reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
No XXL to moj obecny rozmiar ;/
Ale od dzisiaj znowu weszłam na dobre tory i koniec. Musze schudnąc bo Wy takie zgrabne jesteście :) musze Was dogonic ;))

Tak teraz wyglądam ;/

Załączniki

• s_model3d_0.jpg
    s_model3d_0.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alusia, no to sama wiesz cos na ten temat..a co do męża hmmmmmm… no może spróbuj go ignorować, ubieraj się seksownie, maluj, uczesz, i go olewaj!!! Może to na niego podziała ?? specjalnie się przy nim wypinaj, schylaj itp. :p niech mu ślinka cieknie! A co do xxl to weź przestań !!! ja też mialam swego czasu koszule w rozmiarach XL i co ??? a teraz śpie w koszulce na ramiączkach i w takich spodenkach bo mi tak wygodniej

Gaja rozdaje kopniaki ;D

ja też swego czasu rozmiar 46 nosiłam:szok: teraz mam L/40 i dobrze mi z tym:tak: Także byłam większa od ciebie:tak:
I mąż na pewno nie oprze się w weekend jeśli wykonasz swe założenia co do skuszenia go na małe co-nie-co:-D

A oglądacie czasami Nigelle Lawson? Widziałyście jaka ona dupiata? A jaka piękna zarazem? Wystarczy zadbać o wygląd i ubiór, to dużo robi

na pocieszenie popatrzcie jakie piękne:

piekne_grube_modelki_2_200x175.jpg piekne_grube_modelki_4a_200x143.jpg

I co? Można być sexi w rozmiarze XXL? MOŻNA! Wystarczy zadbać o siebie, uwierzyć w swoje piękno i seksapil:tak:

Załączniki

• piekne_grube_modelki_4_200x132.jpg
    piekne_grube_modelki_4_200x132.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 39
Gaja ja oglądalam swego czasu i fakt jest kobietką nieco wiekszą, ale ona poprostu źle by wyglądała mniejsza:-) ma duże cycki, ponętne usta, długie włosy i niemały tyłek heh ;-) masz rację z tym, że wystarczy zadbać bo nieraz chudziny są tak zapuszczone że aż nieprzyjemne :/

Alusia także plan na dziś na Ciebie: zrób przegląd szafy:
1. to czego nie włożyłaś w ostatnim roku - a jest ZA DUŻE wyrzuć
2. to czego nie założyłaś bo jest małe - odłóż na poźniej, przymierz, może nie dużo już brakuje ?
3. kup sobie tuniczki i leginsy, fajnie wyglądają i nie sprawiają wrażenia, że jesteś kolumbryną pod warunkiem, że tuniczki nie będa mega opinające się , lepiej zwiewne, odcinane pod biustem
4. noś butki na niedużych obcasach, moga byc nawet balerinki - zobaczysz jak Cie wysmuklą
5. nie zakrywaj się swetrami bo to tylko pogroszy sprawe i sprawi, że będziesz większa
6. ciedziennie, powtarzam CODZIENNIE lekki makijaż, nie mówie, żeby walic puder na twarz bo sama tego nie robie bo nie lubie, ale tusz do rzęs jakieś cienie, lekki róż jesli jestes bladziutka, na ustach blyszczyk, wlosy UMYTE powtarzam UMYTE ;D napewno myjesz, ale często ludzie wychodzą z założenia, że jak nigdzie nie wychodzą to po co - BŁĄD, myjesz i ukladasz, może być najzwyczajniej, proste, spięte w kucyka z jakaś fajna spinką, chodzi o to, żebyś mogła " w takim stanie " spokojnie tez wyjśc gdzieś

zobaczysz, odrazu poczujesz sie lepiej, bardziej kobieco
a jak ćwiczysz to po ćwiczeniach wyskakuj z dresu, chyba, że masz jakis fajny ;D sexi, popraw makijaż i będzie :-) zobaczysz sama

ja wlasnie zjadłam całą puszke kukurydzy.. w sumie cos ok 300 kcal, no może nie byl to szczyt moich marzeń ale już włączył mi sie odkurzacz - pożeracz, więc lepsze to niz zeschnięte delicje -_-

mój mały zasnął z kupa w pieluszce, tak śmierdzi w całym pokoju, że jakaś masakra.. strefa broni biologicznej:cool2:..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa dzisiaj zrobie przegląd ciuchów i te brzydkie, stare, wyciągnięte wyrzuce a te za małe odłoże może się przydadzą jeszcze ;)
Leginsy kupie obiecuje :) jutro albo co ja mowie ;) dzisiaj :) :) ;)
Będe się malować chociaż troszke ;)) niech będzie
A włosy ! Masz racje. Myć myje często ale musiałąbym codziennie żeby były łądne a nie robie tego bo po co jeśli nigdzie nie wychodze. Ale ok...
Od dzisiaj się zmienie nie tylko styl odżywiania ale też wygląd :))

Alusia i bardzo dobrze!!!
bo chodzi o to, że jeśli Ty się bedziesz ze sobą źle czuc to żadne diety sensu nie mają bo nie będziesz w to wierzyć! wiem, że mycie kudłów :-D zajmuje codziennie troche czasu ale zauważ jak sie lepiej czujesz jak masz takie umyte, ja przynajmniej tak mam czuje się zadbana
nie zapomnij o peelingu kawowym i na twarz :-)
pomaluj paznokcie na czerwono - tylko na czerwono zobaczysz, będzie bosko!!
jeśli nie lubisz to ostatecznie :p może być jakis cielisty, jasnoróżowy
Twoje dzieciaki zauważą , że mama jest śliczna zadbana, uśmiechnięta :-) i wiesz to takie fajne jak idziesz z dzieckiem taka odpindrzona :-) wszyscy sie zastanawiaja " jak ona to robi?? jak znajduje czas?? " :-) te pół godz. dłużej które poświęcisz sobie, nie "ukradnie " Ci dnia a będzie o wiele lepiej :-)

edit: aha zapomniałam, depilacja, nie wiem czy robisz i jak często ale nogi mają byc gładkie!! a nie jakies krzaczory zarośnięte :p o!

Mateuszkowa lubie czerwony :)) i pomaluje dzisiaj paznokcie :))
Co do depilacji to jasne że robie. Co 3 dzień bo nie lubie mieć trawy na nogach :p

reklama
no to dobrze :D

zobaczysz sama czy jest efekt ;>

ja tez kiedyś chodziłam w wyciągniętych dresach, nie malowałam się ani nic, frytki mogłam robić na głowie , ale otrząsłam się z tego na szczęście wyglądałam jak typowa baba co siedzi w domu i tylko zapiernicza, a to nie o to chodzi ..

Do góry