reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Edysiek jak najbardziej dobry czas na zmiany :))
Dzisiaj też zrobie sobie tą kuracje co Wam ostatnio pokazywałam :) zobaczymy ;))

A wiecie ja zawsze staram się umalować i włosy ułożyć a to dlatego, że jak wyjde to nigdy nie wiem kogo spotkam:-p A jak kiedys się nie umalowałam i wyskoczyłam do sklepu to non stop kogoś spotykałam dlatego teraz za każdym razem staram sie jakos wyglądać, jak matka, żona i kochanka a nie jak kura domowa:-p

Dlatego Aluś głowa do góry i od razu zobaczysz efekt. Ja teraz mam właśnie w planie kupienie czerwonej szminki na wieczór hehe:-D

Gaja ja czerwona szminke teraz w Avonie sobie kupiłam :))
Dziewczyny wyciągłam z szafy parowar znaczy chyba. Takie urządzenie na ktore skłąda się 3 pojemniki ukladane jedno na drugim ale nie wiem jak to używać ha :)) Może macie przepisy do tego jakieś? ;>

Alusia, moi teściowie taki mają/mieli i ja robiłam w każdym osobno na obiad: mięso ( na dole ) warzywa, przeróżne i ryż, ziemniaki
pycha wychodzi a jakie zdrowe..

czytałam wczoraj o najczestszych błędach zywieniowych dzieci, jednym z nich było - nie dawaj dziecku wafelka, chrupka, batonika przed obiadem jesli sie on juz gotuje, dziecko wytrztyma te 20 minut a jak zje przekąske to obiadu nie ruszy
i co ?
sama zjadłam batona przed obiadem
obiadu nie zjem?
nie noooooo.. zjem, własnie kończe.. :baffled::baffled::baffled::baffled:

Gaja ja wlasnie tez :) codziennie sie maluje,basamuje,perfumuje ...:-) a po domu chodze w dresach ale nie jakichs rozciagnietych i szarych ,tylko ladnych rozowych spodenkach :-D a koszulki mam z dekoldami ,staniki push up ;-) i tez sie wlasnie maluje codziennie bo nie wiem jak to jest ale jak sie nie pomaluje to zasze mnie ktos odwiedzi ,a ja wtedy taka bez makijazu :sorry2: zreszta po jakims czasie taki codzienny szybki makijaz wchodzi w nawyk.A jeszcze Ci powiem,ze ja wlasnie wystapilam przed mezem w takiej sexy bieliznie ... i szaleje za mna od nowa :-D byly swiece ,wino i ta piosenka Michael-Telo-Ai-Se-Eu-Te-Pego, Official-Video-HD, Nossa Nossa - YouTube hehe,wiec juz zawsze bedzie mi sie kojarzyc z czyms goracym i namietnym :-D
I tez mialam okres ,ze bylam mniej zadbana :baffled: przedewszystkim grubsza i chyba dlatego nie chcialo mi sie tak dbac o siebie jak teraz , ale mimo wszystko zawsze z umytymi wlosami i wypachniona :-D tylko gorzej ubrana... a to chyba dlatego,ze nie lazilam tyle po sklepach bo nie mialam prawa jazdy a,ze istnieje ebay to wtedy niewiedzialam ;-) W ogole z kompa korzystam od jakichs 5 lat dopiero :sorry2: i jak zaczynalam to internet byl czarna magia.

Alusia skorzystaj z rad Mateuszkowej a zobaczysz jak Ci sie polepszy :tak: nie zwalaj wszystkiego na wage.... ja juz tez to wczesniej pisalam,ze mozna miec wiecej kg. tylko trzeba o siebie zadbac :tak: a jak zaczniesz o siebie dbac,poczujesz sie lepiej to i odchudzanie Ci lepiej pojdzie.

Mateuszkowa jeden batonik nie zaszkodzi ;) najważniejsze że zjadłaś obiad :D ;D

Jolit@ ja też chyba na weekend przygotuje właśnie taka kolacje a potem ubiore się w jakaś seksowną piżamke i będe go męczyć do rana :)) ;)) a piosenke którą dałaś to mogłą bym słuchać non stop :D ;)

Ej jak namiętnie sie zrobiło - mmmmmm;-) Ja muszę kupić sobie właśnie haleczkę jakąś zwiewną albo gorsecik i też zorganizować wieczorek dla nas:tak: Kurcze, że też moje dzieci nie chcą u mojej mamy spać:baffled: Byłby raj wtedy wieczorem a te cholery zawsze na noc wracaja bo chcą w domu w swoich łóżkach spać:dry:

A ja właśnie dzieciakom pizzę zrobiłam i małżowi sie piecze:-p
Ale zjadłam przed wstawieniem do pieca swoje żarcie co by mnie nie skręcało na sam widok:tak:

Gaja dobry sposob na nie jedzenie pizzy :)) Ja może zrobie w sobote na naszą kolacje :D :D niech ma coś dobrego :))

Ja też przegląam te haleczki na allegro ;)

reklama
Do góry