reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Toxi jeszcze ze świat miałas zające hehe :p trzeba było zjeść wczesniej nie kusiłyby.. ;-) ja dopiero za kolacje się zabieram :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jolit@ wiem, że lepszy mój dzis podjął pierwsza taka próbę , chodzic jeszcze nie umie więc ograniczone możliwości ;-)

reklama
Jolita, też lubię perfumy, ale po co mi nowe skoro też mam ich od groma, a termin ważności też mają. :sorry:

Mateuszkowa, no miałam bo ja tak za czekoladą aż nie jestem. Ale jak mnie dziś naleciało to masakra. Zaszalałam. : D Ale na szczęście nie mam tak codziennie. : D

Mateuszkowa - miałam już wyłączyć 4 gary zagrzanej wody (znów dziś odłączyli ciepłą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i iść się nią cieszyć w łazience, no ale nie mogłam tu nie zajrzeć i nie obejrzeć Twojego synusia. I? jestem w :szok::szok::szok: to dopiero akrobata! Pogratuluj mu ode mnie nowych umiejętności, łapki ma naprawdę silne, moje hrabiusiątko tylko za ciuchy się łapie u kogoś na rękach i stoi jeszcze pokracznie bo nóżki ugina w kolanach.
Boskie to Twoje Dziecię, oglądałam go z taką miną, jak wstawiłam powyżej :*
Jolit@ - a ja tam zaś nigdy maniaczką wód toaletowych nie byłam, do czasu jak nie poznałam mojego B. ... :baffled: miałam jedną ulubioną Perceive (Avon? Oriflame?) która podobno zawierała feromony a dziś przez niego jestem szczęśliwą posiadaczką 16 flakonów, z których namiętnie używam 3 zapachów. Reszta kiśnie.:tak:
Alusia - no dzięki za ten suwak, już nie będzie pytań; co do kefiru/maślanki lepsze te bez owoców (mają mniej kalorii) no i staraj się kupować te, które nie zawierają mleka w proszku (mało jest takich, trza szukać po składzie produktu) z tej samej przyczyny - kaloriowej.
Toxi - ja też mam w domu baranka czekoladowego ze świąt, ale ma chabeta 6 lat, i raczej się na takie stare mięso nie skuszę :-D
Gaja - biduleczku, nie dość, że Ty słaba, to jeszcze synuś się rozkłada: zdrowia dla niego, sił dla Ciebie. I spokojnej nocy Wam obojgu życzę.

Kropeczka mam perceive ;) podobala mi sie,tzn. nawet nadal mi sie podoba tylko z trwaloscia avonowskich wod troche nie teges :/ ja lubie zapach,ktrorym psikne sie rano a czuje go jeszcze wieczorem ;-) taki jest code Armani.Wyobrazcie sobie,ze stluklam sobie pol flakona w dzien moich urodzin :no: zreszta pisalam chyba o tym...skleroza.

jesli chodzi o diete to moja poszla...........do lasu :eek: wstyd sie przyznac co dzisiaj zjadlam bo cale mnostwo slodyczy tj. mleczna kanapka,pingui,knopers i jeszcze takie male cus z dmuchanym ryzem a mialo 80 kcal.2 jogurty,kanapka z serkiem almette i wielka porcja spagetti bolognese.I jeszcze banana.

Alusia pytalas ile krece hula hopem,no wiec 20 minut,ale dopiero od 10 dni,bo wczesniej to krecilam po 10 minut.
Teraz te 20 mi sie dluzy tak,ze masakra.Powoli sie czaje by krecic na gole cialo.Teraz krece normlanie w koszulce takiej co po domu chodze ale jak zaczynalam to zakladalam takie majtki z golfem co po ciazy nosilam...a i tak sincow fioletowych nie uniknelam.

Toxi u mnie w lodowce tez jeszcze zajac czekoladowy jest ...ostatnio jak mialam napad to odgryzlam mu uszy :-D ale tylko uszy ;-)na reszte przyjdzie pora :rofl2:

Edysiek a Ty gdzie??

Ja tez mam chandre..........wieczorem jakos mnie opuszcza,ale rano jak oczy otworze i pomysle ,ze trzeba do przedszkola jechac to....:crazy:

Ostatnia edycja:
witam,
Jolit@ ja też wczoraj dietowa nie byłam i też słodkim sie obżarłam;-)

A Maksio gorączka i skrzypi jak stare drzwi, ech a najlepsze, że wizyty u ppediatry to chyba nie doznam, spytam się dziś jak Olkę zaprowadzę do przedszkola ale ponoć dopiero po długim weekendzie zapisy więc:sorry2:
Ale powiem, że z gorączką to chyba powinni co nie? Bo na pogotowiu odeślą mnie do pediatry i dziecko sie będzie męczyć?

Gaja, jak to nie przyjmą...?:szok: widzę, że uroki małej miejscowości bywają czasem bardzo dokuczliwe.
Ja też nie mieszkam w wielkim mieście, ale na wizytę do pediatry/rodzinnego dostaję się w tym samym dniu. Dzwonię o 7, wizyta na 9. Cóż, sądzę, że jak powiesz, że dziecko ma wysoką temperaturę to przyjmą. Próbuj. Trzymam &, żeby Maksio szybko wyzdrowiał.
Jolit@ - przymierzałam się do Twojego rozbitego zapachu, ale jestem strasznie wybredna, albo te zapachy jakieś nie halo... niewiele wód damskich mi się podoba, a przecież tyle tego że głowa boli. :szok: Nosiłam na nadgarstku chyba ze 3 razy ten Code i... nic.
Odpuściłam. Natomiast namiętnie używam mojego ukochanego aquasun lancastera, orange bossa, i inside trussardi - ubóstwiam te wody.
A! widzę, że z podjadaniem słodyczy podobnie u Was jak u mnie... pochłonęłam w piątek 8 krówek ze złości na mojego B.
Dobra, zmieniam suwaka.

no mam nadzieję, że mnie wcisną z młodym na wizytę:sorry2:

A co zapachu to mi sie podoba bardzo Elizabeth Arden 5th avenue, dostałam od małża i zdecydowanie mój zapach, też podobał mnie się burberrys Weekend - kiedyś miałam taka perfumetkę do torebki tego zapachu:-D

Dzień Dobry :)
Kurcze chyba musze przestać biegać bo nie potrafie się rano zwlec z łożka. Boli mnie każda część ciała ah ;)) ale spadek o 0,2 kg więc super ;))

Jolit@ ja kręce w zwykłej koszulce ale na gołe ciało chyba nie dam rady bo mnie nawet w koszulce boli :) trzymam kciuki dzisiaj za przedszkole :* żeby było lepiej ;*

Gaja mam nadzieje że Cię przyjmną ;* a jak nie to wieczorem na pogotowie ;* zdrówka dla małego ;* :)

Kropeczka wniosek taki że nie możesz się złościć na swojego mężczyznę :)) wtedy nie będziesz podjadać :*

Edysiek a dzisiaj gdzie jesteś?? ;))

Toxi pewnie je śniadanie od Bułgara :*

A co do perfumów to ja ostatnio dostałam z Avonu Invinity Moment i jest cudny !! Słodki :)) Ale ja jeszcze nie znalazłam perfumu ktory trzyma się na mnie cały dzień ;/ :)

Gaja Elizabeth jest boski, miałam, ale nie pasuje do mojej skóry, więc całą butelkę oddałam mamie :) a ona używa raz w miesiącu jak jej się przypomni. Szkoda, że teraz o tym gadamy/piszemy bo wysłałabym Ci ją, przynajmniej by się nie marnowała.
Jest jeszcze jedna woda bardzo podobna do 5th: nazywa się Aqua di roma Laury Biagiotti - też mnie podnieca (jak Mateuszkową pieczywo w piekarni :-)) a coś jej nie używam... Sprawdź ją, jeśli Ci się spodoba, mogę ją sprezentować, jest cała 100 ml.

Moje dziecię chyba ma różyczkę.... :/

reklama
Do góry