Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak kiedys się nie umalowałam i wyskoczyłam do sklepu to non stop kogoś spotykałam dlatego teraz za każdym razem staram sie jakos wyglądać, jak matka, żona i kochanka a nie jak kura domowa

a koszulki mam z dekoldami ,staniki push up ;-) i tez sie wlasnie maluje codziennie bo nie wiem jak to jest ale jak sie nie pomaluje to zasze mnie ktos odwiedzi ,a ja wtedy taka bez makijazu
zreszta po jakims czasie taki codzienny szybki makijaz wchodzi w nawyk.A jeszcze Ci powiem,ze ja wlasnie wystapilam przed mezem w takiej sexy bieliznie ... i szaleje za mna od nowa
byly swiece ,wino i ta piosenka Michael-Telo-Ai-Se-Eu-Te-Pego, Official-Video-HD, Nossa Nossa - YouTube hehe,wiec juz zawsze bedzie mi sie kojarzyc z czyms goracym i namietnym 
przedewszystkim grubsza i chyba dlatego nie chcialo mi sie tak dbac o siebie jak teraz , ale mimo wszystko zawsze z umytymi wlosami i wypachniona
tylko gorzej ubrana... a to chyba dlatego,ze nie lazilam tyle po sklepach bo nie mialam prawa jazdy a,ze istnieje ebay to wtedy niewiedzialam ;-) W ogole z kompa korzystam od jakichs 5 lat dopiero
i jak zaczynalam to internet byl czarna magia.
nie zwalaj wszystkiego na wage.... ja juz tez to wczesniej pisalam,ze mozna miec wiecej kg. tylko trzeba o siebie zadbac
a jak zaczniesz o siebie dbac,poczujesz sie lepiej to i odchudzanie Ci lepiej pojdzie.
Kurcze, że też moje dzieci nie chcą u mojej mamy spać
Byłby raj wtedy wieczorem a te cholery zawsze na noc wracaja bo chcą w domu w swoich łóżkach spać