A
Alusia8989
Gość
Mateuszkowa to jeden pokoj tak ? No to serio niekomfortowo się zachowali ;/ ale dobrze żę chociaż sie maz coś odezwal bo moj by pewnie nic nie powiedział jeszcze by ich zagadywał ;/ ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

no wiesz, krem podaje
wycieram wlosy małemu i takie tam ;D 

Ja np jak mam kąpiel dla trójki przygotować to kąpią sie porządnie 2 razy w tyg a dupsko myć codzień muszą
Maks to codziennie kąpany ale to też dlatego, że cały dzien jest smarowany specyfikami to potem mu odświeżam skórę po prostu
.
az ktotregos dnia sie w moim domu pies pojawil
najpierw pies a za chwile dziecko...raczkujace itp. myslalam,ze kurwicy dostane...ale juz teraz dalam TROCHE na luz,troche bo nadal czysta podloga jest dla mnie na pierwszym miejscu jesli chodzi o sprzatanie.
)oni posiedzieli za ten czas z mezem ,wrocilam i gadali my dalej 
ja Mateusza kąpie codziennie pomimo, że nie smaruje niczym, myślisz że za często ??? mam nadzieje, że Maksiu szybko Ci uśnie, mój juz walnał w kimono godzine temu .. a mój mąż lubi to, zreszta od początku mu wpajałam, że to ich zbliży bo malo siebie widzą, że chce żeby mieli kontakt i wieczory są ich głównie, no i on się cieszy 
co do psa to masz racje, ale jak mieszkałam z rodzicami i psem to mi to nie przeszkadzało, myślę że to sie wyrobiło u mnie w trakcie mieszkania u teściów bo to takie brudasy.. kotu żwirka nie wymienią, kibel zalany, ble, sprzatałam podłogi domestosem 
i tak teraz już się z tego troche wyleczyłam i jest lepiej ale było mega źle.. myłam ręce po dotknięciu klamek..

Chyba łącznie z wszystkimi możliwymi narządami