toxicstar
Fanka BB :)
Mateuszkowa, no niby tak. Ja niby nigdy nie wyglądałam na tyle ile ważyłam, ale ja mięsni nie mam w ogóle i tłuszczu mam w cholere. ehh.. ^^
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja wiem,ze to az niewiarygodne i trudno uwiezyc ale sama bylam swiadkiem i widzialam ja
przed ciaza i w 9 miesiacu...
ale startowalam z waga 70,tak wiec zaraz po porodzie 10 zlecialo i przez nastepne pare dni 5 i mialam zaraz swoje 70 spowrotem.
i mam wrazenie,ze wszystko w brzuch poszlo
no i w cycki 
az sie spocilam...
ze tak schudlas?? ja po porodzie 7 kg i pozniej jakies 2-3 kg w ciagu 2-3 mc :/ ale zarlam wszystko, kfc, pasztety..wszystko czego nie tknelam w ciazy.. no i zostalo mi jakies niecale 3 kg do wagi z pierwszego wazenia w ciazy ( 66,5 kg pierwsze powazniejsze pomiary ;-) ) a przed ciaza schudlam do 64 kg i tak tego mi brakuje........ale nie jadlam pieczywa i wystarczylo .. a teraz nic