Hej Iwonka, dopiero dopatrzyłam żeś ty w UK :-) Słyszałam że macie najcieplejszą jesień od wielu lat :tak: Ja bym sporo dała żeby u nas utrzymała się taka piękna pogoda jaka była w ostatnich tygodniach, ale prognozy bezlitośnie wskazują że jeszcze tylko dzis i jutro będzie tak sympatycznie.

Weekend bardzo miły, sobota wiadomo, do popołudnia domowo - sprzątanie, obiad, pranie... Potem wieczór relaksowo z piwkiem - tym razem spróbowaliśmy nowości od żubra - taki złoty jakis - w smaku bardzo dobry ale dla mnie zdecydowanie za mocny, po 2 miałam takie helikoptery że chyba sie więcej nie skuszę.
W niedzielę wyskoczyłam z dzieciakami do rodziców na wieś. Piękna pogoda, maluchy zachwycone.

A teraz Bastek zalicza drzemkę, Nat wcina obiad, ja zaraz biore się za szykowanie wysyłek. Spacer dziś zaliczony :tak:

Ostatnio zauważyłam też że mój organizm ma spore problemy z gospodarką cieplną - jest mi ciagle zimno a wieczorami to już w ogóle masakra. Niby wiedziałam że mnie to czeka przy takiej utracie kg, ale dopiero zdałam sobie sprawę że dopadło mnie to na początku najbardziej zimnych miesięcy w roku. Już sie boję co będzie w listopadzie - lutym...brrr... Nienawidzę zimy....

Edysiek, czy dobrze patrzę? Masz kolejny minus w kg na koncie? Gratuluję ;-)

A teraz na weekend przyjeżdża siostra z Wrocka, już zapowiedziała że wprasza się na piwko - u nas jakoś tak zawsze wypada ze w weekend jakaś imprezka się wykroi. Ale mam z mężem zasadę - jesli w ogóle jakiś alkohol to wyłącznie jedno z nas tak by drugie było "w razie czego" zawsze trzeźwe, nigdy nie łamiemy tej zasady. Wiadomo - dwojka dzieci, trzeba byc odpowiedzialnym :tak: Skończyły się czasy kiedy jeszcze nie było dzieciaków i można było sobie na więcej pozwolić...:)

Miłego dnia

Do góry