Gaja ja oglądalam swego czasu i fakt jest kobietką nieco wiekszą, ale ona poprostu źle by wyglądała mniejsza:-) ma duże cycki, ponętne usta, długie włosy i niemały tyłek heh ;-) masz rację z tym, że wystarczy zadbać bo nieraz chudziny są tak zapuszczone że aż nieprzyjemne :/
Alusia także plan na dziś na Ciebie: zrób przegląd szafy:
1. to czego nie włożyłaś w ostatnim roku - a jest ZA DUŻE wyrzuć
2. to czego nie założyłaś bo jest małe - odłóż na poźniej, przymierz, może nie dużo już brakuje ?
3. kup sobie tuniczki i leginsy, fajnie wyglądają i nie sprawiają wrażenia, że jesteś kolumbryną pod warunkiem, że tuniczki nie będa mega opinające się , lepiej zwiewne, odcinane pod biustem
4. noś butki na niedużych obcasach, moga byc nawet balerinki - zobaczysz jak Cie wysmuklą
5. nie zakrywaj się swetrami bo to tylko pogroszy sprawe i sprawi, że będziesz większa
6. ciedziennie, powtarzam CODZIENNIE lekki makijaż, nie mówie, żeby walic puder na twarz bo sama tego nie robie bo nie lubie, ale tusz do rzęs jakieś cienie, lekki róż jesli jestes bladziutka, na ustach blyszczyk, wlosy UMYTE powtarzam UMYTE ;D napewno myjesz, ale często ludzie wychodzą z założenia, że jak nigdzie nie wychodzą to po co - BŁĄD, myjesz i ukladasz, może być najzwyczajniej, proste, spięte w kucyka z jakaś fajna spinką, chodzi o to, żebyś mogła " w takim stanie " spokojnie tez wyjśc gdzieś
zobaczysz, odrazu poczujesz sie lepiej, bardziej kobieco
a jak ćwiczysz to po ćwiczeniach wyskakuj z dresu, chyba, że masz jakis fajny ;D sexi, popraw makijaż i będzie :-) zobaczysz sama
ja wlasnie zjadłam całą puszke kukurydzy.. w sumie cos ok 300 kcal, no może nie byl to szczyt moich marzeń ale już włączył mi sie odkurzacz - pożeracz, więc lepsze to niz zeschnięte delicje -_-
mój mały zasnął z kupa w pieluszce, tak śmierdzi w całym pokoju, że jakaś masakra.. strefa broni biologicznej

..