Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
dzięki dziewczęta za miłe słówko.
urodziny mam 15 października, w ten sam dzien mam też rocznice ślubu
6-tą 
urodziny mam 15 października, w ten sam dzien mam też rocznice ślubu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jednak nie mam na to za bardzo czasu i kasy. Jakoś dam radę, teraz w neci pełno jest różnych ćwiczeń i filmów
. 
To STO LAT !!!
I zamiast szukać po prostu wstawiłam nową, z poprawnymi danymi.
Jakoś przetrwałam, ale nie wiem co to będzie jak przyjdzie zima i nie będę miała nic do roboty
No bo jak nie mam co robić to urzęduję w kuchni, bo lubię, ale tez później lubie to zjeść ;-) Dobrze, że na razie nie mam na nic czasu 

I nie pytał, na co tyle straciłam 

Ja bym sporo dała żeby u nas utrzymała się taka piękna pogoda jaka była w ostatnich tygodniach, ale prognozy bezlitośnie wskazują że jeszcze tylko dzis i jutro będzie tak sympatycznie.
Skończyły się czasy kiedy jeszcze nie było dzieciaków i można było sobie na więcej pozwolić...