reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja jestem,
wczoraj u babci T. byliśmy i Maks tylko do mnie na ręce chciał, musiałam go nosić i dopiero po dobrej godzinie ruszył sam a tak to isk i wrzask - miałam dość:-p
A dziś kurka w zamian mnie głowa napier...:baffled: niedobrze mi, zjadłam śniadanie bo myślałam, że to może z głodu ale nie jest chyba gorzej:baffled:
Masakra czuję się jak wrak człowieka od kilkunastu dni, codzień rano wstaję zmęczona i zmęczona się kładę spać:zawstydzona/y: ale jak rodzinnej mówiłam że notorycznie zmęczona jestem, słabo mi, niedobrze, głowa mnie boli to ona na to " a ma pani prawo być zmęczona" ja " no mam 3 dzieci" a ona " to ma pani odpowiedź" i tyle:crazy:

reklama
Dzien dobry ,ja tak na szybko bo musze isc oczy namalowac ...oj pozno szlam spac,musialam meza wyleczyc :-p a odstawie mloda(ciekawe jak szybko mnie wypusci) i 9:30 mam termin z paznokciami.

Mateuszkowa alez masz swieta racje :-D absolutnie sie z Toba zgadzam,uwazam tez,ze naprawde nie musisz juz chudnac a od tego biegania napewno schudniesz :tak: mialas tylko nad brzuchem pracowac a ta sie za bieganie wziela :-D

Kropka moj tez,ostatnio przyniosl do domu snickersy,milky waye(jak to sie pisze :rofl2:) i baunty ;) kazalam mu zabrac to do auta,do jego busa ,ktorym do pracy jezdzi...niech sobie tam ma i niech se podzera,mu nie zaszkodzi a mi jakby w domu lezalo to na bank bym to jadla :sorry:

Jestem jeszcze zaspana,do pozniej...

Gaja jezeli Ty naprawde jesz tyle ile piszesz to...niedojadasz i stad moze to zmeczenie...?? troche dziwne,bo tyle cwiczysz to powinnas miec po tym energie i w ogole po tych Twoich spacerkach.ja pamietam jak spacerowalam z mala to mi sie chcialo zyc,bylam pelna energi i takie tam :tak: Daj troche na luz ,a moze to i te przesilenie wiosenne?

Ostatnia edycja:
Gaja a czy Ty byłaś może u lekarza? Może masz anemie? No w sumie tyle czasu się odchudzasz więc może Twojemu organizmowi brakuje jakiś witamin :*
No i więcej zacznij jesc !!

Jolit@ no to miłego dnia :)

Jolit@ to raczej nie przesilenie bo ja dobrze czuje się kilka dni w m-cu a tak to dętka jestem, nie wiem co jest:zawstydzona/y:spacery mi energii nie dodają jak chodzę z małym te 2 godziny to czuję, że mój mózg w tym czasie śpi, mam obniżoną reakcję na cokolwiek i najchętniej szłabym z zamkniętymi oczami:sorry:
I to nie kwestia jedzenia bo zjadam dziennie z 1500 kcal więc prawidłowo przy diecie:tak: dużo owoców tzn staram się codzień jakieś jeść, warzyw, dostarczam sobie i kaszy i ryżu itp itd i nawet czekolady na poprawę humoru jak trzeba i nic:-(

Alusia u lekarza byłam napisałam jak zareagowała w poście wyżej:eek:

dzień dobry

pada deszcz, pada deszcz..:confused2:
sexik z rana jak śmietana:rofl2:
nie czuje, że rymuje ;-):sorry::sorry::sorry::sorry:

Toxi, schudniesz, schudniesz.. spokojnie :laugh2::laugh2::laugh2: baraszkowanie i już spalone kalorie :laugh2:

Alusia spac nie mogłaś? w sumie ja też przed 6 pobudka..

Gaja to nie wytłumaczenie - a może? może to cisnienie, wkońcu wiosenne burze itp. może za mało dostarczasz mikroelementów sobie? kup sobie jakies multiwitaminy , zjadaj i zobaczysz co i jak albo to żelazo .. i ok zjadasz 1500 kcal ale czy są odpowiednie węglowodany ? tłuszcze ? to potrzebne, żeby móżdzek pracował jak trzeba:tak: może cukier Ci spada ? jak mi spada to jestem zła, smutna, spac sie chce i w ogóle flak ze mnie.. może sama z siebie zrób badania z krwi ? w sumie raz w roku możnabybyło profilaktycznie spr. czy jest Ok, cholesterol i takie tam, więc? może w formie prezentu od samej siebie na swoje urodziny?:tak:

Jolit@ ale ja to pisałam o wszystkich :p żebysmy sie zastanowił czy nie za dużo wymagamy od siebie...:-p

hop, hop ? Edysiek, Toxi ?:-)

dzień dobry :)
:tak: Gaja, tak jak pisze Alusia - bezwzględnie wymuś na lekarce skierowanie na morfologię. Powinna dać Ci też skierowanie na niedobory magnezu (nie wierzę, że kilka kostek zaspokoi zapotrzebowanie) i żelaza. Najczęściej objawy zmęczenia wynikają z diety, i 1500 kcal nie ma tu nic do rzeczy, w dietach dostarczanie organizmowi wszystkich niezbędnych składników zawsze jest upośledzone.
Jolit@ - maluj oko, i zaraz tu pisz, jak to męża leczyłaś. :-D
Toxi - jakie menu na wczorajszą kolację było?
Junior marudzi... cóż, wstał o 5.20

dzięki za rady, chyba w tygodniu przejdę się do labolatorium 10 zl mnie nie zbawi a wyjdzie czy to anemia czy co:sorry: zresztą do rodzinnej muszę znów iść bo czasem miewam ataki bólu w lewym boku powyżej biodra tak jakby trzustka:confused2: a przeczytałam, że moje tabsy zakazane przy problemach z trzustką, tylko moja lekarka patrząc na mnie zbagatelizuje bo młoda i na chora nie wygląda i skierowania nie da:confused2: cholera z tydzień temu ten ból mnie trzymał 2 dni, leżałam tylko na boku wieczorem z podkurczonymi nogami ale potem przeszło i nie zapisałam się na wizytę bo co ona stwierdzi jak obmaca brzuch akurat jak mnie nie boli?

Gaja lekarza trzeba zmienić i tyle. będzie dobrze, próby watrobowe robiłaś w ogóle ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa u mnie dzisiaj śliczna pogoda :) właśnie robie drugie pranie a jeszcze 3 przede mną i wszystko na dwór ;)) dopóki mi klamerek nie zabraknie :D ;)
A ja dzisiaj wyjątkowo późno wstałąm bo maz wrócił z pracy o 6 to do 7.30 przejął dzieciaki. Dał im śniadanie a ja mogłam spać bo mam taaaaaaaaakie zakwasy po wczoraj żę ledwo wstałam :))
Byłaś już dzisiaj biegać czy idziesz wieczorem?

Gaja a może warto zmienic lekarza? A jeszcze co do Twoich przypadłości to ja się miesiąc temu też tak czułam i Edysiek mi podpowiedziała żebym sobie kupiła magnez w Biedronce. To tabletki do rozpuszczenie i powiem Ci że mi pomogło więc może idz na morfologie a procz tego zacznij właśnie ten magnez pić?

Dziewczyny a jakie macie plany na weekend majowy? ;)

Do góry