reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia hahahaha no tak zjadłam 1 talerz zupki - same warzywa i tyle :-)

a powiem Wam, że ja nie lubie takich haleczek i koszulek :no: jakoś miałam pare ale nie wygodnie mi w tym i czuje się jakoś dziwnie :p

Gaja musisz koniecznie cos wymyślić ;-) może niech idą z dziadkami do kina i wtedy ??? ;D

reklama
My akurat z dziećmi problemu nie mamy bo idą spać o 18 i spokoj no ale mam problem ze sobą i z mężem :D ;)

Właśnie oglądam te haleczki ale to musze jechać do sklepu :))

Gaja, ale wiesz co? tak mysle - teraz sezon grillowy, ktos przyjdzie, gdzieś pojedziecie na grilla, no i znikniecie w zaroślach :p

Oj szalony seks w zaroślach :)) mmmm wspomnienia ..
Gaja to może starszych do dziadków na noc a Maksio niech idzie szybciej spać :) Macie swoją sypialnie czy śpicie z małym ? ;)

Gaja ja tez lubie osta muzyke typu lubu-dubu :-D

Mi te sexy bielizne to maz z PL przywiozl,jego siostra pracuje w sklepie z takimi roznymi wdziankami i mu doradzila ;-) to taki ala gorsecik wiazany ale pod same uda i tam podpinany pod ponczochy i stringi do tego. Same koronki :-D chodzic w tym na codzien sie nie da ,to tylko na specjalne okazje ;-) cos ala to ;-)
10513_0.jpg
ale to moje nie ma usztywnianego gorstetu tylko koronkowy

Ostatnia edycja:
Dobrze, że mogę tutaj w pracy zaglądać, bo inaczej bym nie wyrobiła :-p

Ja się maluję zawsze, z domu bym nie wyszła bez makijażu ;-) Choć był taki czas, że jak siedziałam w domu to mi się nie chciało, ale teraz nawet jak się nigdzie nie wybieram to staram się wyglądać jak człowiek.
No i tez mam domowe ciuchy, ale tez się staram żeby w nich wyglądać dobrze.

Wcześniej tak bardzo mi nie zależało żeby się dobrze prezentować, to chyba z wiekiem przyszło. To znaczy chodzi mi o to, że dopiero z wiekiem odkryłam swoją kobiecość. I miało to też swoje odzwierciedlenie w sypialni ;-) Zaczęłam myśleć zgodnie z zasadą, że kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza :-D

A co do strojów do spania to ja uwielbiam piżamy, bo ja jestem straszny zmarźluch i musi być mi ciepło.
Dopiero jak nadchodzą upały to mogę spać w takiej lekkiej koszulce.

A co do muzyki to lubię starego Polskiego rocka :tak: i inne stare rokowe, popowe czy technowe :-p kawałki.
Ale ogólnie taką teraźniejszą tez lubię, tylko na krótko akurat tak jak w radiu leci, puszczaja puszczaja i zapominają. A stare dobre kawałki są modne zawsze.

No właśnie, że moi nie chcą u babci spać:dry:

Jolit@ super komplecik, szkoda, że ja piersi do takiego nie mam:-p

A ja lubię i rock i gothic metal, melodic metal i np grunge jak Pearl Jam;-)

reklama
A ja slucham tego co leci w radiu chociaż System of down uwielbiam i słucham non stop :)) ;))

Gaja no to juz nie mam pomysłu :) trzeba czekać jak pojda spac :))

Edysiek dobrze powiedziane Kobieta jest jak wino ;)) chyba sporo w tym racji chociaż ja teraz jak czytam co piszecie to zaczynam myśleć o swojej kobiecości.

Do góry